viglink.com

Friday, May 17, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 310




http://aishanorth.wordpress.com/

Då svallvågorna från detta inledande plask in i denna underbara dam av ljus som ni har skapat har börjat att lägga sig så kommer många av er att känna er vid en något annorlunda plats, eller snarare, tillstånd, än tidigare. För då ni så älskvärt öppnade er själva mot detta energetiska nätverk som skapades från era individuella strålar av ljus så sänkte ni också barriärerna som har skyddat ert allra innersta helgedom under en så lång tid. Och genom att göra detta så lät ni ljuset nå er inre kärna, och för många, så kommer detta att ha vittgående konsekvenser, absolut.

För vet att så många så har ni spenderat ett liv, om inte mer, bakom gömda barriärer som ni hade byggt runt er själva själ. Dessa barriärer var där för att skydda er på så många sätt, men med tiden, så blev dessa barriärer ett hinder för er egen frigörelse. Ni förstår, ert ego hade tagit över dessa barriärer, och såsom ego så är de mycket måna om att vidmakthålla status quo. Så under denna upplysningsprocess så har ni huggit bort så mycket som stod i er väg för att uppnå er frihet, och när ni till sist trodde att ni var fria, dessa skurar av ljusvågor som strömmade igenom er alla i efterdyningarna av denna återanslutning kom att krascha in dem, den sista fronten så att säga, av själv-infört skydd. För en del så var det en mindre händelse, men för andra, så var det bokstavligen en för systemet.

Så vi vågar gissa att denna sista vecka eller så har varit händelserik för många. Det måste ha funnits rop av glädje, men också tårar av djup förtvivlan. För inget förblir orört nu när dessa gamla barriärer har tagits ned en gång för alla. Men återigen, så är det också var och en av er sak hur ni reagerar mot vad ni till slut finner vara exponerat av detta ljus. För det finns där, och ni kan inte undgå att se det. Men ni kan välja att anamma sanningen, eller ni kan välja att gå bort ifrån det. Oberoende av vad ni väljer så är beslutet ert, och enbart ert att fatta, som det alltid kommer att vara. Kom bara ihåg, oberoende av vad ni väljer att göra så aldrig har ni haft så mycket ljus att tillgå för att hjälpa er se igenom, och också gå igenom, dessa sanningar som ligger inför er.

Så välj väl, och vet att detta ljus kan förefalla smärtsamt på så många sätt, men det är också ett ljus av helande. Och vet att denna gång så kan det hela de sista av de sår som ni kanske fortfarande har inom er. Det är, om ni låter det göra så.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: