viglink.com

lördag 8 juni 2013

Meline Lafont ~ Energies i juni, val och emotionella kroppen ~ kanaliseras Från SjälvVi går igenom pärs av perfektion och förändring. Allt som kommer ut nu, är en återspegling av din personliga utveckling och upplysning. Allt som du inte ska klara längre lämnar dina fält, dig själv och ditt hjärta. Alla typer av reflektioner kommer din väg nu som de representerar vad du är, vad håller dig upptagen i sinnet och vad du var fram till denna punkt. Dessa reflektioner är skyldiga att presenteras för dig, eftersom de kommer i ditt liv och din verklighet att bli märkt som en påminnelse om att arbeta på eller att bara släppa dem.


Livet handlar om hjärta val du gör i ditt liv, ädla hjärtan, och det finns aldrig ett fel att göra. Du, som en vacker varelse av ljus, representerar Ovillkorlig kärlek av Guds närvaro, en av "Allt som är", så du är eviga och så är dina val i livet. Du fortsätter att gå framåt i din valda väg och vad som kan sätta i ditt liv, i ditt medvetande eller vara, är det allt för nytta och för ditt högsta bästa på den tiden.


Ditt hjärta vet vad som är rätt för dig, vad du behöver för att uppleva vid denna tid och vad din del är i en annan ens liv som en lektion eller erfarenhet. Ni är alla sammanflätade och kopplas in i detta gigantiska Cosmic Web of JAG ÄR närvaro, bildar denna vackra rutnät av kärlek, medkänsla och Vara. Alla delar av det här webbformuläret Oneness och det är där du är en del av, vad du håller på att bildas och vad du är, alla tillsammans och som ett enda hjärta också.När vi går igenom denna pärs för brand, måste man vara noga med att inte bli rädd, eller tveksamma ens själv. Du alla Precious hjärtan förs till denna ganska obekväm ställning, där energierna tvingar dig att göra uppriktiga val i livet samt att släppa en hel del gamla energi och känslor. Se detta som en dyrbar gåva, för det hjälper dig att förstå mer, att växa och att lösgöra dig från illusionen och göra er fria!


Egot och sinnet kommer att vara mycket kraftfull ibland, försöker vilseleda dig till tanken på att hålla fast vid din komfortzon och att gamla mönster, för det är att förlora greppet som egot bleknar bort och göra plats för hjärtat som härskare och ditt center. Denna process av förändring och pånyttfödelse i ditt sanna jag av Ljus är inte bara en lång en att äga rum, utan även ett hårt ibland för egot har varit din ledande centrum för eoner av tid.


Ju mer du är ditt hjärta och ju mer du kvar i ditt hjärta, desto jämnare övergången går och desto snabbare utveckling och tillväxt fortsätter. Du skulle kunna ställas inför svåra frågor och situationer ibland, men vet att det har en mening och att det visar dig att detta måste bearbetas eller tas bort först, för att kunna och fortsätta denna inslagna vägen för din.


Mina dyrbara hjärtan, är detta vad juni månad av denna linjära tiden handlar om: det fortsatta arbetet med att utveckla ditt hjärta känslor, kunskaper och födelse in i dig själv. Oavsett måste konfronteras först kommer att spelas ut nu i detta ögonblick, har under tiden varit lång där du har varit beredd att göra detta jobb. 


Poängen har nu nått att börja agera, göra och förändra denna så kallade verkligheten och världen som du befinner dig i. Därför denna månad kommer att bli en hel del om förändring, framåt liksom om den fortsatta rengöring och hitta balans i ditt emotionella själv och ditt fysiska jag. Den känslomässiga och mentala kropp kan få under en stor press denna månad, på grund av de förändringar och val som kan vara din verklighet just nu.


Den emotionella kroppen kommer att integrera mer ljus och energi av dina högre jag. Jag talar om högre jag eftersom du är mer än 1 energi, vara del av allt som finns i många galaxer och dimensioner, planeter, universum och så vidare ... Detta är vad din känslomässiga kropp integrerar just nu, och att vara en mångdimensionell varelse, en hel del energi och information kommer in, integreras och absorberas i din känslomässiga kropp just nu. Detta kan visa lite svag för enorma känslomässiga reaktioner, för att balansen kommer därför att behövas för att återetablera sig, med alla dessa nya aktiveringar och integrationer, för ni är alla Stigande med din fysiska kropp, vilket innebär att alla de övriga fyra organ samt . (Ju lägre mentala, det högre mentala, känslomässiga och eteriska en)


Vet, är Precious hjärtan, så att detta kan vara den mest utmanande delen vid denna tid, för den emotionella kroppen den största av alla dina 4 områden runt ditt fysiska jag. Efter denna process kommer den eteriska kroppen börja integrera mer, vilket är ditt andliga jaget och detta är det skede av uppstigningen process där fler kommer att synas och kännas på ett påtagligt sätt, om dina gåvor, skapelser och upplysning.

Så vackra progressioner är precis runt hörnet, ädla hjärtan, kom ihåg att fortsätta din hängivenhet till Self och ditt valda mål i denna livserfarenhet, med denna vackra utsikter i bakhuvudet.


Never forget that we, the Ascended Masters, are all Present at this time with you and in you, for you are all part of our Being.  With my most Loving heart and wishes, I bless you all 


Eyah Asher Eyah

Méline Lafont/ Lady Portia


Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

Inga kommentarer: