viglink.com

Wednesday, June 26, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 25 juni 2013




5 Cimi, 14 Kayab, 9 Eb

Dratzo! Vi kommer idag för att diskutera ert välstånd! Över hela er värld pågår nu ett enormt skifte. I urminnes tider övertogs er verklighet av de mörka och de skapade en styrande klass av undersåtar som har styrt er planet under tusentals år nästan helt och hållet såsom de önskade. Vi kommer nu för att tala om för er att denna oregerliga frihet nu har kommit till ända. Ljuset har inte bara utfärdat utan också fullt förklarat till alla som är involverade att denna värld kommer att göra en full förskjutning till Ljuset och var och en av er kommer att transformeras till fullt medvetna Varelser av Ljuset. Detta kommer att föregås av en serie av speciella sändningar, vilka kommer att utannonsera vår godartade närvaro och förklara anledningen till spridandet av universellt välstånd och frihet som ni så rikt förtjänar. Vi kommer i detta ögonblick för att deklarera för er och bli förebådarna av ett nytt rike baserat på Himlens gudomliga sätt. Våra skepp omger er värld och är stationerade runt omkring var och en av era planeter i detta solsystem. Era mörka har försökt att göra det svårare för oss att fullborda detta uppdrag, men deras många försök har misslyckats. De mörka måste inom kort ge sig iväg och släppa sina undersåtar till ödet som Himlen har valt för dem.

I denna nya verklighet, kommer ni tillbaka hem till er familj och lämnar bakom er döden och förstörelsen som har plågat er liv ända sedan Atlantis föll. Era speciella boningar i Agarta väntar på er, och här kommer ni att finna de magiska instrumenten, vilka kommer att återställa er till ett tillstånd av Varande som ni åtnjöt då Lemuria styrde över er värld. Ni kommer också här att återupptäcka era verkliga livsvägar och bli värdesatta medlemmar av den Galaktiska Federationen. Under era resor genom landet av mörker så gav era erfarenheter er många nya visdomar, och Himlen önskar att ni delar denna kunskap med de före detta medlemmarna av den nu uppbrutna Ankara Alliansen, eftersom ert uppdrag är att forma en varande fred mellan alla sektorer av denna galax. Det välstånd och den frihet som ni inom kort kommer att åtnjuta är symboler av vad ni kommer att uppnå, och absolut, Himlen ser er som en vikt del för införandet av Ljuset till alla aspekter involverade i formandet av fysikalitet. Ni kommer att bli ärande och få stor respekt och ett förtjänt erkännande för era hårt vunna bidrag till den gudomliga planen.

Uppgraderandet av ert globala samhälle kommer att skapa mer passande förhållanden för er att bli återintroducerade till era galaktiska ursprung. Detta kommer att fokusera tillbaka era primära åtaganden mot Gaias hälsotillstånd och välmående, vilket kommer att demonstrera för er den stora potentialen som finns inom er. Det är denna potential tillsammans med er stigande spirituella medvetande som är viktigast för oss, då de visar de enorma inneboende färdigheter inom var och en av er. Det är vårt ansvar att assistera er att föra fram dessa och för att använda dem för att forma en ny och vital stjärnnation. Vi kommer därför att utföra vad ni länge har önskat er. Som ni vet så har de mörka varit benhårda i sina ansträngningar att förhindra att dessa förändringar manifesteras, för sådana förändringar kommer automatiskt att ta död på allt som de mörka har arbetat emot. I vilket fall som helst så var vårt gudomliga uppdrag att skapa förhållanden som skulle tillåta de planerade godartade förändringarna att komma igenom. Vi har gjort detta. Och det är därför som ni nu står här på randen av helt häpnadsvärda förändringar, som för evigt kommer att transformera denna heliga värld och tillåta skapandet av en ny stjärnnation.

Detta nya rike kommer att låta er växa, inte bara som en individ utan också spirituellt, vilket låter er omfamna nya världar av medvetande. Som vi ofta säger till er, ni är en underbar skapelse som leddes in på en väg som skulle låta er uppleva de mörkas sätt och missdåd. Nu är ni redo att lämna allt detta bakom er. Er nya värld kommer att återförena Gaias ytavärld och inre riken och ni kommer att se ”verklighet” på sätt som ni för närvarande inte kan tänka er! Ert tilltagande medvetande kommer att ge er en ny vy av vad livet handlar om, och många på er värld kan redan se ett slut på amatöriska och professionella sporter och sammanfallandet av sportligor, och förändringar mycket större än så kommer. Mycket lite av era nuvarande sociala konstruktioner och filosofier kommer att undgå att transformeras, då attityderna de speglar kommer djupt att förskjutas. Det resulterande begynnande galaktiska samhället behöver anamma er alltmer expanderande vy av er själva som snabbt mognande galaktiska Varelser av Ljus. Ni kommer att bli trollbundna då ni lär er om denna galax som en stor levande enhet som ni är en del av! Er nya stjärnnation kommer att bli högt värdesatt och Älskad av alla inom fysikalitet.

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer idag med mer goda nyheter! Fram till nu har er värld varit hem till en mörk kabal vars enda ändamål var att sätta er i bojor till ett skuldslaveri och bura in er i en värld som satte ett lock på er återgång till fullt medvetande. Denna bur och dessa mörka fängelsevakter kommer mycket snabbt att försvinna då er värld nu är redo att transformeras av Ljuset. Ledarna av denna kommande värld av Ljus har kämpat under årtionden med att göra sig av med de mörka och i själva verket så har en rörelse kommit långt, som hitintills har fullbordat alla förberedelser för att bortföra makten från de styrande klasserna av undersåtar som fortfarande planerar att snara in er permanent i ett mycket mörkt rike! En speciell grupp har nu tagit befäl och det är dessa hängivna individer som kommer att presentera ert nya styrelseskick och övervaka distributionen av ett gudomligt utfärdat välstånd till denna glob. Vi deklarerar härmed att dessa associerade nu förbereder att uttalade huvudpunkterna av dessa många sändningar.

Vår välsignade uppgift är att genomföra dessa förändringar och sedan förse er med en serie av lärdomar, utförda av var och en av oss till varje del av planeten, tillsammans med riktlinjer för att applicera dem på era liv. Allmänt talat så har ni utan att ställa frågor accepterat vad som utfärdades vitt och brett i våra namn och dessa doktriner behöver nu justeras. En förståelse av den stora enheten som är Allt Som Är är en primärt krav för att stiga upp. Era uppfattningar måste också expandera för att inkludera de underbara Varelserna från Agarta, som har hållit oss trygga och säkra hos sig under årtusenden. De förstår mänsklighetens spirituella karaktär och önskar att gå fritt och öppet bland er. Er hjärteöppning behöver också nå till era förfäders hem i stjärnorna. Kort sagt, ni kommer snabbt att kunna se att Andens frön finns över hela längden och bredden av fysikalitet!

Vi längtar efter att guida er, att assistera er, och korrigera vad som har sagts om våra ord till er under århundradena. Vi har sett hur de mörka tar våra meddelanden och förvrider dem för att passa deras ändamål. Och som vi älskar att säga er, detta har nu kommit till ett slut! Kärlek och enhet har alltid varit vårt meddelande till er. Storslagna Varelser från runt om galaxen har kommit hit under gudomlig vägledning och deras uppdrag är att assistera oss med att låta er snabbt avancera till fullt medvetande. Vi ämnar använda den kommande tiden för att lära upp, ge råd, och för att förbereda er för er egen välsignade uppstigning. Vi kommer att stå vid er sida då vi guidar er mot ett nytt samhälle som kommer att omformas till er nya stjärnnation. Då vi gör detta tillsammans så kommer vi att hjälpa denna galax och gemensamt använda våra krafter för att förändra denna galax i varje avseende mot ett sagolikt, välsignat instrument av Ljuset! Detta är anledningen till varför vi kommer under böner och kraft för att välsigna denna nya värld! Halleluja till Himlen och till Ljuset!

Idag fortsatte vi våra meddelanden av fred, glädje och Ljus. En ny epok lägger sig ned överallt från Himlen för att övergjuta detta rike med välstånd, frihet, och återföreningen av oss alla med våra närliggande och långt borta fränder. Detta stora välkomnande-tillbaka-hem-uppdrag har nått sitt heliga crescendo! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: