viglink.com

Monday, June 24, 2013

Sananda, 19 juni, 2013 via John Smallman Detta är verkligen en helt underbar tid att vara på Jorden!


Mänsklighetens kraftfulla framfart på väg mot uppvaknandet fortsätter. Trots de uppenbara förseningarna – för det finns i sanning inga förseningar, någonsin – fortskrider allt i snabb takt när fler och fler i mänskligheten inser att vad de har upplevt som livet, splittrat av oenighet och konflikter, inte är vad de hade tänkt sig, inte vad de ville ha, eftersom kärlek och acceptans är vad alla utan undantag söker och önskar i verkligheten. Denna världsomspännande ökning av medvetenheten om livsupplevelsens bristfällighet, för de flesta människor, gör att många reflekterar över det och vill ändra på det. Er avsikt är kraftfull och er kollektiva insikt om den bristfälliga mänskliga livsupplevelsen, leder till en medvetenhet om att det enda sättet att uppnå nödvändiga förändringar för människors sätt att leva, är om var och en av er ändrar era attityder och beteenden. Att vänta på att andra ska ändra sig fungerar inte, kan inte fungera och kommer inte att fungera, och det har äntligen blivit uppenbart för ett stort antal av er, stort nog för att ändra er kollektiva avsikt. Det är vad som händer nu, och det är en helt fantastisk framgång.

Medvetenhet om att det är nödvändigt att personligen ändra sina attityder och uppfattningar är det största steget, evolutionsmässigt, som mänskligheten någonsin tagit. Genom eonerna av mänsklig existens har det alltid funnits några få individer som förstådd det galna i att döma någon, för vilken orsak som helst, och de erbjöd bara kärlek. Det verkade ofta som, trots att deras vision var sund, att det inte fanns en möjlighet att den skulle fungera eftersom tillit alltid förråddes, vilket visade att kärleken inte fungerar eftersom den är svag, ineffektivt och lätt att krossa. Hur som helst, kärleksfulla avsikter är otroligt kraftfulla och när de väl har uttalats är de eviga,”ger gudomlig ränta på ränta”, och växer exponentiellt. Resultatet har blivit att de avsikternas enorma kraft nu har påverkat alla på Jorden och, det gudomliga Kärleksfältet som omsluter er alla bryter igenom alla hinder för Kärleken som ni själva personligen har skapat, och river ner dem. Detta är verkligen en helt underbar tid att finnas på Jorden!

Att se med nya ögon, att upptäcka nya sätt att se på saker, är vad som har hänt de senaste få årtionden, en växande känsla av att det är bråttom, har uppmuntrat människor att hitta nya sätt att förhålla sig till varandra för att sakta ner och vända på den till synes oundviklig marshen mot undergång som mänskligheten hade för avsikt.

Låt inte er övertygas av mainstream nyhetskanaler att världen, som ni har lärt känna den under denna korta mänskliga livstid som ni för tillfället genomgår, går mot katastrof – politiskt, socialt, religiöst, ekonomiskt eller ekologiskt – för att även om dessa områden verkligen genomgår omvälvningar, är de störningar som leder er framåt ut ur kaos och konflikter vilket har hemsökt mänskligheten alldeles för länge. Sättet som livet har levts, vägen det har tagit på Jorden, har samlat en viss drivkraft över eonerna, och riktningsförändringen som inträffar nu måste övervinna den uråldriga drivkraften och ersätta den med en drivkraft som passar den nya vägen som mänskligheten har inlett, mycket bättre.

Ni har inlett en resa på en ny stig för ni har gått in i en Ny Tidsålder (New Age) – en tidsålder där Kärlek, livskraften, kommer att flöda fritt och entusiastiskt genom var och en av er när era blockeringar för Dess flöde faller bort genom era medvetna och bestämda förändringar i attityder. Denna nya riktning har alltid funnits tillgänglig och väntat på att ert medvetande om det, ska växa och bli en stark vilja att gå av den mycket skadliga stigen som ni blint har följt så länge. Detta har nu inträffat och det finns ingen återvändo för att de otympliga, klumpiga och skadliga gamla sättet att vara har nu setts för vad det är: ytterst galet. Drivkraften ändras och förflyttar er obönhörligen från den överväxta avvägen, där Kärleken nästan hade dolts helt, till den stora landsvägen där Den flödar fritt och magnifikt, och bär allt med Sig i en jublande harmoni av ovillkorlig acceptans och inberäknande.

Vi, era guider, mentorer, och änglar i det spirituella riket, har varit med er genom alla er liv på Jorden – och vissa av er har verkligen haft många – vi har erbjudit och tillhandahållit assistans när ni har frågat efter den. Nu gläds vi när vi ser er gå med kraft och styrka mot, och blandar er med, det gudomliga Kärleksfältet i vilket allt i skapelsen njuter av evigt liv. Det har alltid svept in er för absolut allt ryms inom det – det finns ingen annanstans. Men, ni har fri vilja, och Kärleken ålägger, tvingar eller dirigerar inte. Den väntar tålmodigt, tills de som har valt att strunta i Den eller förneka Den ändrar sig. Då omsluter Dess kärleksfulla famn dem i yttersta glädje.

Valet att förneka eller strunta i Kärleken är alltid en tillfällig historia, eftersom det galna i att förneka eller strunta i Verkligheten inte kan upprätthållas mer än en stund. Men, under tiden man är i det tillståndet – och det är en total illusion – kan det verka som det varar för evigt. Så, ja, det verkar för er som om ni har upplevt lidande i många former under en mycket lång tid; i Verkligheten, har det bara varit kortvarigt. Och när ni vaknar försvinner alla era minnen av det och kommer aldrig tillbaka och er eviga lycka kommer aldrig att avta.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

http://johnsmallman2.wordpress.com/


No comments: