viglink.com

Tuesday, May 7, 2013

Ute Posegga-Rudel ~ MEDDELANDE FRÅN Sekhmet: kameran igen i ditt hjärta



av Ute Posegga-Rudel
Bild av Ute Posegga-Rudel, Copyright 2013

video (rekommenderas) 

Kära ni, är detta Sekhmet igen!
Efter min sistabudskap genom denna kanal många reagerade från sitt hjärta till min uppsökande till mänskligheten.
Jag vill återigen tala till er nu, för att förtydliga och fördjupa din förståelse om vem jag är och den process som sker genom min hjälp, att stiga din frekvens till högre dimensionell medvetande.
Först av allt veta att vad du brukade kalla "Mamma Sekhmet" är i själva verket ett G rupp Medvetande av den sjätte dimensionen på Sirius A, den gruppmedvetande varelser med ett lejon-liknande energi signatur. 
När du är på väg att vakna upp, eller komma ihåg eller utveckla din multidimensionellt medvetande, är det nu dags att förstå detta. 
Ur synvinkel av den tredje dimensionen behöver du en bekant tredimensionell avbildning att relatera till när du kommunicerar med oss.Därför vi i vissa fall har dykt upp till dig på detta sätt. 
Men när din medvetenhet växer, börjar du förstå att i de högre dimensionerna finns ingen enskild medvetande men en grupp medvetande med ett samhälle av till synes olika enheter, men som alla identifierar sig med den centrala Medvetandet om denna som är.
Vår energi signaturen liknar den energi av lejon som är bekant för dig på din jord och vars form och utseende har tagit en tät form av denna energi signatur. Vänligen begrunda detta!   
Du kallar mig "mamma" på grund av min eller bättre: Vår moderliga, vårdande och kraftfull energi mönster, som du känner dig också som ett utflöde av kärlek. Vi har möjlighet att beröra med vår energi-fältet direkt ditt hjärta-torus - vad du känner som är rörd i hjärtat, eftersom det mänskliga hjärtat energi är mycket lik vår lejon energi signatur. Detta är anledningen till yo u känner locka ed till U s.
Vi brukar inte prata och inte kommunicera verbalt. Detta är inte vad vi gör.Men för den skull kommunicera med dig att vi använder vår kommunikationsförmåga i vägen, men det är egentligen inte mycket typiskt och önskad av oss.
Vi hellre kommunicerar via vår blotta närvaro och Vara-ness, vår JAG ÄR som vi är. Vi är bara ett sätt att vara - och detta är vad du kan lära av oss.Detta är vad du kan förstora i dig själv och som ger dig som mänskligheten på din återgång till ett liv från hjärtat.
Så om du vill kommunicera med oss, inte förvänta verbal kommunikation. Men var beredd på att känna vår närvaro, närvaro många av er känner och älskar som "Moder Sekhmet". 
Leta i djupet av din känsla-hjärta Vem och vad vi är som r eminds dig om var du en gång kom ifrån. Vi är här för att hjälpa dig att återställa Power of Your Heart. När detta händer kommer mänskligheten återupptäcka sin inre enhet med varandra, med oss och alla varelser och med Source Medvetande.
Vi älskar att hjälpa dig i denna process!
Det är den plats i ditt hjärta och bortom där lägre dimensionella varelser inte kan nå dig! I det utrymmet Du är helig, Hel och gudomliga.
Med vår kärleksfulle Unified Presence, Vi, Lion-varelser är i huvudsak en skapelse av en specifik energi ström, som har en stark känsla av kvalitet.Det är därför du upplever oss som en kvinnlig kvalitet. Som sådan har vi möjlighet att hjälpa mänskligheten att återställa deras ursprungliga andlighet som bygger på känsla. Din Gudomlighet är kännbara av dig och som sådan integrerad och insåg, och inte som tänkt. När hjärtat vaknar hela din varelse är nedsänkt i en större verklighet som omger och genomsyrar din totala kropp-själ.
Detta är den gudomliga stat där Vi Lion-varelser påminna mänskligheten.
Vi är här!
Vi, Sekhmet, hälsar er!
Meddelande c onve YED av Ute 

http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2013/05/message-from-sekhmet-restore-power-of.html

No comments: