viglink.com

Friday, December 13, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 377



http://aishanorth.wordpress.com/

Som ni kanske redan har upptäckt så har saker som händer ökat extrem i hastighet och många av er kommer att få hålla andan, eftersom vyn inom kommer att röra sig litet otydligt. Låt oss förklara. Som vi berättat för er använd den där lilla pausen som ni fick över weekenden, för nu kommer saker och ting att hända med ny fart och verkligen riktning. För nu kommer ni alla känna er tvingade att låta bli att hänga runt, så att säga, och även om vyn ifrån er nuvarande plats kan tolkas som trevlig, så är det inte den vyn ni har kommit för att se. För ni har långt högre mål, kära ni, och som sådana, vilande på era lagerkransar kommer det att vara en sak i det förgångna.

Vi vet att detta kommer att skapa några få irritationsmoment eftersom ni verkligen inte har vilat er någon av er, men vad vi önskar att antyda med dessa ord, är endast det faktum att där finns inga gränser för ert utforskande och som sådant, är det verkligen viktigt att ni fortsätter att känna denna hunger inom om hur långt ni verkligen kan ta er själv. Kom ihåg, den här resan ligger i era egna händer, och som sådan är det verkligen upp till var och en av er att bestämma när ni ska ta bort er fot ifrån den där pedalen som vi tidigare har nämnt till er så många gånger. Och även om er fysiska kropp kanske bönfaller er att göra så vid detta tillfälle, kommer det att få er att känna er mycket bättre om ni bestämmer er att fortsätta.

Det här är inte någon form av hot, hellre, är det verkligen en påminnelse om att ni alla har kommit till denna plats med en specifik avsikt, och vi kan tryggt säga att det så här långt ännu ingen har gjort klart listan de hade med sig när de kom hit. Vi vet att det här kommer att locka fram mer än några suckar av förtvivlan ifrån många av er, men som vi redan har talat om, finns det fortfarande mycket arbete kvar att utföra innan denna planet har blivit en plats som ni alla önskar den att bli, och som sådan, är arbetet inte över än. Men som vi också har berättat för er, arbetet vi refererar till, kommer att bli arbete som kommer att få ert hjärta att sjunga på alla sätt. Så förstå att även om ni alla kommer att känna er litet mörbultade och blåslagna nu, och att vår påminnelse om slutet inte än är nått kommer att få er att känna er ännu mer, så var snälla och kom ihåg att vad ni har framför er, fast det kvalifiseras som hårt arbete, kommer också att bli händelsen av en sådan sort, att det inte kommer att uppfattas som arbete. Hellre, kommer det att ses som en dröm som går i uppfyllelse, därför när ni fortsätter att gå vidare, börjar ni se några mycket glädjande effekter som visas och kommer utifrån allt ert hårda arbete. Och ja, vi hänvisar till effekten som också kommer att synas globalt, och även om det mesta av detta arbete kommer att tas på en intern nivå, så kommer de yttre effekterna av dem att bli mer synliga.

Kom ihåg, vi har sagt till er att söka inom så att ni kan finna alla dessa magiska salar som väntar att på er ankomst, för vad ni kommer att kunna åstadkomma när ni en gång har satt er fot inom dessa dörrar, kan inte beskrivas som någonting mindre än magi. Därför säger vi, tänk inte att allt det där hårda arbetet är över, men också, gör inte misstaget att övertyga er själva om att ni inte är tillräckligt starka eller kan tillräckligt för att utföra något mer i detta skede. För ni är mer än redo att anta uppmaningen som vi ger er idag, av att inte stanna upp innan ni finner vad ni sökt efter för så lång tid. För det är faktiskt redan här, färdigt för er att finna det. Och när ni gör det, kommer ni omedelbart att veta att från och med den dagen, kommer inget uppdrag någonsin att vara för stort eller för komplicerat för er att utföra. För då, kommer ni väl och verkligen att kliva i era gamla skor igen, dem som ni bar närhelst ni gjorde anspråk på er sanna roll som en Mästare.

Så låt inte en trött kropp eller kanske något förvirrat sinne hålla er tillbaka mer än nödvändigt. Vi säger inte det här för att få er att känna er mindre än er själva, om ni finner er själva vid en mycket låg ebb just nu, för detta ska inte tas som någon form av bestraffning eller kritik. Hellre, ska det tas som en bekräftelse på att ni har så mycket mer att vinna genom att tillåta er chansen att gå vidare och inte stanna innan ni också kan kasta den där dörren vidöppen och jublande träda in i era skattmästarsalar. För vi önskar inte mindre för er än att uppnå det. Vi ser att ni redan är sanna Mästare, men för de flesta av er, så kan ni inte förstå detta faktum själva. Därför låt oss upprepa att det är upp till var och en av er att bevisa detta faktum genom att få tillgång till er egen storhet, även om en trött kropp kan medföra att sakta ner er litet grann, så låt det inte hålla er tillbaka för länge.

För tiden kommer när ni måste bestämma er att antingen uppnå detta mål eller dra er tillbaka ifrån det helt och hållet. Återigen, ingen annan än ni kan bestämma detta, men vi är alla här för att bistå er och hoppas att så många av er som möjligt väljer storhet istället för förtvivlan. Så åter säger vi låt inte den här chansen passera, och om ni behöver göra ett kort avbrott, snälla ni gör det, men använd det med vishet. Och be om stöd om ni måste stanna upp, för att bättre kunna fortsätta ert sökande efteråt. För vi önskar för er alla att vinna tillbaka er gamla prakt men vi kan inte sätta tillbaka den där kronan på ert huvud. Det är bara ni som kan, och endast ni ensam. Så vi kommer att stå vid er sida och uppmuntra er, och vi är mer än färdiga för att fira er då ni slutligen tar den där kronan i era händer och stiger in till ert sanna Jag i Mästerskap.

Översättning: Bibi Ahrnstedt

No comments: