viglink.com

söndag 27 oktober 2013

Hatonn, 22 oktober, 2013 Kanalisering: Nancy TateHatonn,

Jag är här denna morgon för att tala genom denna skrivare om saker som oroar många av er vid den här tiden. Det är något som behöver tilltalas på ett sätt som kan lätta era sinnen på många olika sätt. Det handlar om förändringarna som många av er upplever i era liv och inom ert innersta. Jag är Hatonn, och jag är med er denna dag för att mildra några av bekymren som ni har nu.

Det handlar om att kunna se saker som kommer över er på ett sätt som kan frigöra dem ifrån er existens. Dessa angelägenheter, antingen är de fysiska eller emotionella, är del av processen av att släppa det som inte längre tjänar er i er utveckling. Som ni ser de flesta av dessa ting uppträder särskilt i tider och på sätt som kan vara förvånande, ni kommer att veta att det där är ingen väg som de har något samband med och för hur ert liv ser ut nu. Det kunde vara förvirrande och fullkomligt oroande av känslan ni har därför att den är ogiltig.

Kära ni, det här är speglingen av de gamla sakerna som ni har haft att göra med och som är avlägsnade ifrån er existens. Det enda sättet på vilket de kunde bli kvar och vara en del av era liv igen, är om ni ger dem nytt liv och tänker att det är någonting som ni behöver ha att gjort nu. Det är på väg ut och allt vad ni behöver göra är att välsigna det för mening av vad det har gjort i det förgångna, och ge dess frihet från er in till kärleken av de universella energierna.

Om dess problem tycks hänga kvar, kan det vara därför att de försöker att visa er något om ert nuvarande liv som är lägligt, och visar er att ni kan släppa taget av någonting som tycks vara relevant i ert liv nu, men det bygger på den gamla energin som är lik den. Upplevelserna som ni har i era liv nu kan reflektera någonting som inte är avslutat i dess meddelande till er. Om det är så, om när ni tillåter det att frigöras ifrån er, och det fortfarande är där, då kanske ni kan önska att se på det för vad det vill berätta för er, och se hur det kanske visar er ett helt nytt perspektiv. Då kommer ni att finna att med det avslöjandet kommer det att rinna bort och ge er friheten att forma det med dagens energi. Det är friheten som ni måste uttrycka med energin av Nuet.

Mina kära, det är en sak som jag önskar ta upp innan jag lämnar detta meddelande idag. Det är att vår skrivare ser varför hennes älskade hund inte har återvänt än. Hon ser bitarna hon kanske höll fast vid, som kan ha hållit borta den nya från att komma in i hennes liv. Hon ser att det kan vara någonting som inte händer, och om så är fallet kommer det att vara därför som det kommer för henne och hennes älskade Bob att det kanske inte ska vara meningen att de ska ha ett husdjur i sitt liv. Om det inte är så; kan det vara bäst att släppa och låta saken gå. Hon kan sedan börja på nytt med vad som kommer upp som hon ska börja skapa för sig själv först, och sedan för någon annan som kan vara inblandad. Det är en av sakerna som så många kommer i kontakt med i dessa tider. Det handlar om att leva i Nuet utan förväntningar av vad som önskas att vara på ett speciellt sätt på grund av det förflutna. Tillåt vad som kommer att finnas i det nya uttrycket av vad som kommer upp ifrån Nuets ögonblick, för i den stunden finns nyheter av vad som var avsikten och var önskat.

Jag säger inte att det inte kommer att finnas en ny hund i hennes liv, men nyheten, om den kommer, kommer att vara avpassad med dess egen existens likväl som hennes och Bobs. Det här är en ny väg för uttryck och upplevelser av kärlek, och det är högst storslaget och underbart. Ni kommer att leva era liv i en underbar egenskap av kärlek som började med detta fulla uttryck för liv. Det är tid nu för er alla att påbörja ert nya uppvaknande till nyheten av vad som nu är här för er, och se potentialen det har för att återförena er med er själva på ett helt nytt sätt.

Jag lämnar er nu med välsignelser för att ni ska kunna leva och skapa. Ni ger mig ett sådant kärleksfullt uttryck under er resa och jag besvarar det med tacksamhet och kärlek i allt som ni är och gör.

Tack kära Hatonn.

Kärlek, Nancy Tate

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt

www.treeofthegoldenlight.com www.treeofthegoldenlight.com

Inga kommentarer: