viglink.com

Saturday, June 22, 2013

Aktiebolag Mord & Co




Det viktigaste att förstå om världen anno 2010 är måhända att två av elitens
flitigast använda kontrollmedel är pengaroch energi, och att av dessa två är energi
troligen den viktigare.
Om en nationell ekonomi kraschas av det internationella bankstersyndikatet är det inte alltför problematiskt för innevånarna att reda ut detta.
En enkel lösning människor runtom i världen har använt är att starta en ny (oftast lokal) valuta.
      
Om energiförsörjningen kollapsar är det kanske inte lika lätt att skaka fram lokala alternativ.
Skälet är att banksterväldet betraktar energiforskning med samma patologiska avundsjuka som det stirrar på energiförsörjningen och pengar.

Brott mot mänskligheten

Den del av bankstersyndikatet som ägnar sig åt brott mot mänskligheten på energiförsörjningens arena kallas för Aktiebolaget Mord & Co.
Mord & Co:s synes tävla i två kategorier av energikriminalitet.
Den första är de framgångsrika försöken att via en fantastisk uppsättning tjuvknep hålla mänskligheten nere i ett träsk av oljeberoende – liksom fastkedjad vid centralt kontrollerade nätverk för distribution av el och värme.
Den andra kategorin är stoppandet av tekniska lösningar vars realiserande en gång för alla skulle slå undan fötterna på den lilla klick som byggt hela sin existens på lögnen att mänskligheten skulle leva på en planet där det råder brist på nästan allting.
      
Ett exempel vad som gick snett är vad rövarbaronen J P Morgan, familjen Rothschilds lakej i USA sade till ingenjören Nikola Tesla när denne bad honom fortsätta att finansiera en prototyp som extraherade gratis elektricitet ur atmosfären:
  1. ”Nej. Jag kan inte sätta en mätare på den.”

Historien om en förgasare

Inom den alternativa energiforskningen återkommer uppgifter om en apparat som skall ha uppfunnits ett flertal gånger – bara för att ”försvinna”. Det handlar om en förgasare som enligt uppgift är minst fem gånger så effektiv som den som sitter i bilar i dag.[0]
Med en sådan förgasare i bilen skulle läsaren kunna köra 1500 mil per år på bara fem tankningar – runt 300 mil per tankning, en varannan månad. Läsaren hade varje år också sparat runt 16 000 kronor.
Aktiebolaget Mord & Co – kontaktade den uppfinningsrike individen och gav denne ett bud denne inte kunde säga nej till.
Mänskligheten väntar fortfarande på bensindrivna bilar som kör femtio kilometer på en liter bensin.
Vad var det som hände?
En uppfinning som möjliggör för personbilar att gå fem mil på en liter istället för en mil, är en uppfinning vars fulla implementation kapar oljeindustrins omsättning med 80% – d v s sågar den någonstans nedanför knäna.
Med en årlig omsättning på 15 biljoner kronor och fasta infrastruktur kostnader i proportion till detta är det uppenbart att den här förgasaren hade varit en lika tungt dråpslag mot Mord & Co:s maktposition som det varit en välsignelse för mänskligheten.
Det här är skälet till att bilar i dag fortfarande slukar lika mycket bensin som Henry Fords gamla T-Ford från början på förra seklet.[1]
      
 
Som jämförelse kan nämnas att för persontransporter med jetflyg mer än halverades bränsleförbrukningen mellan 1960 och 2006.[2]
Ett annat sätt att se på det här är att Mord & Co lever förnämligt på att varje år svindla läsaren och dennes medmänniskor på runt 13 biljoner kronor – eller 2 000 kr per år för varje människa.

Twin Peaks

En av de tidigaste Raskenstam-greppen Mord & Co tog var när den amerikanske ”rövarbaronen” John Rockefeller (också han finansierad av Rothschilds) 1892 infiltrerade ett vetenskapligt konvent i Schweiz och där lyckades få inskrivet att olja var ett ”fossilt bränsle” som kommer från döda växter och djur.[3]
 
I ett slag hade grundaren av Standard Oil lyckats förvandla marknaden till säljarens. Han hade gjort det genom att pådyvla mänskligheten tron att olja är en knapp resurs som en vacker dag kommer att ta slut.
 
Verkligheten är den att olja verkar skapas av geologiska processer djupt nere i jordskorpan (den s k abiotiska hypotesen).[4] Förutom att redan ”tömda” oljekällor setts återfyllas, har på Saturnus måne Titan (medeltemperatur -179° C) fantastiska mängder med olja upptäckts.[5]
Det verkliga ”Peak Oil”
Det enda observerbara ”peak oil” fenomen är år 2008 under Mord & Co:s allt desperatare försök att på artificiella vägar hålla oljepriserna uppe.
Mord & Co verkar kämpa i motvind. Oljans allt mer hysteriska prisfluktationer matchas inte av konsumtionen av olja.
Enligt google trends synes samhällsdiskursen dessutom distansera sig från ”peak oil” myten om att oljan snart är slut och för att i stället börja omfamna”abiotic oil”.

Over-unity (OU)

Ett ofta använt begrepp inom den alternativa energiforskningen är ”over-unity” (OU) med vilket avses generatorer eller apparater som ger ifrån sig mer energi än de förbrukar.
 
Som läsaren redan sett är det inte bara OU generatorer som stoppas av Mord & Co. Även effektiviseringar av mackapärer som ovan nämnda förgasare, som alltså är under-unity (UU), begravs.
Enligt orthodox vetenskap är over-unity generatorer en fysisk omöjlighet då de påstås bryta mot den klassiska fysikens ”lagar”.
Mot detta talar universum – vars existens ur ett klassiskt perspektiv inte går att förklara.
En bättre förklaring på de OU effekter som observerats är att det universum människan är bekant med är del av ett större system vars funktionalitet ännu inte klurats ut och varifrån energi alltså kan extraheras. Inom partikelfysiken t ex laborerar man med tankar på olika dimensioner som skulle kunna samexistera med människans egen dimension (den s k strängteorin, m-teorin, eller många världar teorin).[6]
Existensen av ett allestädes närvarande fält av nollpunkts- eller vakumenergi[7] är experimentellt bevisat – genom den s k Casimir-effekten.[8]
De egentliga frågetecknen synes handla om hur mycket energi som finns i vakumet samt hur man konstruerar en manick som kan extrahera praktiskt användbar energi ur det.
 
Energin verkar kunna vara smått fantastisk. Bara en cm2vakum bedöms innehålla upp till 2,78 googol kilowatt timmar (kwh). Googol är en etta följd av 100 nollor. Som jämförelse kan nämnas att årsförbrukningen på en svensk villa kan ligga på 25 000 kwh.
Hur kommer man åt detta ymnighetshorn av energi?
Ju längre ned man kommer i materia desto mer energi kan utvinnas.
Genom att tutta eld på ett vedträ, t ex, kan värme och ljus erhållas via kemiska processer (mekanismer på molekylär nivå). Genom att i stället gå ”djupare” ned i materian och utnyttja mekanismer på atomär nivå kan för motsvarande volym materia erhållas kraftutvecklingar i klassen atom- och vätebomber.
Vilka är då de naturlagar man springer på i atomernas tassemarker?
Här är tre som ofta återfinns vid iaktagna OU-effekter:elektricitet, magnetism och gravitation.
 

Dum och dummare

I analogi med hur Rockefeller 1892 lät infiltrera och ”dumma ned” den vetenskapliga disciplinen geologi för att göra olja till en förment bristvara så censurerades också mänsklighetens förståelse för vad elektricitet, magnetismoch gravitation egentligen är och hur de hänger ihop.
Det började med att de samband den skotske fysikern och matematikern James Clerk Maxwell ursprungligen observerade och skrev ned, kort efter hans död hade dummats ned med över 80%[10]
 
Unga människor som i dag läser till civilingenjör i elkraft får lära sig sekelgamla formler om elektricitet och magnetism som tillåter dem att laborera med dessa på rudimentär nivå (det enda Mord & Co tolererar) – men som bevisligen inte alls berättar hela sanningen.[11]
Likheten mellan hur mekaniskt drivna tre-fas generatorer ännu står för nästan hela mänsklighetens elförsörjning och hur bensinmotorns prestanda frystes vid T-fordens födelse till en-mil-per-liter är slående.
Allmänn tillgång på självgående OU-apparater som genererar runt, säg, 25 kwh med el till obefintlig rörlig kostnad, skulle i rask takt leda till att ingen någonsin mer behöva tanka bilen eller betala en el- eller värmeräkning.
Det är det sista Mord & Co vill se, eftersom detta innebär slutet också för Illuminati och dess bankstervälde.

I döda geniers sällskap

Nikola Tesla (1856-1943)
Det mest bestående planetens mest inflytelserika elingenjör och uppfinnare efterlämnade sig är växelströmmen och tre-fas motorn – på vilka mänsklighetens försörjning och distribution av elektricitet ännu beror.
      
Efter dessa stordåd vände Tesla uppmärksamheten åt grundforskning av elektromagnetism och skapade apparater som så gott som alla stoppades.
Det kanske mest kända exemplet var när Rothschildagenten J P Morgan slog undan fötterna på Teslas Wardenclyffe projekt på Long Island utanför New York, som bl a extraherade gratis elektricitet ur atmosfären, med orden:
  • Jag kan inte sätta en mätare på den.
När Tesla dog stormade de federala amerikanska myndigheterna hans laboratorium och beslagtog allt av vetenskapligt värde.
Måhända är nedanstående insikt, formulerad 1892, det viktigaste Tesla lämnade eftervärlden:
  • Elektricitet finns överallt i obegränsade mängder och skulle kunna driva alla maskiner i hela världen utan behov av kol, olja eller gas.
Veta mer?
Viktor Schauberger (1885-1958)
Österrikisk skogsvaktare, filosof och forskare aktiv inom huvudsak hydro- och aerodynamik. Uppfinnare till implosionsmotorn.
Under andra världskriget tvingades Schauberger arbeta för den nazityska regeringen, för vilka han byggde farkoster som senare kom att beskrivas som flygande tefat.
      
Efter kriget lockades Schauberger till USA där man dammsög hans hjärna på dess unika insikter om hur naturen egentligen fungerar. Schauberger dog kort efter återkomsten till Österrike.
Veta mer?
Thomas Townsend Brown (1905-1985)
Amerikansk elingenjör som arbetade inom det amerikanska försvaret.
Upptäckte den s k Biefeld-Brown effekten som innebär att höga volter påverkar ett föremåls gravitation.
      
I sin bok ”The Hunt for Zero Point” (2001) redogör den brittiske försvarsjournalisten Nick Cook för hur Brown ville fortsätta forska om hur man bygger antigravitationsfarkoster baserade Biefeld-Brown effekten men hölls ute i kylan av ett försvarsetablissemang som redan hade hemliga forskningsprogram för utvecklande av sådana ”flygande tefat”.[1]
Veta mer?
Gabriel Kron (1901-1968)
Krons bidrag till forskningen om fri energi handlar om ett ”negativt motstånd” han skulle ha uppfunnit på 1930-talet under sin tid som anställd hos General Electric (under kontrakt med den amerikanska flottan).
      
Ett negativ motstånd är ett motstånd (komponent) som skapar energi.
Kron var en flitig skribent inom sitt gebit och har beskrivits som en av de främsta vetenskapsmännen inom elektromagnetismen som utbildats i USA.
Veta mer?
Thomas Henry Moray (1892-1974)
Amerikansk elingenjör som tog sin doktorshatt i Uppsala.
Precis som Tesla ansåg Moray att planeten badade i obegränsad energi som bara väntade på att utvinnas.
      
Moray konstruerade en generator utan rörliga delar som pumpade ut 50 kwh vilken han gladeligen reste runt och visade upp.
När Aktiebolaget Mord & Co uppvaktade med ett erbjudande han inte kunde säga nej till, drog Moray igen dörren i nyllet på dem. Mord & Co försökte skjuta ihjäl honom (men missade) och bröt sig istället in i hans laboratorium och slog sönder hans uppfinning.
Efter det slutade Moray att tala om vad han visste om hur universum egentligen fungerar liksom sin fantastiska generator.
Veta mer?
Stanley Meyer (1940-1998)
Amerikansk uppfinnare som byggde en motor som ”går på vatten”.
Att motorer kan göra detta är inte någon nyhet.
      
Det går till så här: Vatten (H2O) förvandlas via elektrolys till två väteatomer (H) och en syre atom (0). Som läsaren kanske minns från kemilektionerna i högstadiet kallas HH+0 också för knallgas. Den gör så eftersom HH+O exploderar när man antänder den. Resultatet av explosionen är vatten – och cirkeln är sluten.
Vad Meyer enligt uppgift lyckades med var att effektivisera elektrolys steget så pass att den krävde mindre energi än explosionen gav.
Den kombinerade elektrylos- och förbränningsmetoden Meyer skapat var m a o over-unity – d v s producerade mer energi än den krävde.
Resultatet var att Meyer tankade bilen med vatten, körde omkring, och att den enda avgas som kom ut var vatten.
Veta mer?
Nathan Stubblefield (1860-1928)
Amerikansk uppfinnare och bonde som lär ha kommit på metoder att använda jorden (marken) som både batteri och för att skicka signaler genom (telefoni).
      
Veta mer?
Willhelm Reich (1897-1957)
I kategorin förföljda genier vinner österrikaren Willhelm Reich ”hands down”. Han betraktades som så ”farlig” av amerikanska myndigheter kastade honom i fängelse (där han dog) och arrangerade bokbål med hans böcker och skrifter (inträffade i slutet på 1950-talet).
      
Efter att ha hoppat på sista båten från Europa innan andra världskriget, hamnade han i USA där han upptäckte den livsenergi som är gemensam för alla biologiska livsformer.
      
Reich kallade energin för orgon. Beskrivningar som gjorts av orgon och det blå ljus det avger påminner om observationer som gjorts av Schaubergers implosionsmotor när de varit påslagna (se ovan).
Reich byggde också apparater som extraherade denna energi ur bl a atmosfaren och vatten.
Veta mer?

Veta mer?



0. jmf. http://himacresearch.com/books/secret.html
1. http://www.newscientist.com/article/dn17506-us-vehicle-efficiency-hardly-changed-since-model-t.html
2. http://www.transportenvironment.org/docs/Publications/2005pubs/2005-12_nlr_aviation_fuel_efficiency.pdf
3. /2010/08/overste-fletcher-prouty-berattar-sanningen-om-olja/
4. jmf. http://www.eia.doe.gov/conf_pdfs/Monday/Simmons.pdf
5. http://www.nytimes.com/1995/09/26/science/geochemist-says-oil-fieldsmay-be-refilled-naturally.html?pagewanted=all; http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/media/cassini-20080213.html
6. http://en.wikipedia.org/wiki/String_theory
7. http://en.wikipedia.org/wiki/Vacuum_energy
8. http://physicsworld.com/cws/article/print/9747
9. http://en.wikipedia.org/wiki/Vacuum_energy
10. http://www.cheniere.org/references/maxwell.htm
11. http://www.cheniere.org/references/maxwell.htm; http://www.rexresearch.com/maxwell.htm
12. ”The Hunt for Zero Point” Nick Cook (2001), p 35.
Share

No comments: