viglink.com

Friday, May 24, 2013

Hathors, Del 1/2, 21 maj 2013 Kanal: Wes Annac


Hathors av Jordens Solsystems Astralplan: Uppstigningseffekter, En Snabb Utveckling och Tillväxt i Fjärde Dimensionen.


Er dagliga medvetna erfarenhet är byggd på en frekvens av verklighet. Den specifika oktaven av medvetande som ni existerar på föder fram en lika specifik typ av erfarenhet, och då ni höjer er i medvetande så finner ni hur densiteten runt omkring er blir lättare och lättare.

Ni kommer att finna hur ni börjar att väga mindre då ni går igenom er fysiska uppstigningsprocess, och en av de inledande symptomen som ni kommer att lägga märke till när er uppfattningsförmåga kommer in i en märkbar högre växel kommer att bli den synbara viktlösheten av er form. Era erfarenheter kommer att svämma över mycket mer med glädje och synkronicitet än de till och med gör nu och i allmänhet så kommer ni att finna hur era känslosvängningar är lätta att lätta upp.

Ni kommer att finna er själva gnistra med sprudlande, Gudomlig energi och ni kommer att fästa en energi vid er själva som är igenkännlig i en mängd gravida kvinnor som förefaller att ”lysa” när de tar in ett nytt Liv och en ny själ från de högre rikena för att hjälpa Jorden finna Hennes uppstigning och för att hjälpa Hennes kollektiva uppvaknande i tid för en sådan uppstigning. 

I detta hänseende så finner mänsklighetens hela kollektiv en all mer ren förståelse och perspektiv och då det inte är förefaller att vara så ber vi er att lita på de inre arbetena från det Gudomliga väcker upp en mängd själar som annars skulle ha valt att förbli sovande.

Förbered för att Känna Effekterna av Uppstigningen

Assistansen som ni alla erbjuder hjälper i stort med att initiera det vitt utbredda kollektiva uppvaknandet som äger rum, och vi försöker att förklara en del av inledande uppstigningsrelaterade symptomen som ni kommer att känna när de renaste av energier och uppfattningar börjar att komma ned i en delvis ansträngning för att förbereda er för sådana känslor. 

Medan vi inte tror att ni kommer att bli överväldigade vid den tiden då de kommer så vill vi bara att ni är redo kommer att ge så mycket assistans och guidande längs vägen som vi någonsin kan, för vår Kärlek för er är mycket stark och ren.

Vi hjälper med att förbereda er att förstå de överflödande rikena av fullt medvetande som ni har arbetat emot under en så lång tid, då varje uns av förståelse som ni uppnått om de högre rikena inte skall förkastas, utan bara förbättras. 

Ni upptäcker de högre rikena genom filtren i era nuvarande lägre dimensionella sinnen, och ni era öppnande hjärtan hjälper er att uppnå renare och renare glimtar in de högre rikena varje ögonblick. Era uppfattningar om dessa riken tilltar och med det kommer en lättvindig förmåga att förstå mycket av vad som fortfarande förefaller alltför komplext eller komplicerat för era expanderande sinnen och hjärtan att förstå, från era nuvarande perspektiv.

Era perspektiv ökar i renhet, och ert perspektiv i varje ögonblick kommer att börja reflektera denna ökning då ni finner er själva växande och lärande längs en exponentiell kurva. 

En Snabbt Framåtskridande Utveckling

För en del av er känns det som om er själ har en tendens dra ut på det som om ni aldrig kommer att hitta de högre dimensionerna av erfarenhet; vi påminner er att er utveckling faktiskt framåtskrider i en ganska så snabb fart jämfört med vad som anses som normalt för en uppstigande planet, och Jorden bland ett fåtal utvalda planeter som inledningsvis genomgår en kollektiv uppstigning och det kommer ganska så bokstavligen påbörja en tidvattensvåg av uppstigningar allt igenom Kosmos när sådana uppstigningar sker. 

Av denna anledning och många andra så ber vi er alla att öka på era ansträngningar då ni känner ni kan medan ni samtidigt ger utrymme för behövlig vila som ni måste uppsöka vid vissa tidpunkter under era resor. 

Era metafysiska uppfattningar ökar i varje ögonblick och det är viktigt för er att absorbera och ta in energierna ni känner er själva bättre förmögna att tillgå, och likaså låta er själva vila om ni känner ett behov av att assimilera sådana energier i en mer maklig takt. 

Tidvis kommer ni att behöva det, för dessa rena energier för med sig en uttalad förändring av hur era kroppar fungerar så att era högre dimensionella förmågor kan åstadkommas och förstås så mycket som möjligt. 

Då era kroppar har justerats in mot ett lägre dimensionellt plan av verklighet under en sådan lång tid så kallar de ökande uppfattningsförmågorna som ni finner i er själva på att utrymme ges för justeringar i era kroppar; då ert växande och lärande bara kommer att fortsätta och er uppfattningar expandera. 

Ni Lyfter Upp Jordens Yta

Många av er finner och känner så många förändringar i er själva och även när det förefaller att vara så påminner vi er att ert växande och lärande har varit exponentiellt och kommer bara att fortsätta att vara så.

Vi är här för er kära själar, att erbjuda vårt perspektiv i varje ögonblick i er pågående uppstigningsprocess och angående uppvaknandet av sinnena och hjärtana av var Jordesjäl, som har suttit fast inom de eviga begränsningarna av en verklighet som är justerad till en specifik lägre oktav av medvetande. 

Det är i sanning fantastiskt att se hur ni helt bokstavligen lyfter upp Jordens yta och det kollektiva medvetandet hos de runt omkring er, då ni lyfter upp er själva och de runt er in i en renare oktav av medvetande och erfarenhet då ni går igenom ert dagliga liv och finner en mängd svårigheter tidvis. 

Alla svårigheter som ni upplever är nödvändiga för er slutliga tillväxt som en själ, vilket är anledningen till varför vi låter allt som händer i era liv spela ut sig därefter och att veta att alltid och i alla åtaganden så är Källan med er. 

Vi har alltid varit med er likaså, och vi är ganska nära stående till många av er kära själar som har arbetat med oss i under tidigare möten av olika facetter av den slutliga uppstigningen av Universum. 

Universums uppstigning har i sig självt varit i en accelererad fas, och detta kommer att bli allt mer uppenbart efter att ert kollektiv genomgår er uppstigning och den tidigare nämnda svallvågen känns runt om Universum och hela Skapelsen. 

Del 2 följer inom kort.

Tack till Hathors av Jordens Solsystems Astralplan.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se




---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: