viglink.com

Sunday, January 19, 2014

Ärkeängeln Gabriel 16 januari 2014 Via Marlene Swetlishoff




Kära vänner!
Låt oss prata lite om den kvalitén av kärlek som kallas uthållighet eller tålamod. Den kvalitén är nödvändig att ha inom sig så att man kan sätta upp sina mål och intentioner och sedan fortsätta med alla de åtgärder som behövs för att föra dem fram till manifestation. Många gånger har de mest lovande projekten misslyckats när personen inte fullföljde sin önskade intention. Varje intention, eller avsikt, bär frukt genom att man använder denna aspekt av kärlek – uthållighet.
Det är de individer som regelbundet utövar den kvalitén i sina dagliga åtaganden som familjen och vännerna ser som någon man kan lita på när det gäller att få saker och ting bli gjorda. Ni kan se det i naturen, där t ex ekorrar utövar den kvalitén när de flitigt samlar in sina nötter och frön under sommaren och därför alltid har ett överflöd av mat hela vintern.
Kvalitén uthållighet/tålamod är helt nödvändig när alla varelser på Jorden lever sina dagliga liv. För att framgångsrikt kunna åstadkomma någonting i livet så måste man ha den här kvalitén inbyggd i sin karaktär. Den är den grund på vilken det man önskar blir skapat, och genom användande av uthålligheten steg för steg är det möjligt att frambringa konkreta verkligheter i världen. Uthållighet är en inneboende kraft och används av varje individ när man övar klokhet och fri vilja vid skapandet av sin värld i enlighet med vägledning från sitt eget gudomliga väsen och på så sätt följer de inre uppmaningarna från hjärtat.
Genom att villigt fullfölja den intuitiva kreativitetens idéer som flödar in i medvetandet, så börja man leva ett mer sublimt liv, där varje ögonblick är fyllt av förväntan, entusiasm och undran över den stora oceanen som vimlar av oändliga möjligheter som finns utspridda över hela Universum. Många stora uppfinningar och teknologier har förts in i denna värld av individer som är intonade till, och utövar, denna kvalité.
När det gäller relationer med den älskade och med familjemedlemmar så hjälper tålamodet till med att leva ett lyckligt och meningsfullt liv och att skapa ett konstant flöde av positiv och ömsesidig växelverkan mellan alla i omgivningen. I ett större samhälle ger uthållighet i omsorg individen möjlighet att bygga broar mellan olika åsikter och uppfattningar för att kunna uppnå ett högre mål som ligger i allas intresse och behov.
Genom att man praktiserar kvalitén uthållighet blir en sådan person värderad för sina insatser och åsikter, och man vet att man kan lita på att den människan fullföljer sina idéer och avsikter genom energiska åtgärder och stöd. När man accepterar deras roll som hjälpare och supporter, en som ser med ögon som omfattar den större bilden och ser bortom personliga intressen, så blir man själv effektiv och tjänar med ödmjukhet och respekt för alla. Detta i sin tur bygger upp ett förtroende mellan alla medlemmar i samhället.
Med kvalitén uthållighet kan man navigera i osäkra vatten i världspolitiken. Genom att använda kvalitén på omsorg kan man säkra en position i någon av de händelser som inträffar i världen på ett sätt som garanterar skydd och säkerhet. Det möjliggör för varje person att bli informerad så att man sedan kan göra rätt val för hur man skall handla eller svara an i varje given situation. Det finns alltid flera val vid varje situation som uppstår och en person som kan se från ett högre perspektiv och förstår att världen är fylld med många olika synpunkter och idéer, är en person som håller mycket inre glädje och lycka, för den personen väljer valet av frid och harmoni i alla relationer som skapas i livet. Det är därför de utstrålar frid och harmoni från sitt eget väsen och på så sätt skapar de en mall för andra att uppfatta och välja att efterlikna.
När det gäller ens personliga utveckling och andliga resa så bidrar tålamod till att uppnå personliga mål och syften, för en person väljer tankar, ord och gärningar de önskar ge till samhället i stort. Det som sker inom medvetandet reflekteras ut till omvärlden och Universum ger tillbaka det i form av upplevelser med det förhärskande konceptet man innehar.
Varje individ har ansvaret för allt som sker inom dem, och när de lär sig och växer och använder kvalitén uthållighet så märker de att de växer och fylls med fler synkroniseringar som är välvilliga, kärleksfulla och stödjande. De tycker att de upplever tillstånd av glädje och lycka oftare, och sådana tillstånd för med sig mer av allt som är gott och som man någonsin kunnat önska i denna livstid.
Jag lämnar er nu för att smälta allt med omsorg som vi pratat om här.
JAG ÄR Ärkeängeln Gabriel
Översättning: Ulla Krogh - www.st-germain.se
©2014 /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Thank you for including the above website links when posting this message.

No comments: