viglink.com

Friday, December 6, 2013

Ärkeängeln Michael, 28 november, 2013 Kanal: Ronna Herman




Kära Mästare, ni kom från mycket avlägsna Universa, Sub-Universa, galaxer och planeter och ni tog med er en uppsjö av kosmisk information som lagrades i ert Heliga Sinne för framtida åtkomst. Det var stränga krav som ni var tvungna att klara och högtidliga löften ni var tvungna att avlägga. Ni gick med på att komma till Jorden under dessa betydelsefulla utvecklingstider och sedan inkarnera i mycket varierande och ofta mycket svåra förhållanden. Ni avgav ett löfte att när det var dags för er att stiga in på vägen till Uppstigningen, skulle ni tillåta oss att sätta er fria vilja åt sidan, så att vi kunde ta de mått och steg vi ansåg nödvändiga för att väcka er.

För många resulterade detta i en sammansmältning med Själen, och andra som redan hade vaknat upp till sin Själs Jag, var redo för en sammansmältning med en aspekt av sitt Högre Jag. När själen slutligen smälter ihop med det Heliga Hjärtat är det en stor återförening av monumentala proportioner. När era avsikter består av visdom överdragna med kärlek och projicerade med renhet, blir ni en kraftfull källa av Helig Eldsenergi.

Detta uppvaknande resulterade i ett massgudomligt missnöje bland dem som vi kallar ”avancerade vakter”. Ni har alla upplevt de skiftande och betydelsefulla förändringarna som har skett bland människorna. Ni har också observerat eller påverkats av Jordens tilltagande förändringar, som har ökat frekvenserna och fortsätter så i en jämn takt.

De flesta av er som medvetet har ansträngt er för att återta er Gudomlighet, är bland den här avancerade själsgruppen. Ni gick med på att vara föregångare, och ni är villiga att gör allt ni kan för att underlätta för andra genom att bli Ljusets Väktare, Vägvisare och Världstjänare.

I gångna tider var uppstigningsprocessen bara tillgänglig för dem som inkarnerade som nybörjare på vägen – som lärjungar vars uppdrag var att förankra så mycket Gudomligt Ljus och föra ut så mycket kosmisk visdom som möjligt. Den tiden är förbi. Nu är det en tid av massuppstigning eftersom alla planeter, solsystem, galaxer och Sub-Universa inom detta Universum, är aktivt inblandat i en enastående uppstigningsprocess. Skapelsens hjul snurrar alltid i en spiral neråt eller uppåt, inåt eller utåt beroende på tidens stora kosmiska cykel.

Det supermedvetna sinnet och de många aspekterna av ert Högre Jag är länken till de andliga världarna. Först kan ni börja få glimtar av information/inspiration via era intuitiva förmågor och under meditation. Sinnets krafter förstärks avsevärt när en aspirant på vägen, blir mer kompetent och bekväm med att använda det Heliga Sinnets högre frekvensmönster. Som ett resultat av att gå in i hjärnstrukturens högre frekvens, kommer en hel del av era minnen om tidigare händelser att börja blekna, när ni flyttar ut ur det instinktiva hjärn/sinneriket till det Högre Sinnets rike. Uppstigningen utvidgar sinnet, en process som går från ett medvetandetillstånd till ett annat. Medvetandet expanderar till att omfatta hela mänskligheten, Jorden, solsystemet och dess funktioner. Det ultimata målet är att bli ett galaktiskt Väsen, och så småningom uppnå ett universellt medvetande.

När ni blir skickliga i att få tillgång de högre dimensionernas kraft och storslagenhet, börjar ni få en glimt av hur underbart paradiset kan vara, och spänningen börjar byggas upp. Det är det som händer över hela världen. Det är en mycket personlig upplevelse, för ni kan ha förvirring, kaos och tumult omkring er och ändå känna er centrerade och lugna.

Det finns en stor förvirring bland massorna, särskilt bland dem som hittills inte har varit redo att lyssna till sin inre röst eller utforska Skapelsens mysterier, som börjar flyta med strömmarna av den nya Gudomliga Blåkopians frekvensstrålar. Vi har sagt att ni är mycket modiga som har klivit ut ur er bekvämlighetszon, ut ur massmedvetandets ström av populära föreställningar och in på okänt territorium.

Ni har varit villiga att möta många utmaningar och tester, och ni har inte blivit avskräckta av dem som sa att ni hade fel, var dum eller önsketänkte. Ni har bevisat att det ni har accepterat som er sanning faktiskt fungerar, och att valideringen är konkret och synlig för alla. Rädslan är den största utmaningen att förändra, men ni håller på att lära er att tämja era rädslor och göra anspråk på er Heliga Viljestyrka.

Varje gång ni besöker er femdimensionella Ljuspyramid, blir ni mer skickliga på att utnyttja och använda Skapelsens gåvor, och ni tar med er mer och mer av den förtunnade otydliga femdimensionella Ljussubstansen tillbaka. Se dessa strömmar av Ljus rotera ner och uttrycka sig i den fysiska världen, där de gradvis blir tydliga och tar form under er ledning, genom era visioner, drömmar och klara avsikter. Många av er har lärt er de discipliner som krävs för att hålla fast vid era visioner utan att vackla, och ni håller på att lära er att manifestationens mirakler sker i en tydlig tanke eller handling och en dag i sänder. Det finns inga genvägar, ni måste följa de universella manifestationslagarna för att kunna tygla Skapelsekraften.

Ni har blivit kallade att gå med i Ljuslagets ledarskap, de som kommer att visa vägen för de vackra själar som nu vaknar från sin andliga slummer. Det behövs tusentals för att underlätta och hjälpa till i nästa uppvakningsvåg som nu pågår, eftersom den omfattar miljoner och åter miljoner själar. Även de som fortfarande är i förnekelse kommer att bli medvetna om att det är något svårfattligt och enastående som sker på Jorden. Dessa själar kommer inte att behöva gå igenom den omfattande rensningen, reningen och smärtsamma process som så många av er har gjort. Ni har verkligen öppnat vägen, och har den kunskap som kommer att hjälpa dem att snabbt gå igenom uppvakningsprocessen.

Ni är förebilderna och Vägvisarna, eftersom ni är förutbestämda att lära dem omkring er de nödvändiga stegen för att rensa sina gamla tankemönster, så att Skaparens Gudomliga Ljus kan börja ta kontroll i deras hjärtcenter. Ni är stora aktörer, mina modiga vänner, när vi går till nästa högre evolutionsspiral. Nu hoppas vi att ni börjar acceptera det vi säger till er att ni är underbara varelser, som bär på en dyrbar Gnista av Skaparen i ert hjärta/själ. Låt ert Högre Jag inspirera och leda er, men snälla, stå i förgrunden och använd er kunskap, visdom och era färdigheter som ni så dyrt ha vunnit.

Ni är en sammansättning av alla era tidigare liv och minnen. Ni har haft många livstider som kvinna, där ni blev misshandlade av män, och många livstider som män där ni lidit förlust av er älskade fru, blivit förrådda eller inte hållit måttet av en eller annan anledning. Alla dessa motstridiga energier i era celler, aurafält och i er hjärnstruktur, kommer att färga er syn på det motsatta könet tills ni löser upp och omvandlar dem.

Vad ni innerst inne egentligen söker är en återförening med den andra halvan av ert gudfruktiga Jag, Skaparens Gudomliga Stråle som skickades fram i Sin helhet. Ni delades sedan in i två understrålar, en som representerar Fader Gud och den andra som representerar Moder Gud. Ni har delats och separerats i många aspekter eller fragment av medvetande sedan dess, men har i evigheter längtat och sökt efter att återvända till helheten och ett enat medvetande.

Hur kan ni genomföra läkningen och återföreningen av dessa två primära aspekter av er själva? Jo, genom att utveckla en känsla av egenvärde och egenkärlek. Ni kommer att börja med att utstråla denna högre energi från ert aurafält och andra kommer snällt att svara. Lär er att lita på er själva och er intuition så att ni kan lita på andra. Ni kommer aldrig att känna er ensamma när ni lär er att ni alltid har en mäktig styrka av änglar nära er, redo att skydda, uppmuntra, älska och stödja er dag som natt. Släpp smärtan från det förflutna genom att förlåta er själva och alla andra.

Det kommer fortfarande att finnas de som kommer in i ert liv, med vilka ni inte kommer överens och det kommer att vara så, så länge ni är i en fysisk kropp. Om ni kan upprätthålla en attityd av icke-dömande och utstråla kärlek till den andra personen, behöver ni inte uppleva karma eller någon interaktion med dem. Välsigna dem och låt dem följa sin väg, medan ni följer er.

Det är dags för mänskligheten att ta bort den eteriska skyddsskölden de har placerat framför sitt hjärta/solarplexus, för att de inte ska bli sårade eller påverkade på ett oriktigt sätt. Öppna det Heliga Hjärtats gyllene sigillportal där er Diamantkärnas Gudscell finns, och låt Kärleken och Ljuset från Fader/Moder Gud flöda fritt både från de främre och bakre portalerna av det Heliga Hjärtat.

Det finns ett annat viktigt begrepp som vi önskar presentera för er. När vi gör det så vet vi att det kommer att trigga igång rädsla och tvivel för många av er. Om så är fallet ber vi er att lägga informationen åt sidan, och be att det blir bekräftat om det är er sanning, eller om det är mycket obehagligt så bara strunta i det. Det finns mycket information som kommer fram, som kommer att utmana den gamla världens begrepp och tankeformer från det förflutna. Precis som barn lär sig livets enkla grunder i en tidig ålder, blir deras lärdomar och kunskaper mer komplicerade och tankeprovocerande allteftersom de mognar. Detta begrepp kan också tillämpas på er andliga utbildning och tillväxt.

Vi har sagt att den Första Skaparen har börjat utströmma den förtunnade Kärleks/Ljus Essensen från Sin Varelses hjärta (diamanthårda partiklar av ren Gudomlig Ljussubstans). Denna Essens innehåller alla Skapelsens aspekter, vilket innefattar energikomponenter och stora planer för nya aldrig tidigare upplevda skapelser. Inom dessa underbart mångfaldiga Strålar från Skaparens Ljus, finns ett nyligen aktiverat svart spektrum med Strålar av ren oblandad potential. Skaparen håller på att sända ut dessa Strålar som en gåva över hela detta Universum, eftersom de innehåller det Stora Tomrummets stillhet, som blir tillgängligt för alla som är modiga nog att använda den magnifika kraften i rymdens Tomrum för att bli delaktiga i skapandet av framtida världar och galaxer.

Först kom Tomrummet och sedan kom Ljuset, och inom Ljuset fanns alla bra och underbara saker. Ljusets spektrum skulle inte vara urskiljbart utan mörkrets skuggor. Många av er fruktar mörkret och uppfattar det som ondskefullt. Om allt är en del av Enheten, Skaparen, hur kan det då finnas något att frukta när ni alla är fyllda med Guds Ljus? Ni som människor har skapat många saker att frukta, men dem har inte Skaparen gjort.

Är ni rädda för det Stora Tomrummet som är bakgrunden för stjärnorna och konstellationerna? Vissa av er fruktar natten, men det är inte mörkret ni ska skylla på, utan de hemska saker människor gör i skydd av mörkret. Vi vill hjälpa er att reda ut och omvandla dessa gamla begränsade koncepten, så att ni kan bredda er horisont och anta er Ljusmantel. Med Ljusets gåva kommer ett stort ansvar, den ledande roll som vi pratade om tidigare.

Vi ber er att leva era liv med en ökad känsla av medvetenhet, att känna glädjen i att vara anslutna till Allt Som Är och sedan dela den glädjen med andra, att använda er viljestyrka för att snabbt gå längs upplysningens väg så att ni lättare kan hjälpa andra över de ojämna bitarna. Sträva efter att Älska andra med själ och hjärta såsom Skaparen älskar er, och säg er sanning med kärlek, medkänsla och urskillning. Se det bästa i alla och kom ihåg att vi alla är en del av samman stora Jag Är.

Dyrbara vänner, vi började och kommer nu att sluta denna underbara resa tillsammans. Vi kommer att uppmuntra er, utvidga era sinnen och knuffa er när det är lämpligt, men mest av all vi kommer att älska er för evigt.

JAG ÄR Ärkeängeln Michael.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Transmitted through Ronna Herman http://www.ronnastar.com/ * Copy freely and share. However, I claim the universal copyright for this article in the name of Archangel Michael. 

No comments: