viglink.com

onsdag 5 juni 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 315
 
http://aishanorth.wordpress.com/

Denna tid har blivit mer och mer intensiv på så många sätt, när ni ser ljuset lysa igenom inte bara er själva, utan också runtomkring er. Dessutom, kommer nattens timmar även ge er mycket information. Och även om mycket av den här informationen fortfarande på många sätt är dold för er, så har den redan en ganska “gedigen” effekt på alla er.

Låt oss förklara. Som alltid, när vi pratar om information så är det inte nödvändigtvis på samma sätt som ni pratar om information. Med andra ord, det kanske inte är sådan som förmedlas i ord eller tydliga bilder och som gör att ni känner er klokare och mer “inne” på vad som händer. Inte för att ni på något sätt saknar förmågan att förstå vad all denna information handlar om, utan för att detta är en form av kommunikation som talar till alla nivåer av ert väsen. Och som sådan, åtminstone för stunden, så är ni inte förmögna att medvetet sätta er i kontakt med alla dessa nivåer av kommunikation. Och därför kommer ni på många sätt känna det som om ni fortfarande står ute i mörkret, så som det var, och att ni inte äger någon, eller bara en liten bit av klarhet kring vad som faktiskt håller på att utväxlas här.

Återigen, så är det så bara för att ni inte har kunnat få tillgång till dessa djupare förankrade informationskanaler, som är nu sjuder av aktivitet och nu har denna aktivitet skruvats upp ännu mer. Så många av er har lagt märke till detta redan, antingen i form av tankar eller idéer, som verkar dyka upp på de mest oväntade tidpunkter och under de mest förvånande omständigheter, eller genom det faktum att er hjärna verkar nästan helt oförmögen att fokusera på någonting i ett visst ögonblick.

Och förklaringen till båda dessa händelser är en och samma. För nu har mängden information som rinner in i var och en av er ökat till en veritabel lavin, och så kommer en del av det verkligen offentliggöras så att säga, genom er ökade förmåga att plocka upp dessa signaler som sänds in i er. Medan å andra sidan, de enklaste uppgifer verkar omöjliga att ens tänka sig för att ni känner er fullständigt utmattade i självaste centrum av ert vanliga jag.

Med andra ord, vardagliga uppgifter kan verkar oöverstigliga ibland, medan ni under denna samma period av mental dimma kan få plötsliga och djupgående insikter som kan göra att ni bokstavligen sitter upprätt på er stol, eller kanske vi skulle säga säng, för många av dessa händelser sker nattetid. Och vi är även medvetna att en inte så fördelaktig konsekvens för många av er kommer att vara att ni inte verkar kunna få en god nattsömn. Ni kommer att vrida och vända er, men oavsett hur mycket ni försöker, så är det som om ljusen i ert huvud bara vägrar att tonas ner. Den oförmåga att koppla bort sig från och stänga av allting som pågår inombords kan göra att ni känner er inte lite utmattade, för det verkar vara en nästan ändlös aktivitet som pågår i ert huvud. Det är som om ni bokstavligen kan känna mummlandet och surrandet, som en bikupa inuti er hjärna. Och absolut, det kan på många sätt vara en perfekt bild av alltihop, för alla nervöppningar har gjorts till en veritabel bikupa av aktivitet, med signaler som går till och från nya passager och sammankopplingar som sätts ihop med ljusets hastighet. Och detta i sin tur, kommer tillsammans med ibland ganska förvirrande signaler, i form av ljud eller till och med vibrationer som kommer göra det ännu svårare att somna.

Så ni är alla superladdade i den del av ert väsen som är ert kontrollcentrum, och därför kommer mycket av resten av kroppen känna på resultatet på alla möjliga sätt när den här hysteriska aktiviteten börjar lägga sig i andra, mer triviala processer som är en del av era dagliga rutiner. Men vi skyndar oss att tillägga att även om de är störande, så är de inte på något sätt skadliga, snarast irriterande. Och fördelarna är så goda att vi tror att ni alla kan hitta ett sätt att acceptera dessa små och stora egendomligheter och skakningar som kommer tillsammans med alla dessa injektioner med information. För det ni får ut av denna frenetiska aktivitet, väger mer än upp för all irritation som den lämnar efter sig. Därför säger vi, håll bara kursen, och vet att det ni deltar i nu, är ett sådant monumentalt skifte för hela mänskligheten, och det händer inom var och en av er. Det kan inte jämföras med någonting som har hänt förut, då denna uppgradering och information är på en nivå som ingen fysisk varelse någon sin har utsatts för förut.

Bara det kan i sig självt vara tillräckligt för att få alarmklockorna att ringa hos många timida (timid) själar, men återigen så försäkrar vi er alla att nivåerna av övervakning och noggranna justeringar är så precisa att det inte är någon av er som kommer att ta skada. För ni är här för att utföra en uppgift som kommer att förändra resultatet för hela den här planeten. Ni är alla och en var en viktig del av denna monumentala operation, så vi skulle inte riskera detta genom att göra något som skulle ge er ett bakslag det minsta lilla.

Så igen säger vi, fortsätt andas och förbli centrerade, och även om ert sinne och sannerligen era fysiska kroppar kan verkar som om de fluktuerar riktigt mycket ibland, så att ni mår fantastiskt bra ena stunden och sedan befinner er långt nere i källaren nästa stund, så håller ni på att lyftas höger och högre för varje sekund av dagen. Och vet också att om ni blir frustrerade på den förefallande bristen på tillgång till någon eller all information som ni faktiskt är med om alltmedan vi pratar, så kommer det att komma till er i varenda fantastisk detalj, när tiden är rätt. Och ja, vi vet att det här kommer att locka fram mer än ett frustrerat grymtande, för vi vet hur ivriga ni är att bokstavligt slänga er rakt in i det. Men återigen, timing är allt här, och denna information är bokstavligt talat värdelös om den inte används i rätt sammanhang och inom en tidsram som kommer säkerställa dess möjlighet.

Så vet att allting är väl, och även om ni känner er mer som hästar som fortfarande står uppställda i sina burar bakom startlinjen ibland, så vet att detta lopp mot mållinjen redan är i gång, ja, med ljusets hastighet. Vi kommer att avsluta där för tillfället och bjuda in er alla att försöka ställa in er på en del av den informationsström som ni redan har inom er. För inte alltihop är dolt, och de småbitar som ni kan komma över kommer sannerligen hjälpa till att dämpa er väldiga glupskhet, åtminstone för ett litet tag.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Inga kommentarer: