viglink.com

Thursday, May 23, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 19 maj, 2013



Det expanderande medvetandet om Jaget..



Vi önskar nu att diskutera med er det expanderande medvetandet av Jaget. Ni har lagt märke till att vi har skrivit det med ett stort ”J”. Vi vill inte att ni tar betydelsen att vi hänvisar till de delar av er själva, vilka för närvarande är medvetna för de flesta av er. Och vi säger de flesta av er för ert medvetandetillstånd varierar brett från individ till individ. 

Vad som är genomgående är dock att ni alla, från de mest medvetna till de minst, tar emot ett kraftgivande ljus från er Skapare, vilket orsakar en expansion av detta medvetande. De mer medvetna bland er tar emot detta och dess resulterande tillväxt med tacksamhet och uppskattning. Detta får er att utvecklas på än mer underbara sätt och påskyndar i själva verket processen för er. Andra som är mer beslutsamma att förbli som de är, vilket förövrigt är en omöjlighet, förstår inte alls vad som händer och kan inte förstå hur de skall hantera hur de känner sig. En stor del av ”drama” kommer sig från detta. Återigen så råder vi er att ge vad som bes om, men inte att känna er ansvariga för att hela befolkningen som helhet. De som väljer att inte se har också fri vilja. 

Ni kommer också att se en hel del remarkabla vändningar i de runt omkring er då och om de tillåter sig själva att få en glimt av vad deras alternativ är. Det är tillhör inte någons karaktär att välja smärta över framsteg, så ni behöver inte oroa er själva, även om ni inte vid denna tidpunkt kan se hur deras specifika omvändning kan äga rum. Ni vet inte allt de har hört eller sett, och inte heller är ni medvetna om deras inre svar. Allt kommer att vara såsom de skall vara.

Engagera er i den pågående expansionen och upplyftandet av er själva. Det är därför som ni är här, och det är sättet på vilket ni mest kan hjälpa världen och varje levande varelser på den. Nej, ni uppskattar inte helt fullt detta faktum än, men när ni har nått medvetandet vi talar om så kommer ni att göra så. 

Ert ansvar till er Själva är ert ansvar till Alla. Naturligtvis, då ni när alltmer uppåt så finner ni hur ni delar mer och mer med allt runt omkring er. Ni kan bara inte se hur delandet fortsätter utåt i oändligheten. Vi kan försäkra er att det gör så. Och den allmänna vikten, kraften, av vad ni skapar kommer snart att resultera i en värld bortom era gladaste drömmar. 

Var allt mer djupt och konstant i era hjärtan, mina kära, kära änglar och så talar vi mer igen snart. God dag.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: