viglink.com

Tuesday, May 21, 2013

Arkturierna, 19 maj, 2013 Kanalisering: Karen Donnan




Arkturierna välkomnar alla läsare till ännu ett budskap av kärlek och ljus. Vi är här för att hjälpa alla dem som väljer att lyftas upp till en högre dimensions energi som nu blir alltmer märkbar för varje dag som går.

De som väljer att lyftas upp måste uppleva en rensning av sina fysiska, känslomässiga, mentala och andliga energifält, vilket är ett frisläppande av gamla täta energier som de fortfarande bära omkring på, från det förflutna (eller från nuet). Detta kan vara en obekväm process. Ni kanske noterar att ni upplever dagar då ni gråter, är deprimerade eller arga utan anledning. Ni kanske gråter och skrattar på samma gång medan ni samtidigt har förmågan att rationellt observera upplevelsen, ungefär som att ni står utanför er själva och tittar på. Många (inte alla) kommer att återuppleva vissa intensiva känslomässiga energier när de släpps fria. Tillåt dem att lämna er, utan att kräva dem tillbaka som era personliga problem, för när ni säger till er själva; ”Jag är så deprimerad” eller ”Jag behöver medicin, det är bäst att få lite tabletter”, då hindrar ni processen av frisläppande.

Frisläppande från fysiskt cellminne flödar ofta genom kroppens svagaste områden, vilket resulterar i problem som rör ett specifikt område om och om igen. Energisläpp sker också i drömmar. En individ kan ha en dröm om en våldsam aktivitet som att vara en fäktande krigare och undra varför. Dessa drömmar är förmodligen ett frisläppande av lagrade cellminnen från faktiska upplevelser. Energi kan också släppas fritt på den exakta punkt av en gammal skada, där cellminnet fortfarande håller fast vid den traumatiska händelsen. Människor som lever med överdrivna rädslor – vatten, höjder, vissa djur etc bär fortfarande vissa traumatiska upplevelser i det förflutna i sina cellminnen som rör dessa saker.

Vi har diskuterat rensning i tidigare meddelanden, men önskar att påminna er att alla ni som har valt att andligt röra er framåt behöver rensas. Ni kan inte ta med er de gamla och täta energierna från den tredje dimensionen till den nya och högre. Ni befinner er också i processen att öppna blockerade meridianer i vilka energi flödar så väl som att ni rensar era sju chakran och för in nya. Det är mycket som händer med er nu kära ni, så kom ihåg detta när ni genomgår dessa rensningar. Försök undvika att rusa till tredje dimensionens diagnoser med dessa upplevelser, men tveka inte att gå till en läkare som ni blir guidade att gå till. Var medvetna om att många av dagens fysiska problem för själar under utveckling är renandet och rensningar från gammal energi.

Vi skulle vilja tala med er om att leva i de högre frekvenserna, vilket är en energi av öppenhet och respekt. Respekt för varandras val i alla områden, inget dömande eller kritik vilket alltid rör personliga koncept. Högre dimensionellt liv flödar harmoniskt på en kärleksenergi eftersom det levs utifrån en insikt om Enhet. Det som människorna har kommit att acceptera som normalt (dualitet och separation) har programmerat dem att tro att det är verkligheten. Vi säger till er att det är en villfarelse – energin av kärlek och enhet är verkligheten. Människor glömmer bort friden och lugnet som de levde i på sina hemplaneter eller i upplevelser mellan liv, för när en själ väljer att inkarnera accepterar den villigt glömskans slöja som kommer med den. Detta resulterar i livstider på jorden som levs utan något minne om vilka no egentligen är.

Tron på den permanenta verkligheten av dualitet och separation börjar nu lösas upp när den omåttliga mängden Ljus som flödar till jorden från många källor och från er egen Gudomlighet strålar ljus på skuggorna. Vi påminner er om detta för ni börjar uppleva mer manifesteringar av det som är verkligt, frukterna från dualiteten och separationen kommer att minska – det inte är det yttre. Ni kommer att börja notera mer frid, lugn, överflöd, respekt, glädje, hälsa och ett delande av alla saker för dessa är verkligheten, som hålls på plats av Gudomlig Lag.

Mänskligheten har programmerats att tro på brist, begränsningar, separation och ondska vilket har resulterat i livstider som innefattar själviskt och elakt beteende hos vem som helst (även hos er, käraste ni, under ouppvaknade livstider) som skulle dominera andra med tron att de inte skulle ha någonting om de inte tog det med våld. Upplevelsen av dualitet var och är fortfarande för vissa ett viktigt redskap för utveckling, men det är på tiden att det avslutas för de uppvaknade.

Det som är gammalt och det falska löses snabbt upp i intigheten som verkligen är och andlig medvetenhet börjar manifesteras utåt som ny och med högre levnadsformer, vilket är anledningen till att ni ser så mycket kaos vid denna tid. Det synbara skulle kunna tyda på att världen håller på att falla isär, saker blir värre och mänskligheten går bakåt. Sanningen är att Ljus av en högre frekvens börjar lysa på skuggorna inom regeringar, kyrkor, företag och verksamheter och för fram i ljuset de saker som hittills hållits gömda för er.

Det är nu dags att återta er medfödda kraft kära ni, och ta alla vardagliga beslut utifrån ett medvetet tillstånd. Frambringandet av en upplyst medvetenhet i de dagliga valen ni gör som människor kommer att föra fram förändringen. Det kommer att behöva bli en medveten sammankoppling mellan det andliga och det materiella i er förståelse för egentligen finns det ingen separation mellan dem. Världen ni ser är helt enkelt den materiella bemärkelsen av den andliga verkligheten.

Beslut som görs utifrån en djupare intuitiv plats istället för ifrån 3D-propagande kommer göra att självtjänande och outvecklade personer röstas bort. Att inte stödja verksamheter som skulle göda era kemikalier och skräp kommer att föra fram förändring. Vägran att blint tro på trossystem och kyrkor som ville hålla kvar mänskligheten slaveri i personliga och egoistisk doktriner och koncept kommer också att föra fram förändring.

Nu är tiden för alla att acceptera och integrera både de maskulina (aktiva/görande-energi) och de feminina (mottagande/skapande-energi) aspekterna av sig själva. Detta kommer att resultera i ett mer balanserat, helt och kraftfullt medvetandetillstånd vilket tillåter individen att fungera och ta beslut som tjänar dess högsta bästa istället för att vara kontrollerad av influenser utifrån.

Utvecklade varelser har lärt sig att leva från sitt center och utåt och inte utifrån och in. Ni är kraften, käraste ni, och det är dags att erkänna det och börja agera utifrån den medvetenheten. Var medvetna om att vi inte talar om kraft i bemärkelsen makt över någon eller något, för utnyttjandet av makt på själviska eller självtjänande sätt har varit mångas fördärv och är av och i den gamla energin. Vi talar om kraften som kommer från insikten av att ni är en manifestation av Källan och ingenting och inte någon kan separera er från det – allt ni behöver finns redan inom er. Det är sanningens kraft som inte ser att något behöver helas eller rättas till.

Undersök alltid avsikten, kära ni, för vad ni än säger och gör bärs av intentionens energi. Var skrupellöst ärlig och sann när ni frågar er själva; ”Vad tror jag på som får mig att känna eller agera på det här sättet?” Energin av sanning och ljus kommer alltid att vara er vägledare vilka val, handlingar, eller ord som än är nödvändiga, om ni söker det, litar på det och tillåter det.

Vi är Arkturierna.

Svenks översättning: Charlotte Olsson – st-germain.se


No comments: