viglink.com

Friday, January 17, 2014

Ashtar On The Road: Detta är året för Omskakning och KärleksLjus 31 december, 2013


Hälsningar, Älskade Familj! Och välkomna till Kommandobryggan på Nya Jerusalem. Vi har samlats för att hälsa er och att ära er då ni kommer som representanter för hela mänskligheten på Planet Jord, och bortom. För det är vår glädje att vara här i partnerskap med er då vi tillsammans för oss i i denna nya storslagna era, detta Yuga, om ni så vill.
Och vad handlar det om i vilket fall som helst? Vi hör så många beskrivningar - vad är er beskrivning? Hur ser ni det, och viktigare, hur känner ni det i era hjärtan? För det är vad som kommer från era hjärtan som definierar vad er verklighet är!! Vi menar inte att säga att allt kommer att ges till er, på en silvertallrik, så att säga. De bland er som är här har hållit Ljuset - inte bara under detta liv, utan under alla era liv, här och på andra platser.
Så vi vet att ni vet hur det är att vänta, att ha förväntningar, att säga, “Ah, idag är det dagen”, och sedan vad det nu var som ni förväntade er så kommer inte till verkligheten som ert medvetande lever i. Det betyder dock inte att ni inte har skapat det, för det finns så många skapelser som bara väntar på er att föra dem in till det jordade tillståndet i vilket ni är!
Och det är anledningen till att vi ber att fokusera er så mycket som möjligt på vad det är som är på väg att förändras - skicka bara denna Kärlek - men det är snarare en fråga om att fokusera er på Vilka Ni Verkligen Är, Gud/Gudinna Gudomliga, Ni Är!! Ni är Mästare i Universum, var och en av er, för vad det än var som ni valde att skapa, speciellt från ert Hjärta så är det gjort, så att säga! Det är bara det att det inte är jordat där ni är.
Det finns en lärd person som för fram mycket av Thoths lärdomar, vilka är mycket, mycket gamla, och Thoth har sagt till honom att varje dimension har 144 nivåer. Det kanske finns 144 nivåer och mer, så att varje av de 144 har sina egna 144 nivåer. Kan ni tänka er det? Men om ni säger, “Ah ha, min broder det är inte helt och hållet på samma våglängd, eller på samma sida som jag är” - vad ni säger att, ja, er broder kanske är på en något annorlunda nivå. Ja, er bror är på en fysisk nivå, men det finns många, många nivåer inom varje dimension, så bara för att ni och er bror kan kan skaka hand eller omfamnas betyder inte nödvändigtvis att ni energiskt upptar exakt samma plats!
Vi vet att detta börjar att bli lite vetenskapligt, och vi “gör inte vetenskap”, men vi skall be er att betänka hur det kommer sig att ni kan kommunicera, och i själva verket förenas med andra om de inte är exakt på samma väglängd som ni är. Speciellt hur förenas och kommunicerar ni med de som fortfarande är där ute - ni vet, har den mörka hatten på sig? Vi säger det på detta sätt för vi vill att ni förstår att ni inte har något alls att frukta.
Jo, de har gjort vissa fruktansvärda handlingar, och om de fick som de ville skulle de göra många fler, men deras kraft tas ifrån dem - och det betyder att de måste kopplas loss - men de är fortfarande närvarande. Och det är extremt viktigt att ni ser dem som era bröder och systrar och att ni kommunicerar och att ni etablerar ett kommunikationstillstånd med dem, för det finns fler och fler av dem som öppnar upp sig för att lyssna på vad ni har att säga!
Det kommer att finnas vissa mycket intensiva ögonblick under 2-1-0-4 och vi talar särskilt då vi för oss in i det, som det ses just nu - ni känner till våra regler här, “Inga Datum”, så vi kommer inte att ge specifik information. Men vi skall säga er att då vi för oss in i 2-1-0-4 så kommer det fram jordomskakande avslöjanden. De kommer att skapa om folks trossystem, och en del kommer att dala nedåt. Och det är upp till er att föra in Ljuset, att inte bara höja er upp och lämna dem, utan att skina ert Ljus på dem. De behöver det nu mer än någonsin!
Kom ihåg att allt är en fråga om val. Alla har ett val och vi uppmuntrar er bara att, igen, ge dem möjligheten att välja Ljuset, för det är Kärlek. Det är vad vi är här för att uttrycka till den allra största utsträckningen som alla i en mänsklig kropp kan göra. Och vi säger detta för att, ja, ni kommer att få vissa ögonblick av, “oh, jag visste att något mörkt pågick. Jag visste inte att det var så illa, i mitt eget område”, eller något liknande. Det är en fråga om att gå längre än så och säga, “jag måste komma ihåg att allt detta är en del av den mänskliga erfarenheten, jag måste komma ihåg att vi alla är en del av Moder/Fader Gud, eller hur ni nu väljer att föra in denna insikt igen till era Hjärtan, och sedan därifrån uttrycka det!
Detta blir ett stort år av omskakning, och vi talar inte bara om Moder Gaia. Ja, hon gör en del justeringar, som hon måste göra för att helt komma in i härligheten av hennes egen balans. Och vi talar om högre dimensionell balans. Moder Jords medvetande har redan förflyttats upp till en av de många nivåerna av den fjärde dimensionen, och med henne allas medvetande - och medvetandet har alltid varit där - hos valarna och delfinerna och vissa andra av hennes Kungadömen, inkluderande kristallerna.
Så i vissa avseenden så bjuds mänskligheten in av Moder Jord för att komma upp till var hon är, så glöm inte bort medkänsliga förbindelser och sammanförande med henne och alla hennes Kungadömen likväl. Det är inte bara mänskligheten som har, skall vi säga, lidit, eller haft utmaningar från dessa program - det är sant för alla kungadömen. Växtriket har särskilt attackerats, och ni känner alla till detta - vi har diskuterat detta. Ni vet alla vad som försiggår inom Monsanto och Bayer, och en del av de andra stora företagen, som nu kommer att tas isär, bannlysta och omintetgjorda. Men det stoppar inte faktumet att i detta ögonblick så har de en närvaro.
Här igen, om folket får reda på exakt vad effekterna har varit från deras program så blir det en chock, och det blir reaktioner baserade i rädsla och fruktan - själva rädslan, ni känner till konsekvenserna av vad som nu pågår med föroreningarna osv., likväl som vrede, och alla dessa ting. Ni kommer ihåg för många år sedan - det var innan IG Farben ändrade sitt namn till Bayer - så var IG Farben det största kemiföretaget i Tyskland och försåg Hitlers arméer med många kemikalier. Sedan ändrade de sitt namn till Bayer, och vid en tidpunkt så var deras slogan - för de gjorde ett märke av aspirin, Bayer aspirin, för barn - var, “Ni låta Bayer ta hand om era barn”.
Nå, det är ett exempel - låter det bekant eller för tillbaka minnen? Kanske att mödrar och mormödrar gav aspirin till barn som de tog hand om. Absolut. Ta nu denna känsla och dränk in den helt och hållet med Kärlek, genomsyra den, omge den, stråla den och låt det lösas upp i de högre dimensionerna av Kärleksljus!! Det är bara ett exempel - vi kan ge många. Men vi är inte här för att föra in minnen och dramas, vi är enbart här för att säga att det är ett litet litet mikrokosmos av det emotionella nedväxlandet som folk kommer att uppleva då de hör alla dessa avslöjandena som nu finns där på många ställen på internet, och de kommer att bli rubriker i era tidningar och på era nyhetsprogram och på er TV.
Det kan helt enkelt inte inneslutas längre, det är som en vulkan som är så full av eld att den måste explodera, och när den gör så kommer den att täcka hela planet Jord! Vilka än känslor, förnimmelser, meddelanden som Planet Jords medvetande sänder ut så kommer det att ha en påverkan på Solsystemet, Galaxen och vidare i Universum.
Vi är här, vi är i partnerskap med er och vi skiner vårt Ljus - vad ni kallar 24/7 (dag och natt) - för vi älskar er, Våra Kära, och för detta är ögonblicket att skina! Vi bjuder in er att fortsätta och vet att vi är här med er, att kalla på oss för all assistans som ni kanske känner er inspirerade till att göra. Det är en Ära och en Glädje att vara här i Tjänst tillsammans med er! Efter alla dessa eoner av tid så har det aldrig funnits så många här från Ashtar Command och från Galaxerna långt borta som det finns i detta ögonblick. Detta kommer att fortsätta.
Vi ser redan firandet i Glädje när vår närvaro till slut är officiellt uttalad. Men under tiden så dansar vi i er himmel! Kom ut, kalla på oss, och så kommer vi absolut att duscha er med vårt Ljus och vi kommer att stråla er med vår Kärlek, för ni är alla Stjärnfrön. Många av er har tjänat, ganska nyligen, och många fler av er kom ombord våra skepp som befälhavare och medlemmar av vår Ashtar Familj!
Så jag uttrycker bara till er, med den största glädjen, de bästa av nyheter, vilket är att 2-0-1-4 väntar på att överösa er och alla på Planet Jord med Kärlek och Frid och Glädje, som ni inte bara förtjänar, Mina Älskade, utan vilket ert Gudomliga Jag har manat fram. För tiden är nu! Och så är det! Salut!
Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se
Given through Susan Leland, 31 december, 2013. ©Ashtar On The Road Publications 2004-2014. All Rights Reserved.

No comments: