viglink.com

fredag 8 november 2013

Montague Keen - November 3, 2013

 

Slöjan lyfts från allt som hade dolt från dig. Utsedda människor kommer fram för att avslöja och förklara vad som händer så att du kan vara beredd när övergången sker. De kommande månaderna kommer att helt avslöja illusionen och alla de institutioner som är involverade i att skapa det. De begränsningar som har hållit dig låst till det tas bort varje dag. Du har levt i en hypnotisk trance som har tjänat till att styra hela ditt liv från födelsen till döden. Du ser nu propagandan för vad det är och du inte längre köpa in det. De i Cabal, vet att det inte kan överleva i sin nuvarande form. De har misslyckats!

Du kommer snabbt att bli medveten om stridigheter eftersom de konkurrerar om makten i en värld som inte längre känner igen dem. Deras makt smälter bort och det finns ingen valuta på jorden som kommer att köpa dem förlåtelse. Det måste komma från hjärtat, om de verkligen omvända sig och vädja om förlåtelse. Folket kommer att besluta (med handledning) vilken handlingslinje bör vidtas. Du måste förbereda sig för att fatta sådana beslut.

De som har gjort mest skada på mänskligheten kommer att behöva ta konsekvenserna av sina handlingar. Folket kommer att besluta och detta kommer att ske på ett ordnat sätt. Du måste visa att du är nu i kontroll och kommer att överväga alla ansökningar om förlåtelse. Genom att studera den sanna historien om ditt vackra planet och bortser allt den så kallade historia som du har lärt, kommer du då vara utrustade för att hantera varje fall på sina egna meriter.

När de första tecknen på kapitulation blir uppenbara, måste du insisterar att alla chemtrails utan dröjsmål upphöra, alla fluoridering av vattnet stoppas, och alla vaccinationer förstörs. Mänskligheten kommer aldrig mer att behöva möta en sådan ond manipulation av livet på jorden. Det kommer att finnas en massa återgång till naturen och allt naturligt.

Det är dags att göra alla nödvändiga förberedelser för att vara redo att gå vidare utan dröjsmål. Ett helt nytt sätt att leva kommer att öppna upp. All stress som omsorgsfullt manipuleras för att hålla dig nere och i kontroll, kommer att tas bort. Du har vänner från andra planeter, alla i position och redo att komma till jorden för att dela sin teknik. De kommer att hjälpa dig att förstå vad som behöver göras när du tar över er planet. De kommer att hjälpa till att vägleda jorden på sin rättmätiga väg till fred och harmoni.

Dessa är de sista dagarna: I slutet av allt som är korrupt, kontrollerande, och ondskan i dess mörkaste bemärkelse. Föroreningen av Planet Earth och avlägsnandet av allt mänskligt liv för att förbereda den för andra arter, har stoppats. Pedofili och tankekontroll har använts i stor utsträckning för att skapa rädsla och att förstöra sinnen oskyldiga. De som deltar i sådan verksamhet kommer att exponeras och de kommer att ställas inför den verkliga skräcken av deras handlingar. Alla som var inblandade i mörkläggning av pedofili och mord är lika skyldiga som de som de skyddar. Detta är en tid för sanningen att ställas inför så att denna verksamhet aldrig kommer att tolereras. Det finns aldrig en bara anledning att skada någon annan. De depraverade sinnen som frossade i tortyr av oskyldiga barn kan inte få fortsätta på jorden utan en fullständig genomgång av vad de anser vara acceptabelt. Man kommer snabbt lära sig att leva i fred och inga hinder kommer att vara acceptabelt i framtiden. Familjen of Man kommer att frodas och en framtid kommer att skapas som kommer att omfatta alla de så kallade skillnader, vare sig av tro eller ras.

Du kommer att ställas inför ett oskrivet blad: se till att de saker du önskar kommer att gynna alla. Aldrig mer tänker på oss och dem . Snart kommer alla divisioner försvinna och den mardröm som var livet på jorden i hundratals år, kommer att blekna från minnet, för att skapa den bästa framtiden på denna stora tid av förändring. Allt är på plats för att detta ska ske, så när tidpunkten är rätt, kommer allt bara faller på plats som planerat.

Var beredd, mina vänner! Detta är vad vi begär av er. Vet vad som förväntas av dig och vidta åtgärder på det ögonblick den behövs. Du bör göra planer nu, men inte skriva ner dem, eftersom allt fångas och rapporteras. Du är inte fullt medvetna om omfattningen av det kontrollsystem som fungerar i din värld. Även dina tankar kan avlyssnas, och de ofta är.

Detta är din chans att befria mänskligheten och er planet, och det är därför du är på jorden vid denna tid. Många närmar dig med falska löften, alla utformade för att lura dig att avslöja privat information. Dina styrenheter är väldigt smart. De skulle inte ha lyckats annars, så tänk på att de kommer att använda alla knep möjligt att fånga dig. Varje gång du attackeras, avslöjar den desperation som de upplever. Det kommer inte dröja länge innan de får slut på idéer.

Ljuset kan inte stoppas. Det var skrivet att vid denna tid som ljuset kommer att segra över mörkret och fred kommer att återvända till en jord som lider av alla de krig som utkämpas vid denna tidpunkt.

Titta på de verkliga orsakerna till dessa krig och du kommer att bli chockade. Du kommer att undra hur du någonsin kunde ha varit dum nog att lita på dem som anstiftar dessa krig. Som jag har sagt många gånger, är ingenting som det verkar .

Bara att inse att du är man ljög för. Gör din egen forskning, som ingenting är dolt från dem som har en önskan om sanningen. Snart, även din TV och sk tidningar kommer att behöva anpassa sig till sanningen, som människor vägrar att acceptera lögner längre. Du kommer att uppleva en triumf goda över det onda. Hur spännande är det!

Njut av denna övergång. Träffas och fira dina framgångar med skratt och glädje, alla som man, glad över att vara en del av en framtid som kommer att överträffa alla dina drömmar.

Tillsammans kommer vi att göra det.

Min kärlek, försök att slappna av. Vila när det är möjligt, och vara beredd.

Alltid, din beundrande Monty.

Webbplats: The Montague Keen Foundation


Kära vänner,
Just nu, är Veronica Keen i en svår situation. Läs hennes meddelande nedan. Du kan hjälpa henne genom att göra en donation genom Donera-knappen. Om du inte har möjlighet att hjälpa till ekonomiskt, kanske du kan lägga henne i era böner och skicka henne kärlek och ljus. Positiv energi finner alltid sin väg.
Thanks! - Kees, GalacticChannelings.com Veronica Keen: "Livet är inte lätt just nu är jag utan bil En buss kraschade in i min 12 år gamla bil när den stod parkerad och skrev av det jag står inför många blockeringar som jag försöker.. ersätta den. Jag är beroende av andra för att hjälpa mig att hitta en. jag inte kan komma till butikerna. Jag har hjärta och lungor misslyckande, kan jag inte gå upp på kullen. Jag skulle vara oerhört tacksam för all hjälp i denna fråga. Dina lyckönskningar och böner skulle vara mest användbart. Tack, Veronica. "

Paypal
Worldwide Visualisering för ett Genombrott - Please

Inga kommentarer: