viglink.com

Tuesday, May 28, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 26 maj-2 juni, 2013



Mina Kära!

Framstegen i ert medvetande har nu blivit mer i linje med den glädje och skönhet som finns i er själ, och det ger upphov till känslor av expansion och oändliga möjligheter. Öppna er själva för utsikten till en ny början och tillåt er själva att ta emot Universums frikostighet som erbjuds er. Vägen framför er har blivit rensad och allt som krävs är att ni öppnar ert hjärta för den. Låt er fantasi flöda i glad förväntan för ankomsten av en ny dag, en dag som kan fyllas med allt det ni väljer att uppleva. Allt som behövs är ert aktiva deltagande.

Följ era innersta önskningar och var inte rädda för att drömma stort. Se möjligheten att ni kan få allt det goda som livet har att erbjuda. Många av er är redo att gå bortom de gamla paradigmen när ni ser det sönderfall de orsakar. Ni är igångsättarna för de förändringar som nu äger rum. Ni har kommit till en punkt på er väg, som kräver tillit och tro på att allt är bra och att det nya livet snart börjar. Bär med er denna tro varje dag och framhärda i era avsikter att manifestera den. Det är så mycket som händer i de eteriska världarna som kan hjälpa er i er strävan.

Dessa tider kräver en ständig omvärdering av era förväntningar och uppfattningar om hur saker ska vara. Ni har kanske märkt att de flesta av dessa aldrig sker som ni trodde, och det beror på att det har funnits krafter som arbetat för att hålla er sysselsatta med mer överhängande bekymmer som t.ex. de mer grundläggande behoven i livet. Dessa krafter konspirerar för att hålla er distraherade från att fokusera på de viktigare värderingarna som är livsförbättrande, och som skulle medföra ett visst mått av frihet från nöd eller brist. Det är ett konsumtionssamhälle ni lever i, och ni måste besluta er för i vilken utsträckning ni vill fortsätta att vara en aktiv del i det.

Ett enklare liv med lägre förväntningar om att skaffa de senaste prylarna, skulle ge utrymme för ett liv fyllt med glädje för enkla och mer djupsinniga nöjen, som endast kräver ens uppskattning. En vacker molnformation på himlen en underbar dag kan ge stunder av glädje och uppskattning. En fantastisk solnedgång i slutet av dagen, kan välsigna er med sitt inspirerande och upplyftande budskap av oändlig skönhet. Överallt omkring er finns en livskvalitet som inte kostar pengar. Dessa scenerier ges frivilligt av elementarandarna, som tjänar er varje dag, bara för den rena glädjen i att göra det.

Lägg märke till naturens alla under som omger ert hem och ert grannskap, för vart ni än tittar så finns denna skönhet. Lägg märke till skönheten i era nära och käras hjärtan när de strävar efter att skapa ett lättare liv för er. Se bortom förväntningarna och se istället på de underbara små gåvor som de ger varje dag, utan att begära något i gengäld. Prioritera andra människors lycka och ni kommer att upptäcka att ni får så mycket glädje tillbaka. Tacka dagligen för allt som ni har och allt som ni får, för på så sätt kommer ni att få mer av det.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com



---------------------------------------------------------

No comments: