viglink.com

söndag 26 maj 2013

Överlevnadsmanuskript nr 314 http://aishanorth.wordpress.com/


Tiden för förändringar har tagit lång tid för att anlända för er alla, men nu så är det som om ni kan känna andedräkten av frisk luft som kommer emot er, även om era fysiska och mentala kroppar kanske känner sig mer än dåligt på grund av utslitningen för tillfället. Mycket har absolut redan förändrats, men det finns fortfarande fickor av motstånd inom då ni alla går igenom denna sista uppförsbacke mot det slutliga målet som ni har sökt efter under många livstider. Kom ihåg att ni startade detta sökande av frihet för mycket, mycket länge sedan. Det har varit en resa som har pågått under mer än ett liv, och även om ni inte har varit medvetna om det under de flesta av dessa liv så har ni haft en längtan efter denna dag sedan nästan för evigt. 

Ni förstår att fröet som har legat i dvala under så många generationer har inte varit helt tyst och dess lilla röst har uppfattats på alla möjliga sätt. En del av handlingarna som har utförts av mänskligheten har alltid styrts av denna lilla röst, oberoende av om den ses som god eller elakartat, för denna lilla röst har på många sätt och vis varit som ett litet sandkorn som har gnagt inom. Det har alltid funnits något där, icke definierat, som alltid har drivit mänskligheten vidare. Denna väg framåt har naturligtvis inte bara fört med sig glädje och lycka. I själva verket har ni blivit vilseledda av andra krafter så att ert sökande efter andra platser som tystar ned denna inre iver har fört er alla ut på bristande mark. Men nu så har mänskligheten till slut funnit ett sätt för att tolka kallet från denna röst på ett sätt som det ursprungligen var avsett. Och denna ursprungliga avsikt var detta och bara detta; som ett ljusfyr som skulle leda er alla att uppnå er forna är prakt på alla sätt och vis. 

För en del så kommer denna inre röst fortfarande att agera mest som en irritation, något som inte ger dem något annat val än att slå runt omkring sig i frustration och förtvivlan. För de har sedan länge givit upp strävan att verkligen lyssna på denna röst och följa dess lydelse. Istället ser de på den som inget annat än en irriterande pest, som oavbrutet surrar runt omkring dem. Och de slår runt och duckar och de försöker att olika sorters ting för att tysta rösten, utan framgång. Men så en dag så kommer någon som ni. Någon som har tagit sig tid att sitta ned i tystnad och verkligen lyssna på vad denna inre röst har försökt att säga till er hela tiden. Och ni har sett sanningen i dess meddelande av förändringar. För det är inte ett sandkorn som gnager på er själ längre. Det är en skimrande, lysande pärla av sådan skönhet att ni tappar andan då ni till slut ser hur den kommer fram från de djupa nivåerna inom er. 

För ni har alla sett skönheten av denna pärla, detta inre frö av kunskap som har legat där i dvala, i väntan på ljuset att börja gro och växa. Och nu har detta frö, denna pärla inom, inte bara börjat gro, utan det har börjat växa så mycket att det redan omsluter mycket av er i dess strålande och frodiga blomster av glädje och salighet. Det är sant att ni fortfarande känner hur stormen slår er hårt tidvis, men då den lägger sig, så kan ni njuta av sagolikheten från inom er nya boning av ljus och kärlek som sträcker sig och växer och täcker mer och mer. Inte bara er, utan också omgivningarna.

Och när en av er som har låtit det inre fröet komma fram och blomstra träffar på en av dem som fortfarande bär på detta frö som ett sovande lite korn inom så kommer denna sprudlande energi som ni sänder ut att också kalla på detta inre gömda frö. Och när era vibrationer kommer i kontakt med detta lilla fortfarande sovande frö så vaknar det bokstavligen upp och ger signalen att nu är förhållandena för tillväxt så mycket mer gynnsamma än tidigare. Och då kan magin sätta igång. För det finns de som blir mer och mer irriterade då detta inre frö börjar att göra sin röst hörd mer och mer då dessa signaler börjar att tillta. Men det finns så många andra som börjar lyssna på dessa signaler och att lyssna på det på ett sätt som kommer att få dem att tillåta att denna inre grodd äger rum. Så ni kommer att se dessa inre trädgårdar som börjar växa fram överallt runt omkring er. En del av dem är livskraftiga och lummiga redan från början, medan andra är mer benägna att hålla sig alltför nära skuggorna och behöver lite extra handledning och ljus för att uppnå en starkare tillväxt.

Så ni är alla på sätt och vis trädgårdsmästare i detta, inte bara genom att behålla er egen hälsa och kraftiga tillväxt utan också därför att ni hjälper andra nära deras inre trädgårdar. För varje hälsosam trädgård som det finns så kommer många andra att bli inspirerade och i själva verket sporrade genom att bara observera er tillväxt. För som ni tidigare har sagt er så är ni inte längre osynliga för ni för med er signalerna av denna nyfunna vitalitet vart än ni går. Ok, på grund av dessa tillväxtspurter kommer ni att känna er inte så vitala själva ibland, men det är bara förväntat. Och kom ihåg, denna synbara brist på vitalitet och detta slöhetstillstånd som ni känner är inte på grund av brist av energi, långt ifrån. Det är enbart en signal på att en supertillväxt har ägt rum, så er fysiska kropp behöver ett litet stopp för att anpassa sig till det. Men ni alla växer mina kära, och ni blir dessa magnifika frodiga hamnar som hjälper med att nära mänskligheten och i själva verket hela denna planet för evigt. Så kom ihåg att vila i skuggan av er egen skönhet, och försök att inte känna er alltför nedstämda de dagar då ni känner att ni själva slokar. För ni har redan passerat stadiet av tillväxt då ni är som mest sårbara, så det går inte att stoppa er nu. Vi saluterar er alla på denna magnifika dag, då vi ser skimra i ljuset, och gör er redo att träda fram med all den magi som ni för med er inom. 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


Inga kommentarer: