viglink.com

Thursday, May 23, 2013

Ett budskap från änglarna, 18 maj, 2013 När ni behöver uppmuntran genom Tazjima


Vi är de änglalika legionerna av den Gudomliga Modern. Vi välkomnar er tillbaka till er själva, nära och kära.

När ni går igenom era dagliga aktiviteter, vandrar vi vid er sida. Vi är en del av ert större Jag, som finns i Ljusets världar, som strålar från Skaparen.

Nu, under dessa tider av mycket besvär och oro, både individuellt och på global nivå, står vi bredvid er. Med ett ord från er, och genom den tillåtelse som beviljats oss av er själ, guidar vi, skyddar och rådgiver er.

Vet alltid att vi är en del av den inre röst som talar till er, som en klar ljusstråle tränger igenom lager av tvivel och rädsla, när ni behöver uppmuntran att ni är på rätt väg för er och för Skaparen, för vem ni agerar. All erfarenhet om det bedöms positivt eller negativt i samhällets ögon är av lika värde på er resa av erfarenheter och att lära känna er själva. Vad "samhället" har godkänt i dessa tider är oftast inte av värde för dem som är aktivt på väg till självinsikt och återförening med själen och monad. Vad som verkar "riktigt" i mångas ögon är helt enkelt inte riktigt i termer av vad som finns bortom den framträdandeytan av de sönderfallande strukturerna av 3D verkligheten.

Vi uppmuntrar alla som förnärvarande brottas med beslut och frestelser att aktivt lyssna på vad som framkommer från centrumet av ert väsen. Är er "magkänsla" vriden i knutar, är er sömn mindre än tillfredsställande? Dansarfrestelserna igenom ert huvud och distraherar er uppmärksamhet från det som verkligen är viktigt i ert liv idag ... er personliga Uppstigning och den av planeten?

Givetvis fortsätter ni alla att genomgå attacker av intensiva reningar, även om ni trodde att ni hade arbetat igenom de flesta skikten i den ändlösa löken. Kom ihåg, kära, att ni arbetar inte bara för er själva utan för de många miljoner som kommer och redan följer efter i era fotspår. Ni har placerat er i denna miljö för att vara det lysande ljuset. Om det ljuset ibland blir suddigt med sot, vet att era änglar och skyddsänglar hjälper till att lysa upp det.

Styrkan som utgår från ert center guidar er tillbaka till den väg som ni har följt hela ert liv, först omedvetet och nu mer medvetet. En kär vän till vår tolkare kommenterade nyligen frågan om hennes möte med frestelsen:

"Från min erfarenhet, har detta varit mer en fråga om att hitta vägen till er själva. Vi presenteras med en situation som tycks vara allt som vi trodde vi sökte. Ändå upprepar rösten inom (och det är vår röst) helt enkelt vad den vet - det är inte kärlek.

Det tar ett tag för oss att förstå exakt vad det betyder eftersom allt – känslor, fysiska känslor, vad vi har fått höra av världen - verkar rätt. Det är det lilla ordet, "verkar". Det är en ledtråd. Vi ser bortom "förefaller" till verklighet.

En aspekt (av erfarenheten) är att det visar att vi är skyddade av "oss själva" utan att behöva förlita oss på att någon annan vägleder oss. "

Lär er att lita på den tysta rösten eller känslan som utgår från ert centrum, från visdomen av hjärtat och den lugna klarheten i det högre sinnet. Det är ertinre Jag som talar till er. Och den innehåller all den kärlek, förlåtelse och förståelse ni behöver för att känna er centrerade och hela igen. Ni kanske har känt att ni har lämnat banan men ni har aldrig lämnat er själva. Jaget skyddar er. 

Förbindelsen inom er återknytsi var och en av er, att stärka den yttre medvetenheten om er anslutning till Källan, er själ, er själsfamilj eller Monad och Skaparen. Varje dag som ni genomgår fler reningar och flera erfarenheter, eftersom er kropp bombarderas av kosmisk strålning och CME från er egen solkropp, Sol, ni blir vad ni inte har varit på en mycket lång tid, en helt medveten Människa... en änglalik varelse innesluten i formen. Detta är inte en lätt uppgift, men nihar valt att göra denna resa på uppdrag av Skaparen och för den skull många som behövde er vägledning på deras väg, åtminstone inledningsvis.

Detta är en magisk tid för dem som är förkroppsligade på planeten Jorden eller Terra, som vissa skulle kalla henne. Det är också en tid som är utmanande för alla konstruktioner som har upprättats under de senaste århundradena ovanför vraket av de äldsta jordade, civilisationerna som föregick den nuvarande moderna världen där ni befinner er. De genomskinliga strukturerna av 3D har fått sina grundvalar sönderslitna från under dem. Allt som är falskt avslöjas nu, i era egna personliga liv, eftersom dessa saker och tankar som inte är ert "riktiga" jag och de saker som samhället har bedömt viktigt men som inte är mer verklig eller mer värdefulltän kattguld.

Sök skatten som ligger inom er, erförbindelse med själen och med Skaparen. När ni växer i självinsikt skapar ni er egen värld, den som ni vill leva i, inte en misstolkningsom skapats i huvudet på någon annan och som påtvingats er.

Vi är här som en del av de resurser som ges till er av er kärleksfulla Moder / Fader Gud, er lokala representation av Källan, som i själva verket inte är Skaparen, men som arbetar på uppdrag av Skaparen som även vi gör.

Upptäck freden som existerar inom er när ni är i fullständig harmoni med Jaget. Upptäck den och vårda den för det blir ert skydd när ni rör er genom de utmaningar som kommer att visas i alla era liv under de kommande månaderna och åren. Vad som felaktigt konstruerats i era samhällen måste brytas ned och återskapas i helheten, till gagn för alla inte bara ett fåtal. Förstörelsen av detni har känt som den verkliga världen kommer att påverka allt, men i slutändan kommer alla att dra nytta av förändringarna.

Vi är här för er och hjälperer kärleksfullt när niber oss att komma till er. Se vår närvaro i leendethos en främling, i upptåget av ert husdjur, i skönheten i en blomma och friskheten i luften efter regn.


Namaste.

Tack, älskade änglar.

Översättning: Madelene Söderberg, www.st-germain.se

Copyright © 2012-13 by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/ 



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: