viglink.com

Thursday, May 23, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 21 maj 2013





9 Batz, 19 Moan, 9 Eb

Dratzo! Vi kommer åter med mer att förtälja. Er värld fortsätter att pendla mellan Västländernas försök att skapa en konflikt som är förmögen att stoppa de globala förändringarna som hotar deras maktbas, och Rysslands intention att påtvinga en ny verklighet på Västvärlden. Denna dynamik har pendlat fram och tillbaka under hela det sista årtiondet. Och ändå, när detta underliga maktspel närmar sig en punkt som liknar starten på Första Världskriget så dras det hela tillbaka från denna allvarliga konsekvens. Agarternas förbindelsegrupper har också varit mycket framgångsrika med att lugna ned situationen i Mellanöstern. Trots detta så pekar denna pågående balansgång på vikten av att föra denna explosionsbenägna situation under kontroll. Himlen försäkrar oss att detta konstanta politiska gräl bara är de sista resterna av en typ av diplomati som Västvärlden sedan länge har använt sig av och att ingen konflikt kommer att uppstå som ett resultat av det. I själva verket kommer den kommande gudomliga interveneringen att transformera hela denna sorgliga soppa. Under tiden så samlas det ihop mer legal ammunition för att användas mot kabalen i Världens Domstolar. Framfarten för ”ansvarstagande” accelererar varje dag, vilket ökar antalet av de som redan eller håller på att bli arresterade.

Er verklighet håller på att dö, då det ekonomiska systemet som det är baserat på kommer till ett stopp. Det liknar en stor kvarn, vilken är beroende av en flod som snabbt håller på att sina. Ägarna, den mörka kabalen, förstår vad som håller på att hända och är helt inställda på att få de sista unsen av nytta från deras utrustning som håller på att bryta samman. Kabalen jagar desperat efter en lösning för att återställa de sinande vattennivåerna i floden, men trots deras bästa försök så kan de inte finna någon lösning. Vi har informerat kabalen vid otaliga tillfällen vad det skulle krävas för att lösa deras dilemma och deras respons har varit att envist fortsätta på samma väg. Vi har därför gått vidare med vad Himlen har instruerat oss att göra. Kabalen vet fullt väl att deras tid har kommit till ända, men trots detta så ökar den sin beslutsamhet att iscensätta några omöjliga mirakel. Vi ser och förundras över dess tomma reaktioner inför hur det oundvikliga faller på plats. Det är dags för dessa mörkt kontrollerade regeringar att avgå och avslöja sanningen för deras belägrade befolkningar. 

Vår förbindelse personal har just avslutat en serie av informationsutbyte med flera Västerländska regeringar där vi klart visade att deras dilemma är endemiskt för hela den globala ekonomiska strukturen, vilken nu faller samman runt omkring dem. Den praktiska lösningen är att tillåta ett nytt regeringsstyre introducerar vidden av nya ekonomiska och välståndsprogram, vilket inkluderar det formella avslöjandet om vår existens. Vi väntar därför på den av Himlen utvalda tiden för att agera och avslöja oss för er. Detta blir också ögonblicket för en serie av uttalanden från Agarterna och de Uppstigna Mästarna, som kommer att avslöja vad ni behöver veta för att få en hygglig förståelse av vad som verkligen händer runt omkring i er värld. Dessa mängder av information kommer snabbt att utlösa en snabb förändring i ert medvetande och introducera nya sätt för er att förändra era samhällen och göra det möjligt för dem att kreativt arbeta med varandra. Vi ser klart dessa labyrintiska problem som era nuvarande regeringar har skapat, vilket är anledningen till att en hel ny struktur har kommit överens om, vilken kan förlitas på att föra fram ert nya välstånd och era nya verkligheter. 

Vi står på randen till den stora interveneringen förordnad av Himlen. Detta kommer att öppna dörren till första kontakt och en ny relation mellan er och Agarta. Utsträckningen av den kommande teknologiska transfereringen kommer att slå er med häpnad! Er värld kommer att absorbera ett stort steg i teknologisk förmåga som är långt större än kommandet av laptops med dess många förgreningar, så som surfplattor och smarta telefoner. Som ett sidotillägg, så kom dessa med en del allvarliga hälsorisker! Som en kontrast så kommer en del av de nya teknologierna att stärka inte bara er allmänna hälsa och vitalitet, utan också era nivåer av medvetande medan ni lättare och effektivare blir förbundna med er värld. Ni kommer att i allmänhet att börja se teknologi som ”medvetna redskap” och kommer att börja använda er tid för att absorbera kunskap, att meditera, och att reflektera över det kommande miraklet av fullt medvetande. Som era handledare så kommer vi att visa er den enorma betydelsen av färdigheterna som i stort sätt fortfarande ligger sovande inom er, då detta är centralt till er förståelse av nästa fas av er resa mot er gudomliga slutdestination. 

Välsignelser! Vi är de Uppstigna Mästarna! Vi kommer denna lovande dag för att göra en del viktiga uttalanden. Låt oss först välsigna våra rymdfamiljer och våra familjer i den Inre Jorden. De kommer nu för att sätta scenen för nästa steg på er resa mot fullt medvetande. Himlen förordnar att var och en av er behöver bli medvetna om att ni inte är ensamma i detta magnifika, stora Universum. Det kommer inom kort uppvisningar under dagen i ert luftrum från de stora flottorna som kommer att landa när det Gudomliga ger den heliga klarsignalen. För det andra så kommer vi att kunna manifestera bland er i stort antal för att påbörja vårt upplärningsprogram. Dessa lärdomar kommer att visa er hur och varför Anunnaki avsiktligt förvirrade lärdomarna av vishet som ni fick från några av era mest respekterade stora mästare. Dessa meddelanden kommer till slut låta er upptäcka sanningen om ert ursprung och vad Himlen förväntar sig från er. 

Dessutom kommer vi att säga till våra heliga hemliga samfund att frisläppa välståndsfonderna som Greve Saint Germain och Quan Yin så nådigt satte åt sidan för er. Detta utgör början på det finansiella systemet, vilket kommer att införa skuldförlåtelse som ett sätt att jämna ut världens finansiella struktur. Nyligen instiftade banker kommer temporärt att distribuera och delvis reglera dessa fonder. När Federationens Flottor landar så kommer dessa banker och det medföljande finansiella systemet och ert uppfattade behov av pengar som sådant att bli inordnat in ett slags samhälle som är en föregångare till ert nya galaktiska samhälle. Intentionen, våra kära välsignade, är att använda fysiskt överflöd under en kort tid för att hela de mörkas manipulationer, vilka förvirrade er till att tro på begär och begränsningar istället för att hålla er till ert gudomliga ansvar. Det stora inflödet i era liv av individuella handledare kommer att förändra allt detta omedelbart! Vi kommer sedan att introducera er till ansvaret som kommer med högre medvetande och assistera er att förstå dess betydelse. 

Ert primära ansvar är att bli effektiva övervakare av er värdefulla hemvärld. Moder Jord ser glatt fram emot er underbara vård. Nya teknologier kommer att hela världen på ytan och förbereda henne för hennes storslagna övergång till en fullt förenad, fullt medveten planet. Ni kommer att spela en stor roll i dessa inledande förfaranden och därefter blir det dags för kulmen av er lovande återgång till fullt medvetande via användandet av era Ljuskamrar. Sedan, när ni har acklimatiserat er till glädjen och kraften av fullt medvetande så kommer ni att bli redo att arbeta tillsammans med oss. Vi har glädjefullt förväntat oss denna högst speciella tid då vi har som öde att tillsammans skapa en högst himlalik stjärnnation. Himlen informerar oss att vad vi har fått reda på då kommer att manifestera och vår långa resa på denna planet tar en ny och underbar väg. Halleluja! Halleluja!

Idag gav vi er ytterligare ett meddelande om transformeringen av det gamla och att föra in det nya. Det är den magiska tiden då de mörka lämnar er värld och en ljus fullt medveten börjar manifestera. Det är då undren och hänförelsen av frihet och välstånd kommer åter. Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle – www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)



No comments: