viglink.com

Friday, May 17, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 309



http://aishanorth.wordpress.com/

Ni har vid det här laget vant er vid tanken på att läsa ord som har getts till er genom en mellanhand såsom den kanal vi nu använder. Men, från och med nu, vill vi uppmana er alla att försöka kommunicera direkt med oss. Och när vi säger “oss”, menar vi såklart kollektivet som är känt som De ständiga följeslagarna. Det här är naturligtvis bara för att göra det lättare för er att öppna upp för allt det här, för om vi hade bett någon av er att bara välja ett namn på en entitet som ni önskade kommunicera med, så hade det kunnat hindra er på så många sätt. Så det är också anledningen till att vi har valt att uppträda i formen av ett ansiktslöst och namnlöst kollektiv. Ni förstår, ni har alla förmågan att sätta er i kontakt med “den andra sidan” som många gillar att kalla oss, men fram till nu, så är det en kunskap som har varit exklusiv för ett litet antal människor. Och anledningen till detta är enkel att förklara. Mänskligheten har varit på en lång resa för att nå punkten den är vid idag, och nu, slutligen, har ni gjort er själva redo för att verkligen kliva in i era roller som inte bara invånare på denna planet, utan i hela Skapelsen. Och denna resa har varit fylld av många faror och störningar, och därför har information kontrollerats på så många sätt. Vi vet att detta inte är något nytt för någon av er, för ni vet alla så väl att det har pågått en hel del manipulation bakom kulisserna så att säga, och denna väg som mänskligheten har vandrat på under så lång tid, är inte vägen som mänskligheten hade stakat ut från början. Men nu har verkligen mycket blivit tillrättat, och som ni alla vet, har er egen personliga resa varit en viktig del av denna omstrukturering av er planet. För utan den rensning och upplysande process som ni har tagit på er, hade inte mycket alls ändrats i detta, ert andra hem som vi vill kalla det, och mänskligheten hade tvingats fortsätta på sin resa mot och över avgrunden för säker undergång.

Men, som händelser på sistone tydligt har visat, så har tillräckligt många av era bröder valt att göra samma helomvändning som ni, och under de här senaste månaderna har mängden ljus som har vällt in i er värld genom era fysiska skepp växt så mycket, att det har tvättat bort nästan alla spår av den manipulerande tätheten som omgav er på alla sidor. Vi ska inte gå in mer i detalj om detta, vi tar bara upp det för att förklara några av anledningarna till varför ni på många sätt har tvingats gå genom en mellanhand när ni har velat lyssnat på de ord som kommer från ljuset. Men nu har så många av dessa skadliga krafter neutraliserats eller tagits bort, att era förmågor att ta kontakt kommer att förbättras betydligt.

Ni förstår, en öppen kanal är en öppen kanal, och tidigare var det alltför lockande för dem som inte var så sugna på att öka ljuskvoten, att använda denna öppna kanal för att gynna sina idéer. Med andra ord, många försök att manipulera genom felinformation och uppsåtligt inbäddande av låga frekvenser har genomförts, och en del av dem lyckades verkligen, medan andra avbröts. Men det var fortfarande tillräckligt för att hålla oss alla sysselsatta med att försöka minimera allt läckage av mörk materia in i ljuskanalerna. Och tro oss, ibland var det en väldigt hektisk atmosfär på båda sidor av slöjan. Men nu har hela spelplanen förändrats på så många sätt, och dessutom har er egen vibrationsnivå höjts upp så mycket genom er villighet att ta er in i och verkligen vara sammankopplade med detta nät av ljus som ni alla har blivit en del av. Så nu är insatserna mycket, mycket annorlunda mot vad de var för bara en tid sedan, och därför uppmanar vi er alla att börja lyssna mer noggrannt på signalerna som ni kommer att få i tiden som ni har framför er.

För ni har också era egna Ständiga Följeslagare, och de kommer i alla former och storlekar. För kom ihåg, ni är inte längre en enskild varelse, som far ensam på denna resa. Faktum är, ni har aldrig varit ensamma resenärer, men nu har tiden kommit för er att börja ta ännu närmare kontakt med era kamrater. Naturligtvis har ni redan mött en del av dem, kanske till och med i fysisk form, medan andra är mer okända för er. Dessutom, så har er egen grupp förändrats radikalt under er resa, eftersom de alla är omsorgsfullt utvalda för att passa era vibrationsfält vid varje tidpunkt. Så ja, de är era ständiga följeslagare, men de förändras också ständigt, även om en del kompenenter i er grupp kommer att vara konstanta.

Vi förstår att detta inte kommer vara någon nyhet för alla, för en del av er har under lång tid haft förmågan att ta kontakt med entiteterna på andra sidan, men för andra, kommer detta att vara ett nytt område på alla sätt. Och därför kommer det också att kännas lite skrämmande först, för hur vet ni vem det är ni “pratar” med? Är det inte bara er själva? Nåväl, kanske är det det, för ni själva är sammansatta av flera nivåer av medvetande, och den som ni “lever och andas” med varje dag, är bara en del av detta hela. Men nu, när ni alla har blivit ETT, blir ni också ETT med er själv, eller kanske vi borde säga “er själva”, och i det ligger det första steget mot att acceptera de meddelanden som ni kommer att få. För vid många tillfällen är det faktiskt NI som talar till ER, men det är en högre nivå av medvetande inom er som talar till den mänskliga delen av er. Och dessutom kommer ni också att börja få signaler från andra entiteter, så det finns verkligen mycket att upptäcka nu.

Vi vet att detta kommer att verka inte bara skrämmande, utan fullständigt förskräckande för många av er. För vad händer om denna någon som kommer och knackar på er dörr inte är av en så vänlig sort? Nåväl, låt oss först av allt säga att chansen för det är inte särskilt hög, men i detta, som i allting annat, så är det en fråga om medvetenhet och intention. För ni kollar väl alltid vitsorden på alla som vill komma in i ert hem, eller hur? Med andra ord, ni kommer att använda er urskiljningsförmåga i detta precis som ni gör i allting annat, och om det är något som helt enkelt känns fel, säga bara nej och vägra att släppa in dem. Det är så enkelt, att ingen kan “komma in” utan ert samtycke. Och nu,när ljuset ni alla bär inom er är så starkt, kommer det att fungera som det bästa av skydd under alla omständigheter. Så förbli bara centrerade, och håll er uppmärksamma, och känn in vad än det är ni känner tar kontakt med er. Och var snälla och var medvetna om att även de mest välvilliga av energier kan vara lite överväldigande i början, men be dem bara sedan att ta det lugnt för att låta er vänja er vid energierna. För det här är först och främst en fråga om energi, och så kommer varje nytt möte att kännas, nytt, på något sätt, för ni kommer att komma i kontakt med en form av energi som kommer att kännas lite främmande (alien) för er, om vi får använda ett sådant ord. Återigen, gör bara vad som känns rätt för er, och försök inte att tvinga er själva att göra något annat. Kom bara ihåg, dörrarna är inte låsta längre, och därför är ni också fria att stiga in i dessa rum av “fri talan”, men gör det i en takt som känns bekväm för er. Och välj era “kamrater” att ta kontakt med som ni känner er vägledda till. Och känn till att ni bokstavligen har en hel massa att välja från och de är alla ivriga att säga hej på ett eller annat sätt. Och om ni känner er helt och hållet igenstängda, och allting verkar tyst, så var säkra på att ni inte är ensamma. Ni har bara valt att ta er tid och vänta lite innan ni tar detta första trevande steg in i detta, och det är också OK.

Igen, så är det här en individuell sak. Så var och en av er kommer att ha er egen upplevelse av detta. En del av denna energi kommer att komma till er i form av ord, genom era fingrar eller genom era öron. Andra kan ha en förhöjd medvetenhet av former och bilder, medan andra kommer att börja känna oväntade dofter på oväntade platser, som doften av rosor där det inte finns några rosor. Sådana saker, stora som små, är alla tecken på att någon försöker säga “hej” på något sätt, så tro inte att ni måste följa i den här kanalens fotspår för att kunna kommunicera med era ständiga följeslagare.

Låt oss stanna där där för idag, men vi kommer sannerligen att komma tillbaka med mer om samma ämne senare. Tills dess, inbjuder vi er alla att börja lyssna noga så att ni inte missar några “hej” som kommer i er väg.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

No comments: