viglink.com

Thursday, May 9, 2013

Ärkeängeln Gabriel, 8 maj 2013 Via Marlene Swetlishoff

Kära ni!

Jag skulle vilja prata lite om kvalitén på den sortens kärlek som kallas djärvhet. Denna kvalité inom varje själ kräver handling för att bli manifesterad. När man använder denna kvalité i ens liv varje dag, så underlättar den rörelsen mot valda mål och visioner, och den öppnar också upp vägen för att göra helhjärtad insats vid varje lämpligt tillfälle.

Den här kvalitén är en viktig ingrediens i framgången med att tala sanning för att andra runt om skall kunna förstå och bli medvetna om ett annat perspektiv, vilket i sin tur gör det möjligt för andra att bli starka och också kunna stå upp för och tala sin sanning. Ofta har medlemmar i den mänskliga familjen haft många viktiga insikter och sanningar som kunnat delas med dem runt omkring, genom att använda den här aspekten av kärlek till dem.

I det dagliga livet är det den här kvalitén som uppmuntrar till ett upplyftande ögonblick i omfamnandet av din egen gudomliga kvalité som ligger som en dold skatt inom dig. Den ger impulsen att låta de pärlor av visdom som din själ håller inom sig att komma till uttryck i ditt umgänge med andra människor. Det är viktigt att dela med sig av dessa insikter och denna visdom med dem i den yttre världen som du lever i, och att uttrycka din dyrbara livskraft för dem.

Det är bara genom att använda dig av denna kvalité som förståelse och uppfattning om saker kan ges till alla som finns i din sfär av inflytande och intresse. Djärvhet krävs när man talar sanningen som måste föras ut i dagsljuset. Tiden av förtryck av dessa sanningar går snabbt mot sitt slut. Allt som behöver lyftas fram i öppen dager för balansering och bekräftelse måste sägas med kärlek.

Den här processen med att säga sin sanning med djärvhet är ganska ofta sådan att den skapar ångest och nervositet hos dem som använder den, för ganska ofta genom tiderna har de som hade djärvheten att säga sanningen blivit tystade av den härskande klassen på den tiden. Tystade på ett sätt som skapade stort lidande, smärta och även slutet på livet i den fysiska kroppen. Dessa händelser har behållits i det undermedvetna och även i kroppens alla celler, och i den här föränderliga tiden kommer allt sådant vällande upp inifrån till livet här och nu.

Förståelsen för och igenkännandet av detta kan uppmuntra till att föra fram den kvalité vi kallar djärvhet att komma till uttryck. Varje själ kan använda den här kvalitén för att titta inom sig själv och sedan ta de nödvändiga stegen för att befria sig själva, då de inser att det som en gång var inte längre existerar, och att det behöver bli förlåtet och släppt.

Inom denna aspekt av kärlek ligger ett stort hopp för uppvaknandet av hela mänskligheten som en helhet, för den är utsatt för sanningar som under många tidsåldrar har förtryckts och dolts. Kvalitén av kärlek som kallas djärvhet måste blandas med medkänsla och det uttryck av en högre form av kärlek som kan låta alla i den här världen ta den högre vägen till förkroppsligandet och integreringen av den gudomliga essensen av varande. Detta var det naturliga tillståndet av varande för alla själar i början av mänsklighetens framträdande för upplevelse av livet i de fysiska rikena.

De som följer hjärtats väg hjälper till med att föra in denna kvalité i medvetandet om alla deras bröder och systrar. Ni är de som designar mönstret för nya mallar för beteende, tankar och uppförande som nu förankras på och inom Jorden genom varje tanke, ord och handling i ert dagliga sätt att uttrycka er. Genom er andliga djärvhet i att upprätthålla ert ljus och er vision för den Nya Världen så skapar ni den!

Jag lämnar er nu i vetskap om att jag har gett var och en modet och djärvheten att stå upp och säga sin sanning med kärlek när ni lever ert dagliga liv på denna den vackraste av världar.

JAG ÄR Ärkeängeln Gabriel.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com

No comments: