viglink.com

Thursday, May 23, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 312 http://aishanorth.wordpress.com/


Tidvattnet har vänt för så många av er, då ni en efter en har släppt de bojor som hållit er fästa till det gamla ni. Och, som ni kan se för er själva, att så fort som ni lossar på detta skruvstädsliknande grepp som det har haft om er så är det som era fötter knappt nuddar marken. Ni fylls av så mycket ljus, det är som om ni nästan flyter upp av den rena lättheten av er Varelse.

Ja, vi är väl medvetna om att för vissa, så kunde inget förefalla längre borta än denna bild än att flyta igenom alla hinder som synbarligen dyker upp rakt framför er. Istället förefaller det er som att ert huvud körs gång på gång in i en vägg. Så vad vi säger nu är bara för att uppmuntra er att gå vidare, för mycket snart kommer ni att känna det som denna tegelvägg helt enkel faller ned i småbitar och dam och försvinner, och ni kommer också att kunna andas fritt återigen. Och hur uppnår ni denna frihet, hör vi hur ni undrar. Svaret måste återigen bli – bara ni vet. För det är bara ni som kan urskilja kedjan som förbinder er till det gamla och täta historian som ni har dragits igenom under en så lång tid. Ljuset är där för att hjälpa er se bättre, men ljuset kan inte tala om för er vad ni skall göra, eller även, vad ni skall se. För det är ni och bara ni som kan förstå signalerna och de inte så diskreta antydningarna som kommer till er, som pekar ut den rätta riktningen för er. Men det är ert val att öppna upp mot vad ni ser, och att agera enligt detta. 

Så i detta står ni ensamma, men inte utan stöd. För ni har en hel grupp som står reda att hjälpa och assistera er i detta. En del av detta är av ren energikaraktär, och som vi har talat om tidigare, aldrig har ljusets kraft varit mer hjälpsamt med att hjälpa er att bryta igenom denna sista barriär. Men ni har också vid det här laget fått ihop en hel mängd av mer jordligt bundna själar, som alla dessa medmänniskor som ni har förbundits med via dessa meddelanden. NI går alla på individuella vägar, men vid det här laget, så har ni också lärt lektionerna med att förbinda ert ljus på ett sådant sätt att det hjälper var och en av er att skina starkare.

Vi vet att det inte är nyheter för någon av er, men det tål att upprepas igen: gör inte misstaget att gömma er undan som ett sårat djur när ni känner hur ljusstormen härjar inom er, utan nå ut och be om assistans från de som är nära och kära. För ni behöver alla förbinda er med varandra, det är det enda sättet att ta er igenom detta. Men återigen, välj ert sätt att förbinda er, för det kan också komma i alla möjliga former och aspekter. Personlig kontakt, delgivande av ord, beröring, eller bara energi, ni kommer alla att finna ett sätt att stöda er på någon som hjälper er att se ting på ett bättre sätt, och i själva verket gör den sista muren så mycket mer penetrerbar. För om ni står ensamma så kommer denna vägg att förefalla nästan skottsäker, och er instinkt att gömma er någonstans i ödmjukhet och skam kommer bara att göra den så mycket svårare att bryta igenom. 

Så öppna er själva helt och hållet, och så kommer ni att känna inte bara ljuset från ovan, utan också från varje själ som står näst intill er, kommer det att stråla igenom er och stärka er. Men det kommer bara att hända om ni kommer ut ur er gömma och står ute i det öppna, och låter de som kan se er nå ut och lägga till sitt ljus till ert. På detta sätt hjälper ni också varandra. För det är absolut som i Dammen. Ju mer ni delar av er egen individuella energi, desto mer får ni från Källan. Så, ge vad ni kan, men det är än viktigare att ta emot allt ni kan, för på detta sätt så kan ni låta cirkulationen av energi växa och förstoras på det bästa sätt som finns.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: