viglink.com

fredag 24 maj 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 12 maj, 2013
På horisonten. Idag ska vi prata om den senaste energiströmmen som är centrerad omkring din månad med tre förmörkelser. Den kommer att snabba på samhällsförändringarna som har börjat gå framåt i en fart vi aldrig sett förut. Några kommer att bli förvirrade av detta, men dem som har kommit långt i uppvaknandeprocessen kommer att känna sig rättfärdigade i sina övertygelser som dem bevarade mot alla odds.

Det visar också på förändringar i universum som snart bringar en inre utveckling, samt yttre situationer som ni har drömt om, tänkt på och bett om från er Gudomliga Skapare. Ni som förstår vad som är i görningen, kanske blir imponerade av förändringarnas fart, men vi säger er, det här är inget jämfört med det som börjar synas på horisonten.

Som med allting, en förändring mynnar ut i många andra, och får en lavineffekt till slut. Några av er känner det komma. Ni försöker förbereda er. Slappna av och förbered er att njuta av det, kära hjärtan, eftersom ni inte kan förbereda er på allt som kommer. Er värld kommer att vändas upp och ner av redan en eller två saker som ni snart får se, och det finns mer en två förändringar på gång.

Ni känner att löftena som ges aldrig hålls. Vi säger att redan nu finns det tillräckligt mycket bevis framför er för att skingra dessa känslor, om ni bara tittar noga omkring. Men det spelar ingen roll, snart kommer ingen att kunna förneka det hela, om dem bara har viljan att se.

Vi vill fortfarande att ni håller ständig fokus på den inre förändringen som ni har börjat med och närt fram tills nu. Det är den drivande kraften för allt som är kvar. Vår käraste önskan från er, älskade änglar på jorden, är att ni fortsätter att utforska sanningen om er varelse, tills ni upptäcker den underbara och gudomliga sanningen som vi ser i er. Ni kommer att gå annorlunda, stå annorlunda, känna annorlunda och tänka annorlunda. Kan ni föreställa er världen som ni kommer att skapa då?

För oss, denna värld är redan här, men vi pratar i era termer för att uppmuntra er. Var i fred och glädje. Var ett med livet och älska livet. Vi kommer att prata med er snart igen. Ha en bra dag!

Svensk översättning: Monika Danielsson – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


Inga kommentarer: