viglink.com

Friday, December 13, 2013

Veckomeddelande från Saint Hilarion Via Marlene Swetlishoff 8-15 december, 2013



Mina Kära!

Förändringar sker i varje hörn av er planet. Det som har dolts fortsätter att utsättas för ljuset av mänsklighetens medvetna urskillning. Allt som en gång undanhölls massorna kan inte längre kontrolleras, och spridningen av upplysande information flyger genom luftvågorna tvärs över hela världen på bara några sekunder. Alla typer av hemliga aktiviteter kommer upp för att medvetet granskas och erkännas, och det här kommer att fortsätta tills allt är transparent i umgänget mellan människor i världen. Detta gör det möjligt för var och en att bli bättre informerade om de många aktiviteter som sker, så att de kan göra sina val om hur de vill att deras värld och arbetet med den ska genomföras.

Bedrägerier kommer inte längre att tolereras, och detta kommer att bli allt mer tydligt för alla som hoppas kunna fortsätta i det gamla paradigmet med att hålla massorna okunniga om vad som äger rum bakom kulisserna. Så fort hemliga överenskommelser görs kommer de att bli upptäckta och exponerade. De tider ni lever i uppmanar till sanning, ärlighet, rättvisa och heder i alla handlingar. Människor är hjärtligt trötta på ”business as usual” och blir otåliga på dem som är valda att betjäna sina egna medborgare. Uppvaknandet har skett i många olika länder och det har tydligt visats för alla dem som har svikit sitt folk som de var tänkta att tjäna. Ni behöver bara lyssna till era dagliga nyheter för att se att de är fyllda med sådana berättelser och informationer.

Ni är fortfarande i passagen mellan två världar, det gamla och nästan söndervittrade systemet och den Nya Jordens Verklighet i ett högre dimensionellt medvetande. Det är svårt för många av er att inse allt det goda som sker omkring er, eftersom fokus nästan alltid är på det gamla sättet att sköta angelägenheter på. Dessa är illusioner som snabbt bleknar bort från det mänskliga medvetandet, och i dess ställe kommer en uppriktig önskan om att ta den säkra vägen i alla aktiviteter mellan människor, nationer och världen. Det finns en känsla av brådska och förväntan som är påtaglig hos många människor. Det ligger på varje individ att hålla en hög standard på beteendet i allt umgänge, eftersom det kommer att underlätta kommunikationen som sker.

Ökningen av energier och ljuset fortsätter obevekligt att påverka förändringarna och omvandlingarna i alla aspekter av mänsklighetens liv. Det finns ett stort behov av läkning av gamla sår hos många individer och de söker efter metoder för att åstadkomma detta. Många som precis har vaknat kommer att söka svar på sina många frågor och för att lindra sina rädslor, tvivel och sin förvirring. Ni som är de framväxande mästarna om livet på en fysisk planet, har nu placerats i en position av äldre broder eller syster, kanske inte så mycket i år som i vishet. Det ljus ni håller blir lättare att skönja för sökarna, och de kommer att söka det.

När ni har mött era stora utmaningar och känner ansvar för de högre tingens ordning, har ni kvalificerat er för rollen som guider och lärare för andra i er omgivning, och kommer snart att träda in i er nya roll med förtjusning och stort förtroende, i vetskap om att ni har den visdom som krävs för att ge hjälp när och om den behövs. Ni har fått mycket träning under tiden er fysiska kropp har sovit, och detta kommer att aktiveras när tiden är inne. Minnet av ert uppdrag kommer att bli mer tillgängligt de kommande dagarna.

Tills näst vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se

http://www.therainbowscribe.com/november2010decree.htm

©2013 Marlene Swetlishoff
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com

No comments: