viglink.com

Friday, January 17, 2014

Saint-Germain: Energierna under 2014 11 januari 2014


Mycket av år 2013 handlade om att hitta balans i allt ni gör. Under det gångna året har ni varit utsatta för problem med orättvisa och ojämlikhet, och ni var tvungna att ompröva, som ett kollektivt medvetande vad de högre idealen är, som ni vill följa i världen.

Att ha en högre vision för världen, och att göra den visionen till verklighet var en så stark önskan för så många av er. Men för att ni inte alltid kunde acceptera förändringarna som skedde, med lätthet, kanske ni har fallit in i desillusionering, och några av er blev till och med avtrubbade och cyniska.
För att grunda en högre vision av verklighet här på Jorden behöver man dock vara mycket praktisk. Man behöver kunna ta den visionen, göra en plan, sedan följa individuella steg som till slut kommer att visa er processen som kommer att göra det möjligt att manifestera era drömmar. När ni inte är praktiska i livet, blir livet väldigt praktiskt mot er, och det visar er det mest ”operfekta” saker som händer runt er. Detta tvingar tillslut er att titta på vad som behöver göras för att förbättra saker och ting i era liv, och i andras liv.

Er Vision för Världen

Så om ni ibland känner er fast i ilska och bitterhet, eller om ni känner er fångade i en värld som inte verkar värdera att ta hand om Jorden och dess invånare, då beror det på att er syn på världen förmodligen var för snäv. När ni var för fokuserade på de små detaljerna som inte fungerar, kunde ni inte se den större bilden. Och denna bild är inte bara att ha höga ideal. Den handlar också om att hitta en väg för att låta dessa ideal inspirera er att handla och sedan skapa en praktisk och användbar vision för den värld ni skulle vilja se.

Att acceptera er själva och allt som är, inte i ett tillstånd av perfektion utan alltid i ett tillstånd av perfekt process, blev er lärdom förra året. Att kunna se bortom era och andra människors brister och svagheter, och hålla tålamodet när allt utvecklar sig i sin perfekta hastighet och på sitt eget perfekta sätt, var nyckeln till att flytta sig framåt och att åstadkomma vad ni ville i era liv under 2013.
Vad Kommer 2014 Att Föra Med Sig?

2014 handlar nu om att hitta tron och tilliten inom er, att visa ert ljus, och att vara de ni verkligen är. Så mycket av vad ni kanske har gömt för er själva, men också från världen, kommer att komma ut detta år.

Ni kommer att behöva komma ut i världen, och ni kommer att behöva våga vara sårbara och komma ihåg att det är ett tecken på styrka att avslöja för andra vad ni håller kärt i ert hjärta, och vilket underbart ljus ni kan sprida i världen.

Detta år kommer mänskligheten att utmanas att släppa och drivkraften av prestationen och att samla ägodelar, och ni kommer att tvingas att hitta ett sätt att sätta materialismen i ett större perspektiv, så att det kan bli något som tjänar det allra bästa för alla.

Den huvudsakliga uppgiften som var och en av er har är att se inom er och knyta an till er egen Gudomliga natur. Det är dags att få djupare kontakt med er intuition, och det är dags att lära er att lita på er känslo-natur och era instinkter, snarare än bara era rädslobaserade tankar. Genom att ha en känsla av djup tillit i hur Universum fungerar och följa er intuition, kommer ni att låta alla att släppa rädslan som håller alla er på en mörk plats full av oro, för mycket tänkande, och där sinnet spelar alldeles för många spel.

Det är verkligen tid för var och en av er att hitta en individuell väg för att ta kontakt med er intuitiva sida, utan att låta något eller någon övertyga er att det ni gör är fel.

Så om du vill ta kontakt med någon eller med något du har en passionerad känsla för, låt dig själv känna intuitivt om detta är en bra erfarenhet för dig. När du låter dina känslor att informera dig, och du också har konsulterat visdomen från dina personliga erfarenheter, då är det tid att agera. Det är dags att du erkänner att du själv är den enda personen som verkligen kan känna och förstå dina behov. Du kan inte fortsätta lura dig själv om vad du tror att du behöver, utan istället måste du se till dina verkliga behov, och du måste göra något för att uppfylla dem.

Du är den enda som vet den bästa vägen för dig själv i ditt liv. Och genom att öppna ditt hjärta och låta det vara öppet kommer du att möta de mest storslagna erfarenheterna i ditt liv.
JAG ÄR, verkligen, Saint-Germain.
Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se
 

No comments: