viglink.com

Thursday, May 23, 2013

Peggy Black, 17 maj, 2013 GLOBALT MEDVETANDE OCH PÅ ANDRA SIDAN OM



Vi har kommit här för att ansluta ert mentala tillstånd till den expanderande energin som ni i sanning är som multidimensionella varelser med en enorm potential. Vi inser att ert fokus till största del är förankrat i den här verkligheten, som har en avsikt och ett mål för detta äventyr vid denna tidsföljd. Men vi vill fortsätta att vidga er medvetenhet.

Vi talar ofta om medvetande. Vi tackar er ofta för ert expanderande medvetande eller ert uppväckta medvetande. Men ändå ställer vi frågan vad är medvetande?

Medvetandet är ett fascinerande men svårfångat fenomen. Era filosofer, akademiker och nu neurovetenskaps-pionjärer har försökt att förklara och förstå medvetandets natur och bekräfta dess väsentliga egenskaper.

Låt oss ge er en möjlighet för ert betraktande. Det är den handlingskraftiga förbindelsen inom allt levande. Det är fältet av energi som expanderar bortom er fysiska kropp.

Era vetenskapsmän börjar att förstå att ett spädbarn, även innan födseln, är medvetet, observerande och lagrar den mentala information ifrån sin omgivning. Spädbarn anknyter till energifältet som erbjuds hos andra runt dem, emotionella och mentala vibrationer. Men spädbarn har inte förmågan att i ord uttrycka vad de observerar och unga människor är ofta ogiltigförklarade när de inte kan dela sin medvetenhet.

Medvetenhet syftar på er individuella kännedom av era unika tankar, minnen, känslor, förnimmelser och miljö. Att vara vaken och medveten om era omgivningar är att vara medveten.

Medvetenheten fortsätter att expandera när vi mognar. Det är en känslighet av något inom, en uppvaknad mental aktivitet av reflekterande resonemang. Det är ett igenkännande inom av vad som är rätt eller fel när det gäller handlingar och motiv.Detta är den grundläggande starten och medvetenhet inom en mänsklig gestalt.

Vi har observerat att er medvetenhet ofta är instängd av händelser och program som har givits er genom ord eller ifrån era omgivningar och ifrån andra. Dessa förutsättningar utformar sättet som betraktar er verklighet och världen. Det är en programmerad medvetenhet, en begränsad medvetenhet.

Vad som har hänt på er planet nu är att det finns dem som har insett denna begränsning av medvetenhet och de har börjat att öka sin förståelse och kunskap av vad utvidgad medvetenhet kan vara. Ni börjar att förstå att allting har ett medvetande, ifrån den minsta av alla era insekter till de största av era däggdjur. Allt levande har ett slags medvetande som ansluter dem till energifältet eller matrix av kosmiskt medvetande.

Era vetenskapsmän debatterar, ovilliga att inse att det verkliga medvetandet är utanför sinnet. De fortsätter att ha begränsade trosuppfattningar och att medvetenhet bara finns tillgänglig i hjärnan, det mänskliga sinnet. Mänsklighetens evolution det som händer nu, pressar på emot en instängdhet med begränsad tro. 

Medvetandet är ett fält av energi och vibrationer. Det är med era mentala förmågor som ni ansluter till det kosmiska fältet av medveten ande. Detta fält har många namn; kvantum-intelligens, kvantum-förveckling, synkronisation av hjärnan eller det morphogenetiska fältet.

När ni börjar att tillåta och välkomna iden av ert expanderande mass-medvetande, bjuder detta in till en koppling till högre funktion och medvetande, såsom insikt, medkänsla, kärlek, abstrakt och symboliskt tänkande, telepati och intuition. Igenom dessa, ansluter ni till det kosmiska fältet av ert sanna multidimentionella medvetande, gör anspråk på den kraftfulla men likväl subtila energi av sant vetande och gudomlig inspiration.

Vi inbjuder er att börja tillåta att ert medvetande sträcker sig bortom era begränsade program eller trosuppfattningar, och förstå att ni alltid är anslutna till det oändliga fältet av gudomlig medvetenhet.Börja att spela i fältet av alla möjligheter. 

Kom ihåg att det är det enhetliga hjärtats medvetenhet som är dörren till detta kvantfält. Det är också en portal till de så kallade Akashiska Arkiven som är en dimension av medvetande som innehåller ett levande register över varje själ och dess resa. Denna information och kunskap finns tillgänglig överallt vid alla tider när ni tillåter er att expandera in i detta fält.

Allt levande är en del av, och intimt sammankopplat med fältet av globalt medvetande. Tillåt er själva att erkänna denna förbindelse till hela mänskligheten och alla levande varelser. Det är förståelsen och denna medvetenhet som kommer att stödja och assistera er personligen i förståelsen av att ni kan och verkligen åstadkommer, adderar till välbefinnandet eller skadar alltet. Kom ihåg att fråga er själva, är detta, ord, handling, tanke, eller känsla nedvärdering eller främjar det livet. 

Varje gång ni förändrar en emotionell känsla ifrån ilska eller dömmande till kärlek, glädje elelr tacksamhet, utför ni en global tjänst på ett personligt plan. Varje gång ni tillåter er att ansluta till kvant-fältet, den kosmiska medvetenheten; förankrar ni en nivå av vibrationer i mänsklighetens omedvetna fält. Ni aktiverar i sanning evolutionen hos medvetandet för allting.

Vi förstår att ert ego och ert trånga sinne kan bli fokuserad i denna fysiska verklighet; vi förstår även att ett visst fokus behövs och är betydelsefullt för välmåendet av er fysiska kropp. Men, vi fortsätter att bjuda in och uppmuntra er att kliva utanför era begränsningar och erkänna att ni är en betydande aspekt av det globala intellektet. Era handlingar och tankar adderar till livskvaliten i dimensionen.

Förstå även att vara en del av det globala intellektet; telepatiskt, handlingskraftigt kopplas ni samman med alla andra själar, även dem som ni dömmer med hat eller vill skada. Nu har tiden kommit för att ge ut en mer kärleksfull vibration till denna globala intelligens. Ni har kraften och möjligheten att påverka detta fält och höja det kollektiva medvetandet.

Ni har stödet av de andliga varelserna som assisterar er personligen att ansluta på ett verkligt och ingående sätt till det kosmiska medvetandet, kvant-fältet av alla möjligheter. Börja att fråga, börja att bjuda in och börja att tillåta. Ni är nyckelpersonerna i uppenbarandet av denna verklighet och universum.

Vi tackar er för er villighet och särskilt för ert mod, att vara det medvetna instrument av evig intelligens. Vi manar er att fortsätta att öppna alla dörrar och fönster hos er medvetenhet; var tillgänglig för nya och färska insikter och inspirationer. Var tillgänglig för att förankra nya nivåer av medvetande i mänsklighetens själs-intelligens. Kom ihåg när en själ är upphöjd är alla upphöjda. ´Teamet `

Svensk översättning: B. Ahrnstedt

©2013 Peggy Black All Right Reserved. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address. www.morningmessages.com FREE 88 messages available

No comments: