viglink.com

Thursday, May 9, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 5 maj, 2013 Vi är alltid närmare än ernästa tanke.



Idag vill vi diskutera fenomenet att växa och koppla samman grupper av ljusarbetare och vägvisare. Under långt tid var det och till och med fram tills alldeles nyligen, har det varit väldigt vanligt för er att tycka att ni är isolerade på platser där ni var en sann utpost för ljuset, som håller och förankrar den nya energin, mot alla odds, även när ni har hånats. Ni kände er helt och hållet ensamma. Låt oss berätta för er nu att era ansträngningar har åstadkommit betydligt mer effekt än ni ännu har insett.

Droppandet av energi som byggs upp, av ett ökande antal av er, genom uppvaknande och födelse, har nått den punkt där sådan isolering inte längre än nödvändig, och faktum är, det finns nu högst troligen bättre användning för energierna ni bär på. Till och med de mest medvetna av er förstår inte ännu den fulla effekten av er energi på er omgivning, men vi säger er att den kan göra och har gjort hela skillnaden.

Vi önskar att ni nu börjar ge er själva uppskattning där uppskattning är berättigad. Vi menar inte att ni ska gå omkring och “skryta om det”, som ni brukar säga. Vi menar snarare att ni ska stå rakryggade och förstå att, i stort, så har den nya världen som håller på att uppnås berott på er avsikt och ihärdighet, vilket för oss åter till det pågående temat “älska er själva”.

Ni kommer att märka, inom den närmsta framtiden, att ni inte längre är ensamma. Ni kan komma att se er själva på nya platser. Säkerligen kommer ni att vara bland dem som är mer mottagliga för era synsätt och bland dem som är likasinnade. Kom ihåg att ta med er kärlek och glädje till dem. Det är ganska troligt att de har känt sig lika ensamma som ni har.

I sinom tid, kommer ni att hitta anledningarna till att era nya grupper uppträder på samhällshorisonten. Ni är fröna till de växande träden och även skogen. Stå stolta. Erbjud kärlek. Resten kommer att ordna sig av sig självt.

Kom ihåg att vi är alltid närmare än er nästa tanke. Vi stödjer vart och ett av era ögonblick. Vi finns där när ni behöver oss. Och vi är inte och kan inte vara för upptagna för att höra er. Bär er kärlek med er denna dag. Vi kommer snart att tala till er igen.

Översättning: Mahlin Larsson - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments: