viglink.com

Tuesday, May 28, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 26 maj, 2013



…kommer ett tilltagande ljus.



Idag för vi återigen er uppmärksamhet självuppskattning och förtjänande. Det finns ingen chans att alltför stor betoning kan läggas på det, och inte heller alltför stor uppmärksamhet. De är i själva verket ting, som nästan ni alla inte känner och kan inte tro. Varför är det så?

Det är därför att ni i själva verket har dömt er själva, när till och med den Gudomliga Skaparen inte har gjort så, och inte heller kommer han att någonsin göra det. Och ni har många gånger bett om förlåtelse för det ni själva har dömt er själva som skyldiga till, och samtidigt mestadels vägrat att acceptera förlåtelse från er själva.

Ni har hört det sägas om och om igen att ni är gudomliga varelser, medskapare med Alla. Ni nickar på er huvuden i vishet. Samtidigt kan ni inte finna den verkliga tron på detta i er hjärtan.

Men nu, kära änglar på Jorden, runt kanterna av slöjan som ni har gömt er bakom under alla dessa tusentals år, så kommer ett tilltalande ljus. Nu kommer tillfället, det kanske. Färdigheter, känslor, tankar, och minnen som har varit obekanta för er under otaliga liv kikar nu igen. Ni känner ofta ivern att vända er bort, som ni alltid har gjort. Men mer och mer finner ni er själva börja acceptera möjligheten av sanningen. Är jag? Kan jag vara? Kommer jag att vara?

Vi ger er återigen, med förhoppning att ni denna gång accepterar det utan reservation, meddelandet som för evigt har getts. Fler än ett sändebud har offrat sitt liv för att ge er detta. Här är det nu. Ni mina kära som läser detta är en gudomlig facett av den Allena. Ni håller inom era hjärtan, oberoende av vilka ni är, var ni är, eller vad ni har eller inte har gjort, en del av den perfekta kärlen och livet av Skaparen av Allt.

I förlängningen av denna tanke så är ni en del av Skaparen, vilket alla andra livsformer i universum är. Det finns inget som ni saknar. Det finns inget som ni kan drömma om, vilket inte är möjligt. Om det finns något som ni behöver anstränga er för så är det acceptansen, tillåtandet och insikten om sanningen. Vänd er uppmärksamhet mot finnandet av detta inom er.

Ni, er granne, er värld, och ert universum väntar i spänd förväntan på att ni skall komma till denna insikt nu. Vi väntar. Och vi och otaliga andra skickar ljus och kärlek som aldrig tidigare i den största av ansträngningar som ni kan tänka er som stöd för era ansträngningar. Vi ser er framgång som ett uppnått faktum. Ni väntar fortfarande. Nå, det flödar in i er nu. Tillåt det och fira det. Om era förhållanden förefaller att förneka det så skicka floden av energier mot dessa förhållanden. Det är verkligt, förhållandena är inte verkliga. 

Kärlek och Ljus är verkliga. De går dit ni skickar dem. Detta, mina kära, är vilka och vad ni är på det mest fundamentala planet. Vårt firande av er har påbörjats, men vi står fortfarande i stöd och för er bekvämlighet när helst ni ber om det. Var i glädje och så pratar vi igen snart. God dag. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: