viglink.com

Tuesday, May 28, 2013

Sananda, 26 maj, 2013 via John Smallman



Den Nya Åldern har anlänt och beviset för det börjar bli uppenbart för alla som väljer att se det.

I de andliga världarna är vi väldigt medvetna om hur påfrestande det är för er, Ljusbärare och Vägvisare, att vänta på att uppvaknandet ska visa sig. Många av er uppfattar att tillståndet i världen ständigt försämras då dåliga nyheter följer på dåliga nyheter på så många olika områden. Men det pågår faktiskt stora omvälvningar då den Nya Åldern gör sig påmind, och medvetenheten växer om de enorma förändringar i attityder och beteende som krävs för att mänskligheten ska kunna undvika att förgöra sig själv, antingen genom att göra planeten nästintill obeboelig genom de fortsatta skadorna som förorsakas av rovgirigt skövlande av dess naturtillgångar, eller genom självutplåning genom konflikt och krig. 

Inget av dessa deprimerande scenarier kommer att inträffa! Det gudomliga Kärleksfältet tränger in i det kollektiva mänskliga hjärtat och det omvälvande resultatet av detta är en väckningssignal som blir hörd och reagerad på i allt större antal av Jordens befolkningar. Ni är inte ensamma. Assistans strömmar in från de andliga och galaktiska rikena som svar på era böner om hjälp, och de som skulle förtrycka världens population för sina egna själviska agendor är inte längre kapabla att behålla varken sin auktoritet som de olagligt samlat på sig, eller stödet från agentstyrkorna de byggt för att förtrycka dem som de tänkte kontrollera.

De otroligt skadliga aktiviteterna som har pågått i årtionden över hela planeten kommer att upphöra. De material som anses viktiga för att klara era ekonomier genom utgrävningar, gruvdrift och borrning behövs inte längre eftersom långt mer användarvänliga material redan finns tillgängliga för att ersätta dem – kunskapen om dem har hållits hemliga för att skapa rädsla och för att den självtjänande och självutnämnda eliten ska kunna behålla makten. Kunskapen och teknologin som är nödvändig för att frigöra och utveckla detta överflöd av ekologiskt hållbara material kommer snart att avslöjas, och detta kommer att möjliggöra det totala avskaffandet av världsfattigdomen samtidigt som den rikligen kommer att tillgodose alla era fysiska behov. Den Nya Åldern har anlänt och beviset för det kommer att bli uppenbart för alla som väljer att se det.

Känn er upplyfta! Var inspirerade! Dela sedan er energi och er Kärlek med entusiasm var ni än befinner er och vad ni än gör, och var medvetna om att det blir returnerat till er intensivt och med gränslös tacksamhet. Ni är varelser av Kärlek, och även om den Kärleken tycks ha legat gömd och oigenkänd inom er medan ni sökt efter den utanför er själva så har den alltid funnits där och väntat på ert val, ert beslut att erkänna och engagera er i den. Nu då ni gjort det valet, fördjupa er i den med entusiasm eftersom det ökar era energinivåer, och ljuset av optimism som stiger inom er kommer att skingra mörkret från invanda mönster av pessimism, så att ni kan ta itu med alla era frågor och problem långt mycket lättare – tills ni hör er själva säga ”Det där var ju enkelt!”

Era förmågor, era kompetenser och era talanger är långt mycket kraftfullare och effektivare än ni har letts till att tro, eftersom alla mänskliga kulturer har i eoner arbetat med att övertyga ungdomar att de är otillräckliga och därför borde följa de ”gamla och klokas” exempel, som skulle lära dem de färdigheter som behövs för ett fruktbart liv. Och visst har det verkligen alltid varit mycket som de unga behövt lära av de äldre och mer erfarna människorna i sina liv. Men dessvärre har de äldre ofta utnyttjat sina positioner och sin auktoritet för att dämpa och undertrycka den bubblande och kreativa entusiasmen som de unga har i överflöd, och de har sedan lärt dem att hata dem som den rådande regimen har ogillat, och slutligen skickat iväg dem för att utkämpa krig mot dem i sitt ställe. Så det blev ett mönster som verkade oföränderligt då krig följde på krig.

Detta kommer inte längre att hända eftersom det mönstret är brutet. De äldres visdom kommer att spridas fritt, som det ska vara, medan de oflexibla, rigida och ingrodda trossatserna, som har vänt era skaror emot varandra, kommer att överges, medan insikten om skadorna de har orsakat briserar in i medvetandet hos kollektivet och dess vansinne erkänns. Ni valde alla att vara här vid denna tid för att hjälpa mänskligheten (vilken naturligtvis inkluderar er alla) att ändra kurs. Och det är vad som händer medan Kärleken blomstrar och välkomnar dem som ansluter till Den, lockar dem att engageras av Den och friger allt inom dem som inte är i harmoni eller i linje med Den. 

Och det är vad ni gör – linjerar er, harmoniserar och engagerar er med er sanna natur. Och inget kunde vara mer naturligt, mer lämpligt eller mer tillfredsställande. I början är ni lite nervösa eftersom det känns främmande, konstigt och till och med oklokt efter eoner av misstro och svek, men då ni upptäcker att andra gör likadant och upplever den delade glädjen av tillit och samarbete så växer ert förtroende för riktigheten i att fortsätta följa den inslagna stigen. 

Det kommer fortfarande att finnas instanser där ni möter kärlekslösa attityder, ibland till och med smärtsamma, men då ni nu väljer att acceptera det otvivelaktiga faktum att ni är varelser av Ljus, i permanent samarbete med det gudomliga Kärleksfältet som omsluter er, kommer ni att inse att dessa instanser ropar efter Kärlek - varför ni hittar kraften och tilliten att besvara dem kärleksfullt. Många av er gör redan så, och då andra observerar detta hittar även de modet att känna igen attacker som ropar på kärlek och svarar likadant. Er väg mot uppvaknandet har bestämt etablerats och erkänts, och fler människor vänder dagligen för att följa den, och er ankomst där kvarstår gudomligt försäkrad. 

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se 



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


No comments: