viglink.com

Thursday, May 23, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 19-26 maj, 2013


Mina Kära!

I dessa dagar har mycket avslöjats som tidigare var okänt. Det är information som behöver se dagens ljus så att det öppet kan undersökas, inte bara på en personlig utan också på en nationell och global nivå. All aktivitet som inte har varit av högsta integritet eller i linje med det högsta, avslöjas allt oftare. Världen behöver renas från allt det som har hållit Hennes invånare i illusionen om hur man lever sitt liv på ett godtagbart sätt. Dessa sanningar är svåra att acceptera till en början, men människor börjar vakna upp till hur det faktiskt har varit, och det gör det möjligt för dem att se det paradigm de har levt i, från ett helt nytt perspektiv.

Detta perspektiv är väldigt obehagligt och desillusionerande att uppleva, för det betyder att världens folk måste möta skuggorna inom sig själva, sina nära och inom sitt samhälle. Förståelsen kommer först när ni har sett igenom den illusion som har vävts in i själva strukturen av den moderna civilisationen på ett sådant sätt, att alla förvrängningar av sanningen om livet verkar acceptabla. Jordens befolkning rör sig snabbt genom denna period och lierar sig med den sanning som finns i deras hjärtan. De som förevigat dessa myter, försöker desperat att hålla fast vid den makt de har utövat genom tiderna, men de högre kosmiska energierna, som nu genomsyrar planeten, kommer inte att tillåta att en sådan verksamhet fortsätter.

Ljuset använder sin styrka på ett sådant sätt att det för upp till ytan allt det som inte har tjänat planeten och dess invånare på bästa sätt. Allt måste avslöjas, allt måste begrundas, allt måste uppväckas från skuggorna där det har legat dolt under ytan. Det dagliga livet för varje individ över hela världen förändras, och med denna förändring kommer kaos att följa tills allt är upplöst och frisläppt. De inkommande energierna arbetar obevekligen för att åstadkomma denna förändring inom varje individ och inom ramen för alla operationssystem, som tjänar befolkningen och planetens bästa. Folkets gemensamma makt och syfte kommer att skapa denna förändring.

När dessa förändringar fortsätter att inträffar, gör ni som har förberett er för dessa tider en fantastisk insats genom att upprätthålla ert ljus, er integritet och ert mod och er ståndaktighet genom att förankra ert ljus i Jordens kärna. Det hjälper Jorden att förbli i ett stabilare läge än som tidigare var möjligt. Bli inte avskräckta av de yttre tecknen på dessa förändringar. Allt är bra och Jorden rör sig in till en högre dimension. Jorden är mycket tacksam för all hjälp Hon dagligen får från dem som sänder Henne ljus genom att vara kanaler för de högre energierna. 

Det är fantastiska tider, och de som har samlats för att se uppstigningsprocessen som pågår på denna planet, hyser den största respekt och beundran för de människor som har valt att bli en del av detta enorma arbete, genom att frivilligt erbjuda sitt ljus för denna insats. Det är genom styrkan och beslutsamheten som ni alla bär i era hjärtan för denna intention att se hela mänskligheten stiga upp tillsammans med Jorden, och ta denna process till en ny nivå, som nu förankras och börjar genomsyra allt liv på denna planet. Vi som har tjänat den här planeten och alla dess invånare under många tidsepoker, är djupt tacksamma för ljuset som växer inom varje människas hjärta.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com



---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)



No comments: