viglink.com

Tuesday, May 7, 2013

Överlevnadsmanuskript nr 307 http://aishanorth.wordpress.com/



Kära vänner, kära familj! Vi skulle vilja ge vårt varmaste välkommen hem till er alla, för ni har verkligen passerat gränsen och återvänt till er forna glans på så många sätt. Vi vet att för vissa av er kommer detta att generera många frågetecken, eftersom ni inte ser några skillnader i ert liv, eller ens i er fysiska kropp och ni kommer att tänka ”vad i hela friden pratar de om?” Så låt oss förklara lite om vad som har hänt under de senaste dagarna.

När ni medvetet öppnade den sista dörren in till själva kärnan i ert hjärta, vilket det var innan, under eller efter Mötet som många av er deltog i, tog ni också bort det sista hindret som stod i er väg. Var medvetna om att det här är hur detta alltid har beslutats. Valet måste vara ert, och bara ert. Ingen eller inget kan tvinga er att ge upp er själva, det är endast ert beslut. Men när ni tar det beslutet kan ingen eller inget stå i vägen för er heller. Så när ni säger JA till er själva, kommer HELA skapelsen att lyssna och alla dörrar öppnas som genom ett trollslag. För då, och endast då kan ni träda in i ert sanna Jag.

Många av er har tagit det här beslutet, så nu kommer ingenting någonsin att bli detsamma. Men på en ytlig nivå kommer inte mycket att märkas, och ni kommer att se er omkring och se mer eller mindre exakt det samma som förut. Men om ni tittar noga, kommer ni att börja se små subtila skillnader. Kanske själva luften verkar skimra på ett lite annorlunda sätt än förut och färgerna kanske ser lite mer levande ut.

Som vi tidigare har sagt kommer det att verka knepigt i början, och blotta tanken på vad allt detta kommer att medföra kan bli mer än lite skrämmande. Ni kommer inte att kastas huvudstupa in i detta, och eftersom det här är ett meddelande som ofta har upprepats vet vi också att det är ett budskap som har en benägenhet att orsaka irritation hos vissa. För vad är nytt, kommer ni att säga, ni lovar alltid långtgående förändringar, men efter ett tag säger ni alltid samma sak: ”Ha tålamod eller förändringarna kommer att bli små och knappast märkbara alls.”

Nå, allt vi kan säga är, att ta en titt på den senaste tiden, de senaste tolv månaderna eller så och var riktigt ärliga mot er själva. Ser ni någon förändring eller inte? Ser ni fortfarande bara räkningarna som hopar sig, och bara ovänliga ansikten som stirrar på er från massan? Eller ser ni något annat? Detta är viktigt, för i era hjärtan vet ni så väl vilka förändringar vi pratar om. För dessa är inga ytliga förändringar som stoltseras med i massmedia i nivå med krigshetsen eller tramset med de så kallade kändisarna.

Detta är förändringar på en djupare nivå, förändringar som verkligen berör ert hjärta och får era ögon att tåras av glädje. Har ni känt något av detta nyligen, och i så fall, vad var orsaken? För det är där sanningen ligger, kära vänner, för ert hjärta ljuger aldrig. Från och med nu kommer ni alla att känna hur ert hjärta slår fortare och detta gensvar av glädje kommer att bli mer och mer vanligt när ni verkligen lär er att tona in till denna nya frekvens, som ni är omslutna av.

Nu är ni inte längre dessa ensamma ledstjärnor som tar ner och förankrar ljuden från himlen och sänder ut dem i natten. Nu är ni verkligen ETT, och ni nynnar alla på samma melodi och ni kan inte låta bli att göra det, eftersom ni alla är anslutna till denna fortlöpande generator av ljus och energi. Och genom er alla går detta nya ljud av glädje som redan löper över hela er värld.

Så spetsa öronen och ni kan inte undgå att höra det, nej känna det i varje ben i kroppen. Och varje gång ni stäcker ut en hand till någon annan medlem i denna ljusväv, kommer ni bokstavligen att känna hur vibrationerna går igenom er. För ni är inte längre separerade, och ert glädjebudskap kommer inte längre att drunkna i det becksvarta mörker som brukade omge er enda ljusstråle. Det är som om själva luften är levande och nynnar på samma melodi av glädje.

Gå nu ut och njut av den här kören med varje fiber i er kropp, och glöm inte att säga till er själva: ”Det är här för att JAG ÄR här, och det är genom min blotta existens som hela planeten har börjat nynna i harmoni igen efter eoner av disharmoni.” Och vet att denna välvilliga vibration redan har börjat påverka allt annat, för den kan inte låta bli att sträcka sig längre och längre ut från Kärnan och längre och längre in i Kärnan av allt som omger den.

Kanaliserat av Aisha North

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.sev

No comments: