solstice1
Michael
Låt oss tala i dag för det annalkande Solståndet. Vi skulle önska att så många av er som möjligt börjar att förbereda er för den händelsen.

Det är sant att du har Solståndet två gånger om året, varje år. Och det är sant att för många, kanske de flesta, kommer detta verkar inte annorlunda än den någonsin har varit. Vi vill dock påpeka, att du är i en del av universum som är helt unikt för den här gången. Du är nedsänkta i ett fält av energi som du aldrig har upplevt tidigare. Och du närmar dig en ännu mer intensiv upplevelse av det än du kan vara medveten om.

Även de av er vars uppfattningar tillåter dem att förutse vad som kommer, har inget att hjälpa dem att förstå den inverkan detta kommer att ha på dem och på hela din värld. Många som känner det, har inget att jämföra det, tolka det som något rädd. Ingenting skulle kunna vara längre från sanningen.

Det kommer att verka för många av er att ni har fått en enorm gåva som du inte skulle kunna förtjäna. Detta är inte heller sant. Förstå att du är de som gör denna dom. Universum fungerar inte på dom. Universum fungerar på orsak och verkan.  Du är något begränsad i att kunna komma ihåg alla de orsaker som du har gjort. Du är också ganska begränsade i att förstå sanningen om vem du verkligen är. Vi ser din förståelse av dessa saker som lite expanderat i en nära framtid.

Vad vi skulle önska för dig att överväga att göra är att avsätta en viss tid på dagen för vintersolståndet att spendera tid i meditation, i grupper om möjligt, enbart om det behövs. Och ta emot i tacksamhet ljuset som kommer att översvämma din värld på den tiden. Om du är ensam när du gör detta, förstår att din avsikt att ingå i kollektivet kommer att räcka. Detta en dag kommer att flytta din värld snabbare på vägen som du önskar.

Detta gäller alltid, men vi, och du, leta efter tillfällen att på bästa sätt genomföra de här sakerna. Om du har möjlighet att gå med i en grupp, för avsikt att alla grupperna vara som en också. På detta sätt, kommer stora förändringar göras. Vi kommer naturligtvis fira detta med dig.

Detta är en tid av glädje, av en känsla av frid, av firande. Vi utökar vår kärleksfulla omfamning till dig i den här säsongen. God dag.

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. Du får kopiera och distribuera detta material, så länge du inte ändrar den på något sätt, innehållet är komplett, och du inkluderar detta meddelande om upphovsrätt link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/