viglink.com

Sunday, May 26, 2013

PYRAMIDERNAS KRAFT, 24 maj, 2013

Hela mänskligheten har rundat ett hörn, och genom detta har anknytningarna till de saker som reflekterade er makt stillsamt släppts. Många av er har sett resterna av dem som satte de skyddande sköldarna på plats, ursprungligen för att skydda jorden. Detta handlar om era frågor om vilka som byggde pyramiderna. Mycket av det oförklarliga blir förklarat då ni ser det ur dagens mänskliga perspektiv. Många av Jordens antika skatter har fortfarande ingen traditionell förklaring till varifrån de kommit eller hur de hamnat på Jorden. 

Dessa skuggade minnen har varit avsiktligt blockerade för er genom er egen design. Pyramiderna har alltid format en skyddande sköld över Jorden, trots att de har täckts över och glömts bort på många platser Jorden runt. Detta gäller inte alla pyramider eftersom några är byggda av människor som har kopierat originaldesignen med varierande grader av effektivitet. 

Pyramidens Makt i Arbete 

Nätverket av pyramider på Jorden har format en skyddande sköld runt planeten, vilken har hindrat specifika meteorer och kometer från att träffa den. Detta har släppts ut av en väldigt speciell anledning. Ni har hört om de två stora meteorerna som har kommit in och skapat rubriker I era tidningar, men ni är inte medvetna om alla de små som kommer in nu.

Eftersom denna skyddande sköld som varit på plats nästan från Jordens tillblivelse har släppts, så kommer ni att motta en plantering av dessa kometer i november i år, mot slutet av månaden. En komet kommer att strö liv på Jorden. Vi berättar detta specifikt, eftersom allt liv har ursprungligen planterats från kometer. 

Era vetenskapsmän håller inte med oss på denna punkt, men vi säger er; ni är inte från Jorden och det är ingen av er. Ni har blivit varsamt placerade här av er själva. Nu genomgår ni en evolution. Det var alltid nödvändigt för er att dö och lämna er fysiska kropp, sedan komma Hem för återhämtning innan ni återigen reinkarnerade för att komma tillbaka och göra det än en gång. 

Detta är första gången människorna vandrar genom portalen utan att komma Hem, utan att dö.

Ni genomgår en uppstigningsprocess just nu och varje steg på vägen leder er högre än där ni var igår; allt detta är skönhet som ni har framför er. Alla av er har kontroll över detta. Var inte rädda för dessa kometer, eftersom de kommer med en ny livsform - för de strör livsformer. Ni har förlorat livsformer på planeten Jorden under en väldigt lång tid och nu sker en återplantering på ett nytt sätt, så betrakta och fira denna komet i november. Ni har redan givit den ett namn, men jag avhåller mig från att nämna den eftersom mina namn inte är desamma som era. 

Era vetenskapsmän känner till denna komet som kommer, och den sprudlar av damm utmed sin bana. Den är i grunden sönderfallande varje gång den passerar, och när den gör det kommer den att sprida kosmiskt damm på planeten Jorden. Faktum är att era vetenskapsmän nu försöker räkna ut om ni faktiskt kommer att kunna se detta damm falla. Så mycket damm räknar de med från denna novemberkomet. 

Faktiskt skulle kometen aldrig ha träffat Jorden om ni inte passerat portalen och frigjort varje del av den. Den kommer inte att träffa jorden; den kommer att passera långt ifrån och ansluta sig till solen, men den kommer att strö alla dessa vackra frön på planeten Jorden. Ni är här, kära ni, vid en otroligt vacker, kritisk tid i mänsklighetens historia och alla själva Jordens tidslinjer, de totala energierna från Jorden blir återuppladdade – till och med 'the ley lines' (geografiskt begrepp som saknar översättning, sök på Wikipedia), de magnetiska leylines'en som formar det magnetiska gallret som bär er Jord minskar. 

De magnetiska strukturerna på planeten Jorden har reducerats med 12% under de senaste hundra åren. Det bidrar också till ert uppvaknande från drömmen. Väldigt vackert. Ni har jobbat bra; ni har tagit det hit och ni är här. Ni klarade det. Och inte bara det, nu sitter ni här och frågar vad ni kan göra mer?

Ni är i den perfekta positionen att bli medvetna skapare av planeten Jorden och vi hoppas att ni kommer att njuta av denna resa, kära ni, för ni har anmält er och väntat i evigheter för tillfället som nu ligger framför var och en av er. Ni kan vägen Hem och om ni kan sluta tänka med hjärnan och börja känna med hjärtat, så kommer det att leda er Hem. Ni kan vägen Hem och vi kommer att hälsa er med de mest fantastiskt öppna armar och välkomna er Hem då ni till slut beslutar att lämna dessa kroppar för att återvända. 

Kära ni, till och med nu är ni de bästa änglar som någonsin har levt och vi menar det helt uppriktigt. Vi har aldrig sett större förändringar ske på Jorden och vi är så stolta över er. Ni har skapat magi med era ögon vidöppna. Det är med den största vördnad som vi ber er om att behandla varandra med respekt. Vårda varandra och håll dörrarna öppna för varje tillfälle ni får att samspela väl med varandra. Espavo*.

Gruppen

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se 

Stever Rother

*Espavo was a greeting used in Lemuria (Mu) which meant "thank you for taking your power". - See more at:http://www.chacha.com/question/what-does-espavo-mean#sthash.Bg2Phpq2.dpuf 



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: