viglink.com

Friday, January 17, 2014

Överlevnadsmanuskriptet nr 382 December 29, 2013







Ni har kanske redan lyckats att ta del av den nya kraften som sitter redo och väntar på er, mina kära, kraften som kommer att föra er hela vägen över tröskeln som ni förefaller att ha hängt över under en sådan lång tid nu. Ni förstår, detta är absolut en spännande tid för alla, då ni alla har gjorts redo för detta slutliga stadium av denna enorma räddningsoperation, om vi får använda ett sådant ord, men nu kommer saker och ting att sätta fart. Ni förstår, dessa tider kommer inte att gå obemärkta förbi av någon, då de upphöjda nivåerna av energiutskick som kommer att träffa er egen personliga atmosfär har aldrig varit högre och därför kommer de att få en stor effekt på er. Vi är väl medvetna om att för de flesta av er så har påverkan inte varit helt positiv, om ens alls positiv, för de kan mestadels beskrivas som djupa och bultande smärtor inom era fysiska vävnader och som oro, ängslan och kanske till och med som ilska på ert mentala plan. Men nu kommer slöjan att börja lyfta på ett sätt som kommer att hjälpa er alla att se bortom dessa energiotrevligheter och ge er denna första glimt av friheten som finns bortom slöjan av glömska, arbete och slit som har hållits upp mellan er och er drömvärld.

Vi vet att dessa ord kan vara alltför storslagna för en del, då ni kanske redan har gjort er redo slänga ordet “dröm” på sophögen, för för er förefaller det att inte finnas något mer att drömma om då vad ni har velat förefaller att dragit sig tillbaka alltmer på distans, medan er fysiska kropp mer och mer har reducerats till en hög av energilös och utkörda kvarlevor. Men hör oss färdigt då vi säger att er dröm inte har slitits sönder, det är bara era mänskliga kvarlevor som fortfarande övermäktar er med dess behov att uttrycka sitt missnöje med alla dessa förändringar. För kom ihåg att under detta skikt av ren utmattning, smärta och missnöje finns inte bara en helt förnyad fysisk kropp, utan där finns också ett helt nytt ni, det ni som snart kommer att tillåtas komma ut och skina sitt sanna ljus för allra första gången.

Vi vet att våra ord är otillräckliga för att trösta de som bär den tyngsta bördan av dessa symptom, men vi vet också att ingen av er har förlorat drömmen som ni kom hit för att infria. För denna dröm är fortfarande mycket närvarande inom er, och inte bara er fantasis påhitt. Nej, det är där som ett frö, redo att komma ut i full blomning vid första bästa tillfälle. För vad ni beskriver som er dröm, är helt enkelt en del av ritningen som ni alla kom med inombords då ni inkarnerade på denna planet. Och som sådan, så är det inte bara en vild och osannolik del från er fantasi. Det är helt enkelt en beskrivning av vad ni kom hit för att manifestera.

Så då ni står inför dessa sista timmarna på detta år som ni har kallat 2013, så vet att er dröm redan har börjat skicka ut dessa första ömma klängen till rötter, och den gör sig redo att gro på ett sätt som kommer att få er att tappa andan då ni ser de första små skotten komma fram från detta sovande frö av er dröm. För det är inte bara ni som kom hit för att blomma, det är denna er dröm, drömmen som ni delar med andra upplysta varelser på denna planet vid just denna tid. Och tro inte att ni är här av en slump, och att vad ni kom för att göra inte har gett resultat. Nej, ert arbete att gett resultat på så många sätt, då ni har väl använt tiden. För ni har lyckats få er själva att blomma ut på ett sätt som inte var möjligt tidigare, och då ni alla börjar räta ut er till er fulla längd mot ljuset, så börjar detta frö som är er dröm och ligger i dvala inom er att gro. Så då ni ser tillbaka på detta arbetssamma år så vet att året inför er, det som nu skall börja, kommer att bli känt som det välmående året, det fruktsamma året, året som kommer att få miljoner av frön att växa. Och vad de kommer att växa in i kan enbart beskrivas som Edens Lustgård.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/


No comments: