viglink.com

Friday, May 17, 2013

Hatonn, 15 maj, 2013 Kanalisering: Nancy Tate







Jag är Hatonn och är här idag för att låta er veta att det kommer en tid med mycket aktiviteter i luften. Ni kommer att, på olika platser runt om planeten, se många skådespel som kommer att visa människor att vad de har hört och läst på Internet är sant. De kommer att se med egna ögon vad som är omisskännligt och inte kan bortförklaras med falska rapporter om ditten och datten.

När detta fortsätter under ett par dagar, kommer det att finnas rapporter om att det är något som sker och det kan inte förnekas. En del media kommer även att börja förändra sina rapporter, och de kommer att känna friheten att föra fram det som de länge har velat föra fram till allmänheten. De kommer att kunna göra detta, eftersom de som har lagt munkavle på dem, inte längre finns med. De har blivit fråntagna den makten, så nu kan sanningen komma ut.

Det är dags för er alla att se vad de har gjort. Ni har hållit tillbaka sanningen om vad ni vet om mänsklighetens verklighet och om Skaparen, och vi är tacksamma för ert tålamod och er uthållighet. Det är något annat som jag skulle vilja tala med er om denna dag, och det är att ni kommer att genomgå lite fler uppstignings-symptom de närmaste månaderna. Några av dem kommer att vara ganska utmanande under en kort period, och några av dem kommer att vara underbart befriande och glädjande. 

Vi har sett hur dessa energier har påverkat er, men vi har också sett vilken skillnad det har gjort i era vibrationer. Det är hjärtevärmande att se, och det gör en skillnad. En dag kommer ni verkligen att känna skillnaden, mycket mer än ni gör nu. Det kommer att kännas som om ni vaknar upp från ett drömtillstånd och allt kommer att bli så ljust och lätt. Det kommer att kännas som om ni aldrig har varit i det här tillståndet, även om ni vet att ni har det. Er kraft är så fantastisk som har skapat detta nya sätt att vara för er själva. Det är den möjligheten ni nu är på väg mot. 

Jag vill nu tala om att det kommer en tid när ni har förmågan att själva se allt det som vi har berättat om. Allt kommer att besannas och det finns mer, för vi tycker om att behålla en del underbara överraskningar, som ni själva får upptäcka. Vi kommer att hälsa er alla välkomna på tröskeln till den nya världen som ni håller på att skapa. Det ser bra ut, så oroa er inte kära ni, ni är på rätt spår och ni kommer att se att det har varit värt varenda upplevelse som ni har varit med om i denna dualistiska värld, och som ni har förärat alla oss med. Ni är juveler som lyser upp hela Universum, och vi kommer att få se er i er Ljusdräkt när det är dags för den att lysa i fullkomlig harmoni och Kärlek.

Tack kära Hatonn.

Nancy Tate

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se




---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: