viglink.com

Saturday, June 8, 2013

Kryon, Processen har börjat, barnen möter lärarna i NU, 6,6,13 genom Anna Merkaba


Dina barn som nu har kommit till jorden för att hjälpa till i processen för uppstigning är de som manifesterar en mycket ljus och kärlek i din verklighet genom att förankra detta ljus och kärlek i hjärtat på varje är att de kommer i kontakt med fysiskt, medvetet och omedvetet.  

För att hjälpa dem att stanna kvar i denna nya typ av frekvens som de bär med sig, vi har instiftat många lärare i din värld. Vilka är hemligt och vad varken din regering kommunicerar med barn nu på en cellulär nivå i ljuset språk, och språket i hjärtat. Varje skola på er planet har försetts med sådana lärare, och de kommer att veta exakt vem och vad de är. Många av dem är walk ins, många av dem är ljusarbetare precis som du som har valt en väg att inkarnera innan dessa barn i syfte att bistå de rena energier av ljus som kommer in i planet just vid denna tidpunkt.



Sedan finns det en särskild klass av lärare, som varken 
är  walk ins, eller ljusarbetare, men dina egna galaktiska bröder och systrar .. som visas i era skolor för ett kort ögonblick, dessa är vad du kallar en ,ersättare, lärare. Ja ja kära, kommer vi att era barn vid exakta tidpunkter för att föra fram den information som de är i behov av och att visa dem att inte vara rädd för någonting.

Och så dessa lärare vidrör ämnen som andra helt enkelt inte. De skickar dessa barn hem fyllt med kärlek och ljus. De påminner barnen om vilka de är, ständigt hålla sina vibrationer hög. Och även barn nu, vet exakt vem de är, eftersom de inte plågas av slöja av glömska, precis som många av er har, finns det fortfarande hinder som de ställs inför. Varje barn som kommer in i din värld nu. . är en stjärna frö .. Dessa barn .. är bokstavligen den framtida generationen av hybrid varelser .. som kommer att vara helt fri från allt som det mänskliga egot möjligen kan kasta på dem .. för det helt enkelt inte kommer att existera .. ännu .. För att denna process ska ske .. många av er som nu är vaken tillsammans med lärarna kommer att finna att du dras att hjälpa dessa barn ... för att hålla sina vibrationer hög. Dessa barn är inte längre begränsad av mänskliga missuppfattning av verkligheten .. dessa barn kommer ihåg vilka de är .. de vet varför de har kommit in på den här planeten ... de minns och vet sina uppdrag mycket väl ... de är fria från glömskans slöja ... ändå .. ändå kära .. kabalen ..att ni alla har koll på .. försöker sitt bästa för att stoppa tillväxten, för att stoppa den länk som dessa barn måste det gudomliga, på något sätt form och form som möjligt. Frukta inte kära, för på grund av alla dina ansträngningar kommer 
inte kabalen att lyckas. Om det tidigare, när du har kommit på denna planet, var det farligt för oss att gå in och påminna dig om vem du är förrän det var dags .. . Vi har väntat på dig att hitta vårt eget sätt .. och har hjälpt dig strikt bildas bakom slöjan .. nu på grund av alla dina ansträngningar att hjälpa jorden och mänskligheten .. på grund av alla de kamper som du har gått igenom, var och varenda en av er, som var tvungen att vakna upp och bryta igenom slöjan på egen hand ... på grund av allt det här .. är det nu möjligt för oss att möta barn nu ansikte mot ansikte ... och hjälpa dem .. hjälpa er alla! Vi älskar dig. Vi är med dig. Adjö för nu.


Kanaliseras av Anna Merkaba -  http://sacredascension.blogspot.com/

No comments: