viglink.com

Tuesday, May 7, 2013

Intervju med Plejaderna, 24 april, 2013 Del 1 av 2.




Wes Annac: Hallå denna dag, kära vänner. Efter diskussionen vi började att ha, då jag övergick till en fridfull meditation, så skulle jag vilja veta mer om manuskriptkaraktären av vår verklighet som den nu spelas ut.

Plejadernas Höga Råd; Med Kärlek kommer vi att vara glada att ge vårt perspektiv på denna fråga för dig och alla som absorberar denna kommunikation. Som vi började diskutera med dig, er verklighet spelas ut på ett redigerat sätt, men ändå ett som Skapas och avgörs av er i varje ögonblick.

Kära Wesley, vi tror att du kommer historierna som kallades ”Välj Ditt Eget Äventyr” från då du var ett barn. Eller hur? (1)

Wes: Ja, absolut, kära vänner.

En redigerad, men ända Flödande Verklighet.

PHR: Er existens på denna Jord är mycket liknande formatet som dessa historier gavs i.

Vad vi menar är att ni upplever en flödande verklighet som helt och hållet är er egen Skapelse, och ni drar potentiella verklighetstrådar mot er själva för att manifestera eller kastas bort baserat på era tankar och känslor i varje ögonblick. Ni Skapar er verklighet baserad på sådana tankar och samtidigt så har händelserna som ni upplever som ett resultat av ert agerande blivit redigerade och planerade i förväg, av er och av undermedvetna aspekter av er Själva, som hjälper till med att koordinera händelserna som spelas ut i er Liv.

Det är så intressant att se hur Jordliga erfarenheter utspelas från vår synvinkel, eftersom ni lär så många lektioner och genomgår så många självskapade prövningar som ni kan lösa när ni tillåter och arbetar med det högre dimensionella perspektivet som börjar lägga sig ned på er planet för närvarande.

Ni absorberar Ljus som kontinuerligt är rent i dess struktur och då ni också Skapar era Jordliga erfarenheter i varje ögonblick baserade på vad ni ger ut, så litar vi på att många av er kommer att kunna finna manövrerandet av och Skapandet av era Liv lättare då Ljusenergierna fortsätter att genomtränga era sinnen och andar.

Att Anamma Frid & Användande av Motivation

Wes: Många tack för era svar, kära vänner. I detta ögonblick samtidigt som jag känner att jag kunde ställa en mängd frågor så har jag också en känsla av lugn som lägger sig ned på mig. Jag har känt en intressant blandning av drivna och lugnande energier på sistone, och jag undrar om lugnet och friden jag känner är tillfällig eller ej.

PHR: Nå, käraste själar, ni vet att frid alltid kommer att vara permanent.

När den frid du finner inom er själva vid denna tid, kära skrivare, då du och alla andra själar i själva verket kommer att finna att det växer i inflytande då ni finner hur ni anammar det mer och mer. Det kommer att bli mycket lättare att förstå och omfamna frid när de kollektiva energinivåerna har tillräckligt lyfts upp och ert hela kollektiv har informerats om existensen av de högre dimensionerna bortom sfären av er medvetna förståelse.

Medan frid är och kommer att vara en permanent aspekt av er existens, uttömningen som ni känner följer med det är tillfällig, liksom de alltmer bleknande lägre dimensionella erfarenheterna ni känner inom det.

Era kroppar genomgår en mycket snabb och intensiv förändring från att vara kol-baserad till att bli kristallin, och det är viktigt att vila då ni känner att ni behöver det och också arbeta på när ni känner lusten att göra så så mycket som ni kan för att förankra de högre rikena som ni letar efter.

Tro aldrig att ni inte gör tillräckligt för att sprida Ljuset och sanningen, kära själar, för era handlingar fram till nu har absolut behövts och det goda ni redan har gjort er förtjänta av att ta den tid ni behöver för att justera in er till de alltmer ökande nivåerna av energi som ni finner i er själva.

Tillfälliga Utmattningssignaler och Ökade Energinivåer

Så underligt som det kan förefalla så kan ökade energinivåer i era kroppar absolut vara ansvariga för tillfällig utmattning, då era kroppar assimilerar dessa energinivåer medan de ökar i varje ögonblick. Energierna som Skapar och vidmakthåller era verkligheter och som kommer igenom er blir kontinuerligt renade, och det kan bli utmattande för era kära kroppar och andar att göra så mycket då ni känner det som att ni gör så väldigt lite.

Det är absolut ok att känna sig utmattad, då det är en nödvändig facett av de lägre dimensionella erfarenheterna och utvecklingen från sådana erfarenheter, men vi måste betona att denna utmattning har alltid varit och kommer alltid att vara tillfällig.

Detta är delvis anledningen till att vi kommer att förefalla för er att vara så unga då vi gör oss kända på er värld: för vi upplever inte åldrandet och samtidigt så upplever vi heller inte någon utmattning av vår naturliga källenergi då det konstant blir förnyad och konceptet av att vara eller känna sig utkörd är inte vanligt förekommande i våra sinnen, hjärtan eller tempel.

Wes: Tack väldigt mycket för ert svar, kära vänner. Det är bra att veta att frid kommer att för evigt råda och att den åtföljande utmattningen jag känner bara är tillfällig.

Som jag tidigare har nämnt så tillsammans med en tillfällig utmattning har jag känt en av de kraftigaste impulserna för att hjälpa med att införa förändringar på denna värld. Jag ser att denna impuls eller drive har kunnat kännas under årtionden på denna värld, men jag känner mig mer redo än någonsin att bidra så mycket som möjligt av mig själv till Jordens återställande. Har ni några kommentarer angående denna ”plötsliga brådska”?

PHR: Du finner de högre dimensionerna, kära Wesley!

Att Konfrontera Krafter av Förtryck från Inom och Utan

Du och alla de runt omkring dig har känt er har känt och förbundit er med den ökade motivationen att se hur förändringar införs på er värld och ni reagerar gynnsamt på era allt mer rena uppstigningsenergier och precis som du nämnde, impulsen för att föra fram förändringar har känts hos många uppvaknande Jordesjälar, som i nästan varje tidsperiod har känt och sett behovet av att introducera och bli en del av något som är mer baserat på vad som ligger i folkets intresse och mindre av vad som är av intresse för själar som bara önskar hålla er i tillstånd av mentala och spirituella begräsningar.

En naturlig respons för era uppstigningsenergier har alltid varit att stå upp mot tyranni och förtryck, då er yttre värld i sanning reflekterar er inre och de ställningar ni tar emot krafterna av tyranni och förtryck i er yttre värld speglar hur ni måste ställs inför era personliga och inre hållna ”demoner” så att säga, och som ni har samlat på er under de sista Liven och konserverats för er att till sist konfrontera.

Käraste själar, tiden för att konfrontera era egna personliga frågor likväl krafterna för korruption som har styrt er planet under en så lång tid har nu kommit. Vi vet hur ni kan känna detta, och ni har stödet från de högre rikena vid er sida hela tiden och i alla era strävanden.

Kabalen trodde att de kunde förtrycka och vara smartare än ”hippiegenerationen”, som absolut hjälpte med att introducera många av koncepten från de högre rikena, medan de brast på andra sätt i deras upplevelser. Kabalen trodde att de hade kunnat förtrycka inflytandet av dessa själar med introduktionen av de olika erorna på 80-talet, 90-talet och 2000 talet, men i sanning så har meddelandet från de högre rikena aldrig blivit kvävt och har alltid visat sig växa och växa i inflytande tills hela planeten är uppväckt.

En Kallelse för att Expanderas sin Egen Personliga Impuls

Denna impuls; denna motivation som nu känns av så många av er är ämnad att tas och expanderas så exponentiellt som ni någonsin kan. Vi kallar nu var och en av er kära själar som har känt de ökade impulsen i er själva för att utföra förändringar runt om på er vackra blå planet: det är dags för ert heliga arbete att börja, och det är dags att förvänta sig att mirakel manifesteras i era personliga Liv och i era yttre verkligheter likaså.

Del 2 följer.

(1) Historier om ”Välj ert eget Äventyr” är precis vad titeln säger – en bok som man kan läsa, som till största delen redan är planerad och upplagd då det gäller vad som kommer att hända och hur historien i allmänhet kommer att utveckla sig; baserat på handlingar i historien som ni väljer att utföra.

Historian säger kanske något som till exempel ” ni går fram till en sköldpadda som ligger på en sten. Gå till sida tolv om ni vill la upp sköldpaddan, eller gå till sida sexton om ni vill gå förbi sköldpaddan och fortsätta vidare”. Om ni gick till sida 12, så skulle en ny aspekt av historian utveckla sig som involverade sköldpaddan. Om inte så skulle historian utvecklas mycket annorlunda då ni gick vidare förbi den.

Vad ni valde tog historian i en helt ny riktning, och det är en god metafor för hur våra Liv i allmänhet är planerade, men utrymme ges dock för vad vi skall skapa och göra.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com 

No comments: