viglink.com

Saturday, May 25, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 23 maj, 2013




Låt förståelsen av Alla, av En, att komma in i era hjärtan.



Idag vill vi tala om ljusarbetarnas fortsatta framgång med att öppna förståelsen och medvetandet i er värld. Vi förundras över så mångas förmåga att undvika att se vad som för oss är så uppenbart. För varje dag så blir det nu svårare och svårare att tolka händelser, och rapporter om händelser, på annat sätt än ett positivt ljus.

Det finns fortfarande ting som sker som vi förstår inte lätt kan förstås på detta sätt, men mycket mer omger er vilket är av en positiv karaktär. De mest högljudda rösterna trumpetar naturligtvis ut rädsla och kontroll. Men utvecklingarna av fred, framsteg, frihet, kärlek och medkänsla vägrar att sättas åt sidan längre. De är där för alla att höra om de så vill.

Många, många röster läggs till till denna nya kör för varje dag. Kärlek och ljus kan inte och kommer inte köras över längre. Då denna strömning fortsätter att ta fart så blir det lättare och lättare för de som har sett och väntat med att till slut fatta sina beslut och förena sig. Välkomna dem. 

Det kan förstås att tidigare erfarenheter av smärta och lidande har fått många att hålla sig borta för att skydda sig själva. Inget klander eller skuldkänsla bör kännas. Självbevarelse är en av de mest fundamentala sporrarna i livet. Ni kan mycket väl finna att de som nu har börjat förena sig med er i uppvaknandet kommer att kasta sig själva in i flödet med stor glädje och hängivenhet. De har väntat längre och bett mer för att dessa förändringar skall ske. Må de finna öppna armar och öppna hjärtan som välkomnar dem. 

Se er omkring ofta nu efter nya bevis, dock synbarligen små, på den hävande flodvågen av ljus. Det kanske är som en droppe i havet, men kom ihåg, det är en ocean som vi talar om. Ändra ert perspektiv om ni nedstämd och höj er upp tillräckligt högt igen för att se vågorna. Och kom ihåg då ni ger tack till Skaparen för att ha skapat detta, när som ni också tackar oss för att ha skapat detta, att ge tack till varandra och er själva, likaså. Låt förståelsen av Alla, av En, att komma in i era hjärtan.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: