viglink.com

Friday, January 17, 2014

Överlevnadsmanuskriptet – # 384 Det Stora Äventyret är Fortfarande Runt Hörnet



Aisha North
Som ni redan har förvissat er om kastas dessa inkommande puffar ut ifrån er vänliga granne, er Sol, och kommer att sätta sin prägel inom, och nej, vi hänvisar inte till de tillfälliga symtomen de kommer att medföra. Hellre, menar vi den information som alla dessa partiklar bär inom, och det kommer att släppas inom ert system och börja göra sin röst hörd på många sätt. Återigen, menar vi att det är saker som var och en kommer att kunna tona in till på en individuell nivå, därför att informationen vi talar om, är inte på en global skala, även om det kommer att upplevas på en global nivå, då många människor kommer att höra dessa röster inom, den porlande effekten ifrån denna energiska återkoppling kommer att höras vitt och brett.
För vad vi talar om, är det mötet som pågår inom var och en och inom varje individuell cell i er fysiska kropp, men mest av allt, konversationen som nu påbörjas emellan dessa celler och dess mer immateriella del av er, er själ. För även om en konversation har pågått inom er länge, en påtaglig del, och helt rätt, så har för den största delen av denna konversation pågått på nivåer som ert mänskliga medvetande inte har kunnat upptäcka. Ni förstår, alla fysiska processer inom er kropp är en sak, de är kanske långt för komplicerade för er att även börja förstå alls, men där finns ett annat gränssnitt, och det är frekvensen av interaktion emellan ert under-medvetna – eller kanske vi skulle kalla det för ert över – medvetna, och de olika beståndsdelarna av er fysiska kropp.
Kanske kommer ni ihåg att vi tidigare menade att förbindelsen mellan er och er fysiska kropp var matchad i himmelen, i varje mening, och denna match har nu fått en även djupare förening, då ni har getts ett nytt tillfälle att ansluta över tidigare stängda, för höga murar. Därför er fysiska kropp har skött sin egen show för en väldigt lång tid nu, faktiskt, den har gjort allt den kunnat för att kunna fortsätta, vad än er mänskliga själ har informerat den, och som sådan, har den blivit van vid att vara ganska självständig, om ni så vill. Men nu, håller det här på att förändras på en mycket djup och grundlig nivå en gång till. Kom ihåg, förbindelsen emellan de högre delarna av er och denna, den mänskliga farkosten, har tidigare blivit uppgraderade många gånger, men nu, kommer utbytet av information emellan dem att öka på ett sådant sätt, att ni kommer att finna er mitt i ett verkligt bombardimang av information som går till och från olika delar av er. Det här kan låta förvirrande därför ni har redan uppfattat att många av dessa hitintills mycket avlägsna delar av er redan har hittat sina nya hem inom er fysiska kropp, då detta i alla avsikter handlar om att förenas med Enhet på alla sätt. Men fortfarande, finns det verkligen delar hos er som inte är lokaliserade inom denna er fysiska ram, och som sådan, behöver vi skapa rum för information emellan alla aspekter av er varelse, både i en fysisk och i icke-fysisk form, mycket mer strömlinjeformad. Också, hitta dessa senaste informationsmodeller, kapslar som är injekterade in i er varelse med hjälpen och tjänstvilligheten av er kompanjon, Solen.
För där finns verkligen fortfarande nya förbindelser för er att upptäcka, för att finjustera detta hela set up, då den är mer än komplex, och för att så nå perfektion. För allting tar tid, kära ni, och även om vi skulle önska ingenting högre än att säga det, så är varje del slutligen på dess designade plats, vi har fortfarande några ganska viktiga verksamheter att utföra för att få er alla redo att gå framåt. Vi vet att detta kommer att ses som bara ett annat sätt av avsteg ifrån vårt påstående att den Stora Händelsen bara är runt hörnet, men så är inte fallet, för den stora händelsen ÄR fortfarande precis runt hörnet, och vi sölar inte på något sätt för att stoppa det eller få er hängande som om i tunna luften, väntande på någonting som kan se ut att bli mer och mer oåtkomligt då dagarna kommer och går, till synes utan att något alls händer. Nog om detta, det finns en myriad av saker som pågår, och åter vågar vi gissa att ni kan alla intyga det, om ni tar er tid och sitter ner och förbinder till den livfulla, aktiva plats som ni hyser inom, och verkligen utan begränsningar av er fysiska kropp.
För återigen är aktivitetsnivån och mängden av informationen som forsar in i er varelse, och ja, vi talar om hela er, inte bara delar som ni har att göra med på er dagliga basis, som har blivit påskyndat till en sådan grad, att ni verkligen kör emot det där målsnöret med högsta fart. Vi vet att det kommer att kännas som om det motsatta, när så många av er tycks driva omkring i ett hängande tomrum som kanske är den mest utmanande plats att vara på nu. För ni alla kräver årgärder, som framsteg, men vad som händer er, kommer ni bokstavligen att se med era egna ögon, men ni har litet eller inget sätt att upptäcka det på just än. Så det kan se ut att ni än en gång har spårat ur och parkerat er någonstans i vildmarken, osedd, och desperata för några påtagliga resultat av allt detta annonserade. Så än en gång, vi kan endast ge samma råd som vanligt, att allt är bra och ni är exakt där ni är menade att vara. Ni är inte utelämnade, eller bortglömda, hur konstigt lugn och utan förbindelse och förståelse ni än kan känna er som just nu. Ni är helt enkelt ifrånkopplande ifrån vad som pågår inom, för att ge fullt företräde till vad som händer där, precis som er egen kropp kommer att stänga av några av dess egna interna system för att ge så mycket energi som möjligt till processen som behöver det under en särskild fas av er existens.
Så innebär också det här, så även om ni känner er utanför inse att det inte är gjort med illvilja, hellre, det görs för att försäkra att allting görs på ett sätt för att få er lämpad för strid igen på nolltid. Och nej, vi menar inte det som en riktig strid, vi använder bara den här frasen för att säga er att ni går nu igenom en mycket komplicerad process, och denna process kräver ibland att upprätthålla en varaktighet, så att alla de här delarna som er mänskliga hjärna inte har någon kontroll över, kan bli uppgraderade och justerade på ett sätt som hela er varelse kommer att vinna från. Vi vet att det här kan låta som att ni endast är en åskådare till denna process, men kom ihåg, ni är en väldigt stor del av detta, eftersom dessa delar av er som ni ännu har kvar att förenas med är med på detta till 100 %. Det är dem som för närvarande arbetar i tandem med detta högst komplexa fysiska system i er kropp, och som sådant, hjälper NI ER SJÄLVA att nå er fulla kraft, men den mänskliga delen av ert medvetande är den enda som inte har något arbete i detta ögonblick. Utom förstås att helt enkelt VARA, och förbli centrerade och vara beroende av de andra, mer avancerade delarna av er som hjälper till att driva showen på det här stadiet av förfarandet. Och vet att ni snart kommer att få känna ert nya JAG på ett mycket nytt sätt, för den där mänskliga delen av er som känner sig litet utanför allt, kommer snart att känna sig nerdoppad inom resten av den där underbara varelsen som är den verkliga ni, den helt kompletta ni, den som för närvarnade arbetar så hårt bortom ert synfält för att skapa en full och slutlig återförening och att så bli verklighet.
Översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se

 

No comments: