viglink.com

Friday, January 17, 2014

Överlevnadsmanuskriptet nr 385, 12 januari 2014 Via: Aisha North



Allteftersom tiden fortsätter att gå allt snabbare, kommer ni ibland känna det som om ni har gått vilse där bakom slöjan, då ni alla kommer att komma till en punkt när den person ni har trott att ni varit verkar lösas upp i luften framför er och helt rätt så. För ni är inte mer konkreta än luften själv om ni tänker på det, för ni är definitivt gjorda av samma beståndsdelar som luften. Ni är verkligen inget annat än en samling partiklar som befinner sig tätt ihop och formar den kropp som ni tills nu har definierat som er själva.

Men ni är inte den kroppen, faktum är att ni bara befinner er i den kroppen, ungefär som ett litet kräftdjur som hittar ett tomt skal att ta skydd i under en viss tid, tills det skalet blir för trångt och det behöver flytta på sig för att kunna växa mer. Så är det också med er, då ni är något verkligt vidsträckt, så att bara en liten del av er kan bebo denna lilla kroppsliga form som ni kallar en mänsklig kropp.
Men nu har mycket förändrats och därför kan en mycket större del av det som verkligen kan definieras som er, ert verkliga själv, nu husera inuti denna nämnda kroppsliga form och på grund av det, finns det ingen anledning denna gång att göra någon snabb undanmanöver ifrån den för att kunna växa ännu mer.För under den senaste uppgraderingen av ert funktionella system, skapades definitivt mer utrymme och fler av er har redan gjort er hemmastadda där, tillsammans med de bitar av er som har funnits där ett tag redan. Kom ihåg att när ni först trädde in i den här fysiska kroppen, var det bara en riktigt liten del av er som kom in, blottade på så mycket som bildar det verkliga ni, er essens, om vi kan kalla det så.
Men eftersom ni har tillåtit denna återintegrations-process att påbörjas, har ni vid det här laget ackumulerat ett helt överflöd av de tidigare så gäckande delar, och på så sätt har ni blivit betydligt bättre anpassade för att utföra alla de magiska trick som ni kom hit för att göra. Vi använder ganska informella ord som magiska tricks, och det beror inte på att vi undervärderar er del i hela den här operationen, långt ifrån. Vi använder sådana ord mer för att påminna er om att det vi talar om, är att den verkligt magiska konsten att skapa, är en konst som kräver ett lätt hjärta och ett glädjefyllt sinne, därav våra ganska lättsamma val av ord.Som vi har sagt förut, även om ni alla kommer till en punkt där ni är så mycket mer än ni var för bara ett kort tag sedan, så kommer ni också att komma till en punkt där ni kommer att känna så mycket mindre än någonsin förut.
För ni kommer vid någon punkt känna det som att ni löses upp i intighet, som om det inte finns någon mer substans i er och där er gamla och trogna fysiska kropp helt enkelt kommer att känna det som att den faller isär i sina beståndsdelar, inte mer förenade än molnen på himlen, enbart en skepnad av materia, inte mer substans än ett luddigt moln på eftermiddagshimlen.
Men på samma gång kan vi garantera er alla att ni aldrig kommer att känna er mer hela än när ni märker att ni är utspridda i en miljon bitar, som verkar ha kastats upp i luften, så att vinden skall kunna blåsa omkring er 8som inget mer än pappersbitar i en storm. För då kommer ni verkligen att känna den riktiga kraften av dem ni verkligen är. För ni är ALLT, ni är överallt, och ni är ingenting på samma gång. Och när ni förstår detta, kommer ni också att förstå långt, långt utanför gränserna som ni brukade titta in i varenda dag, när ni trodde att ni inte var något annat än människor, definierade av gränserna på det där köttsliga objektet, som är era egna kroppar.
För när ni märker att ni själva faller isär, löses upp i något som verkar som intet, kommer ni också märka att ni kliver in i det verkliga ni, det gränslösa självet, det som inte har några gränser och därför inte har något slut. Inget slut på vad ni kan uppnå, inget slut på vad ni kan vara, inget slut på vad ni redan är och därför, detta att falla isär kommer helt enkelt vara som att samla ihop förverkligandet av ert sanna själv, det självet som inte är begränsat av något koncept av tid eller rum eller förstås materia. För då, kommer ni helt enkelt veta att ni ÄR och vad ni än gör eller vad ni än väljer att inte göra under den kommande perioden, kommer inte påverka detta alls, den verkliga kärnan av er själva. För det är verkligen evigt och det är verkligen allestädes närvarande och det kommer alltid att vara på det sättet.Men kom ihåg, det är definitivt upp till var och en av er om ni väljer att leva ut återstoden av tidsspannet i denna inkarnation med det förverkligandet inom ert medvetande eller om ni väljer att avstå från det och bara fortsätta era liv som vanliga medborgare, enbart en människa som avgränsas av alla infall och begränsningar hos det kött och blod som ni är inkapslade i, eller om ni väljer att omfamna allt som ni är och släppa er själva fria att ströva omkring i er egen vidsträckthet medan ni fortfarande befinner er i det komplexa och extremt tjänstvilliga fysiska kärl där ni för närvarande huserar.
För nu, efter denna senaste och enorma installering, har ni och ert kärl blivit kompatibla och definitivt i gott umgänge, på ett sätt som ingen av er någonsin varit förut och på grund av det kommer ni kunna leva ut ett helt annat slags liv tillsammans, där ni och era kroppar tillsammans kommer att spränga alla de tidigare gränser som satts på er båda. Men åter igen, detta kommer att vara ert eget val och ingen annans. Så vi säger igen till er, välj klokt och tro inte att ni måste göra det ena eller det andra för att förtjäna friheten att verkligen välja vad ni vill göra med detta. För i detta har ni redan åstadkommit det ni behövde för att kunna göra det valet fritt och så lämnar vi till er att göra så som ni önskar.http://aishanorth.wordpress.com/2014/01/12/the-manusript-of-survival-part-385Svensk översättning: Charlotta Olsson www.st-germain.se

 

No comments: