viglink.com

Tuesday, May 21, 2013

via John Smallman, 19 maj 2013 Vad som händer runt om på planeten är något så nytt och så överraskande…


Hela mänskligheten är alert, förväntande, och känner en intensiv energi av förändringar som flödar runt omkring dem, som nu kommer att påverka deras liv på sätt som de inte kan börja att tänka sig. Förändringar ligger i luften, och alla kan känna det. Det är omskakande för ni kan inte identifiera det eller jämföra det med något som ni tidigare har genomgått, även om vissa förkastar det som känslosvängningar, vilka ni också upplever. Vad som händer runt om på planeten på en energitisk nivå – osedd och omätlig med även era mest känsliga vetenskapliga instrument – är något så nytt och så överraskande att när det erkäns, vilket det kommer att göras inom kort, så kommer det helt att överväldiga er förmåga att bli förvånade, och får er att stå i häpnad med öppna munnar. Under som kommer att förtjusa er kommer att slunga in i ert medvetande som ett oförutsett och oförväntat soluppgång. Och mycket, mycket ljusare än det någonsin skulle kunna vara.

Mänskligheten har firat en ny början med och entusism sedan urminnes tider – en soluppgång, en ny måne, en ny säsong, ett nytt år – och nu en ny början, helt annorlunda från allt ni tidigare har upplevt, vilket ger extraordinära möjligheter för renande, förnyelse, och i själva verket så närmar sig återupplivning. Livet är för evigt spännande, men tack vare ert fördjupande i illusionen så förfaller det att ha förlorat sitt lyster, det nya, dess attraktion. Den nya början som närmar sig – mänsklighetens uppvaknande till fullt medvetande – kommer att återställa lystern till era liv som har varit i avsaknad då ni trötta har traskat igenom miljöer av konflikt och förvirring, vilka ni för närvarande upplever.

Vi i de spirituella rikena har erbjudit information genom ett stort antal kanaler under eoner av tid för att assistera er att förbereda för den enorma händelsen som nu närmar sig, mycket snabbt. Vi har erbjudit er insikter och guidande, och föreslagit metoder genom vilka ni kan få tillgång till er inre rymd, platsen inom var och en av er där den eviga flamman av gudomlig Kärlek kontinuerligt brinner. Många har gladeligen accepterat vår assistans och funnit komfort och frid som har hjälpt dem att frigöra rädsla och engagera sig i Kärlek.

Utvecklng är ett pågående kreativt åtagande, som utvecklas från de mest grundläggande livsformerna till varelser som är mycket mer utvecklade än ni för närvarande kan tänka er. Medvetande älskar att utvecklas; utvecklng är ett av dess många mål, och Jorden – planeten, som möjliggör mänsklighetens existens och låter den växa och utvecklas – är bara en av många. Nivån till vilken ni har nått vid denna tid i er utveckling är den som är mest fylld av faror, i och med ni skulle kunna följa en väg där ni fortsätter konkurera med varandra för begränsade resurser, och i så fall finns det en stor möjlighet att ni skulle förstöra er själva och samtidigt göra en större förskräckliga skador på planeten som alltid har stött er utan att klaga. Den andra vägen är en av kärleksfullt samarbete – vilket leder mot ytterligare, obegränsade, harmonisk utveckling av en spirituell karaktär, er sanna karaktär, och en återgång till Verklighet, ert himmelska boning.

Fysikalitet är en startpunkt för spirituell utveckling, från vilken medvetande utvecklar tilltagande intellektuella förmågor, vilka i detta fall har fört er till detta beslutsögonblick. Beslutet att erkänna ert samberoende, att erkänna att Kärlek är energifältet i vilket allt som finns existerar, och att omfamna varandra då ni inser er Enighet. Eller beslutet att förneka Kärlek, att förneka Verklighet, och storma framåt och utveckla era teknologiska färdigheter att förstöra er själva. 

Ni har valt Kärlek. Ni fattade det beslutet för länge sedan, även om er utveckling synbarligen har fört er fram längs en väg som har blivit allt mer kärlekslös och destruktiv. Ni har alla haft upplevelsen då ni har sett hur barn växer upp, och observerat utvecklingen av deras ego då de expanderar gränserna för vad de kan komma undan med, hur oberoende och själv-centrerat som de kan leva. Om allt går bra så inser de att de måste ära andra såsom de själva vill bli ärade; de fattar beslutet att göra så, och visar att de har vuxit upp. En del vägrar dock att ära andra, och orsakar till slut så stor skada att de måste begränsas. 

Metaforiskt talat så har mänskligheten just passerat stadiet vid vilket beslutet att bli vuxen har tagits. Kärlek har erkänts som vägen att följa, så ert uppvaknande är tryggat då ni frigör all denna “tonårsånger och rebelllusta” och låter harmoni och samarbeta frodas. Fickor av “rebelliska tonåringar” – de som skulle kontrollera och trycka ned andra – uppför sig dock oklokt över hela världen, men deras förmåga att åsamka lidande hos mänskligheten och skada av planeten begränsas allt mer.

Mänskligheten har tagit ett kollektivt beslut att vakna upp, även om det för många så är detta ett beslut som inte än har kommit till ytan i deras medvetna medvetande, och ni, Ljusbärarna och vägvisarna är här för att hjälp till med att detta beslut blir medvetet för dem genom att visa kärlek i varje ögonblick. Ni vet detta, men i bland har det varit svårt. Många av er känner att det tidvis så har ni fallit bakåt, och ni känner er skyldiga för detta. Förstå bara att ni så att säga vandrar uppåt en isbelagd sluttning, och tillfälliga slirningar bakåt är oundvikliga. Ni har dock ihålligheten, beslutsamheten, och Kärlekens överväldigande kraft för att assistera er i varje ögonblick, så att dessa sliringar bakåt inte övertar er, och toppen på sluttningen är inom sikte och ni får mångfaldiga rop och uppmuntran för att driva på er framåt. Framgången är helt och hållet er!

Med så väldigt mycket kärlek, Saul.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

www.johnsmallman.wordpress.com

No comments: