viglink.com

lördag 8 juni 2013

Andy Bojarski ~ Steg 1 - Hur att läka dig själv och andra - Förstå Energi helanden


HealingsDetta inlägg bygger på den första utstationering om hur att läka dig själv och andra. Du kan visa att publicera genom att klicka HÄR .  

Innan du kan försöka att läka dig själv och andra, måste du förstå hur en energi healing fungerar och du måste förstå exakt vad du gör när du utför en energi healing. Det finns i princip två kroppar som vi alla har. Vi har den fysiska kroppen som vi alla är medvetna om. Och vi har också en eterenergi kropp. Denna energi kroppen bor i princip på toppen av vår fysiska kropp och är ansluten till vår fysiska kropp. Energin kropp är vad du är helande i en energi healing. Genom helande energin kroppen, är du helar princip den fysiska kroppen. Den energi kroppen har olika energicentra i kroppen som kallas chakran. Dessa chakran hus din energi som behövs för din fysiska kropp. Du har större och mindre chakran. De chakran är belägna i hela kroppen.

Jag kommer att gå över chakran i ett annat inlägg. När du inte mår bra fysiskt, är det förmodligen beror på en eller flera av dina chakran töms eller överbelastade.Utarmning eller trängsel innebär i princip att det är antingen för mycket eller inte tillräckligt med energi i chakra. Du ser, allt är energi och du måste ha rätt mängd energi för dig fysiska kroppen för att fungera korrekt. 
Dessutom, och kanske viktigare, måste du se till att den energi som du inte har är nedsmutsade eller grå eller blockerade, eller fastnat eller sjuka. Så i princip, i ett nötskal, när du utför och energi healing, är du observerar patientens chakran och göra justeringar chakran energiskt. Du rensning och rengöring av chakran som behövs och du är energigivande chakran med ny energi. Jag kommer att prata om hur man gör detta i ett annat inlägg. Du kommer att sopa bort alla sjuka och blockerad energi och allt som inte tjänar patientens högsta och bästa bra och allt som inte är av den högsta och renaste ljus. Genom att sopa dålig energi bort och energigivande chakran med bra energi, du helar personens eteriska kroppen vilket innebär att du kommer att läka personens fysiska kropp i processen. Energi följer alltid dina tankar och avsikter. Därför är det viktigt att du fokuserar på dina tankar och intentioner under energi healing. Du måste vara bra på att visualisera vad du gör. Du måste tvinga dig själv att se personens chakran. Ju bättre du kan visualisera dig själv läka personen eller dig själv, desto bättre läkning vara. Vem som helst kan göra detta. Det tar bara praxis och du kommer att vara ett proffs. Du kommer att kunna läka dina barn, din familj och dina vänner. Vi behöver all energi helanden vid dessa tider som så mycket grejer som behöver släppas som inte tjänar vårt högsta och bästa goda. Andra framtida inlägg kommer att gå in mer i detalj på vad man ska göra exakt, steg för steg när du är helande. Men för detta inlägg, kom bara ihåg följande:
1. Du har en fysisk kropp och en eterisk kropp, som sitter ovanför din fysiska kropp och är ansluten till din fysiska kropp;
2. Den eteriska kroppen har chakran eller centrum energi;
Tre. Du läka chakran genom att ta bort sjuka och blockerade, och fastnade energi, och;
4. Du energigivande chakran med ny energi som kommer att läka den eteriska kroppen och den fysiska kroppen.

Jag kommer att visa dig hur du kommer att få ner Gudomlig helande energi från Moder / Fader Guds hjärta i ditt hjärta och sedan skicka den vidare och strömma den till den person du är helande (inklusive dig själv). Du berättar aldrig energin vad man ska göra och vad man ska läka. Allt du gör är att vara en kanal för energin. Energin flödar till dig och ut ur dig till den person du är helande.

Energin vet den person som det är helande och kommer att göra för den personen vad som är i den personens högsta och bästa goda. Jag säger aldrig energierna att fixa denna smärta eller för att eliminera sjukdomen. Det kan finnas karmiska skäl till att personen inte blir helade. Du jobb som healer är att jorda de gudomliga energierna i ditt hjärta och sedan strömma dem med din kärleksfulla avsikt att den person som läkt.
Återigen kommer jag att visa dig hur man gör allt detta i kommande inlägg. Bara vet att energipriserna helanden, är du läka persona chakran genom att ta bort sjuka energi och energigivande chakran efter. Att göra detta kommer att göra det möjligt för personen att oftast må bättre fysiskt.

Dessutom kommer en hel del mentala och känslomässiga frågor tillåtas att komma upp till ytan för att släppas som undermedvetet kan ha varit undertryckta under livstider. Således är du helar också de känslomässiga och mentala kroppar, inte bara den fysiska kroppen.

Energi helanden tillåter personen att bättre kunna läka sig själva och alla deras kroppar genom att låta saker att avslöjas som måste hanteras. Dessa saker måste hanteras av den person som läkt. Den helande ger dig den motivation du behöver för att hjälpa dig att göra de saker som måste göras av dig att läka sig själv.

I kommande inlägg kommer jag att visa dig hur man hävda att helande är för personens högsta och bästa goda, hur man ansluter med gudomlig energi, hur man bygger de energier i kroppen, hur man slår ihop dina krafter med den person du är helande och slutligen hur man tillåter energierna att flöda från Guds hjärta till ditt hjärta och sedan till hjärtat av den person som läkt. Jag sänder er alla många välsignelser. Kärlek ..
Andrew

Jag behöver din hjälp. Klicka här för att visa inlägget på kärleken bomb meditation. Detta är viktigt och hjälper enormt. Om du är intresserad av att hjälpa, skicka mig en kommentar (bara rulla ner och du kommer att se kommentarer) någonstans på den här sidan eller någon annan sida på min hemsida. Jag behöver ditt förnamn, ditt efternamn initialt och den stat eller land du kommer ifrån och jag kommer att lägga till dig till den växande listan.

Detta är en lista över personer som har gett mig sin tillåtelse att inkludera dem i min meditation för att skicka kärlek till Moder Jord. Det finns styrka i antal och meditation är så mycket mer intensiv när andra ger sin kärlek och avsikt att skicka kärlek.

Ingen meditation på din sida krävs (om du inte vill). De personer som deltar i denna kärlek bomb meditation kan hittas genom att klicka HÄR. Hjälp mig att växa den här listan, inte du?

PS. Om du gillar detta inlägg, klicka på "Sign Me Up"-knappen på höger sida av hemsidan och du kommer att få ett e-mail när jag har ett nytt inlägg. Och klicka på "Gilla"-knappen till höger för att gillar min Facebook-sida.

Tillstånd ges att kopiera och distribuera detta material, förutsatt att innehållet kopieras i sin helhet och oförändrade, distribueras fritt, och detta tillkännagivande och länken nedan ingår.

Geplaatst dörr Meline Lafont Pleiade delfin op 11:34

Inga kommentarer: