viglink.com

Friday, January 17, 2014

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen 13 Muluc, 12 Chen, 10 Caban 14 januari, 2014







Dratzo! Vi kommer åter med goda nyheter. Våra Jordiska associerade har fullt upp med att se till att vad som ges till er manifesteras som vi önskar. Det är mycket viktigt att ni uppnår välstånd, blir fria och de många skulderna som ni har försvinner. Detta välstånd är i själva verket inte en gåva; istället är det hur vi önskar att uttrycka vår tacksamhet till er för att ni har kunnat förbli redo och villiga att föra in en ny verklighet till mänskligheten. Var och en av er hade modet att hjälpa oss genom att visa er intention då ni köpte antingen en “omvärderingsvaluta” eller deltog i de olika välståndsprogrammen. Vad ni nu får är ett erkännande från oss alla för ert gudomliga samarbete i ett antal kritiska projekt. Mer kommer. Dessa snabba steg kommer att låta ett nytt regeringsskick uppstå. Dessutom är er intention att legalt låta oss arrestera och sedan ta inför domstol en hel hög av mörka “skurkar”. Denna operation beror återigen på ert högst älskvärda samarbete. Dessa händelser kommer inom kort att leda till avslöjanden. Sedan kan vi mer direkt vända oss till er och sätta stadiet för vår masslandning. Mycket behöver kommuniceras till er inom en mycket kort period.

Era nuvarande mörka kabalstyrda regeringar har kontinuerligt visat på en viss likgiltighet och en allvarlig stridslystnad mot oss. Vi har under årtionden sett hur de använde sina hemliga operationer för att skicka flottor av skepp i omlopp, för att utmana oss i ert solsystem och göra det helt uppenbart att de villa att vi gav oss iväg. Vi har i många möten svarat med vårt djupa engagemang för de heliga förordnandena från Himlen. Nyligen så har vi till och med avvisat attacker från deras farkoster och blivit tvingade att förstöra vissa underjordiska baser som planerade starten på ett allmänt krig mot oss. Vi är inte här för att strida. Vi är här å Himlens vägnar för att handleda er tillbaka till fullt medvetande. Ni var aldrig ämnade att bli någons “boskap”. Alla ursäkter som de gör för detta är inte längre acceptabla. Vi är här för att skydda en legal icke-våld-förskjutning i ert medvetande. En enorm rörelse existerar nu över hela ytan av er planet, hängivna till fullt medvetande, frihet och er personliga suveränitet.
Uppgiften vi har fått är att skydda denna rörelse och hjälpa till så att den frodas. Vi gör detta! Vi är inte här för att avsätta de mörka genom att använda oss av vår överlägsna teknologi. Ert mod, list och beslutsamhet står nu inför en stor seger över de som så allvarligt underskattade er. Vårt uppdrag är att observera och assistera på ett sätt som Himlen beslutade för årtionden sedan. Denna serie av avsiktliga handlingar kommer att vara framgångsrika på grund av alla de som har arbetat så hårt för att ta ned dessa arroganta busar. Snart så kommer nya regeringar att stå upp som kommer att återställa allt som gick förlorat under de senaste årtiondena. Ett nytt välstånd blir normen som bokstavligen kommer att transformera ert globala samhälle. Individer som inte än är välkända kommer att använda deras skickliga färdigheter för att leda er ytvärld till en stor återförening med Agarta och med oss. Massmöten kommer att bli föregångare till en ny vishet som kommer att skapa atmosfären för er återgång till fullt medvetande.
Detta är en storslagen tid för oss alla. Vad som händer är i verkligheten bara en början av det allmänna utvecklande av denna magnifika tysta revolution. Det har funnits upp och nedgångar som förmodligen har skapat en viss grad av frustration för er. Denna frustration kommer nu till ända. Ett stort antal person i positioner av tyst makt har satt ihop en underbar upplösning. Vi vill att ni njuter av vad som kommer att manifestera och förbereda er själva för information som på vissa sätt kommer att chockera er, men på ett mycket positivt sätt. Tiden är kommen för er att ta er ut ur skuggornas land som konstruerades för er av er mörka kabal. Ni är ämnade att leva i Ljuset och sola er i de gudomliga sanningarna som Himlen fritt har gett er. I denna nya verklighet så kommer vi att föra er tillbaka till ert fullt medvetna jag. Tillsammans så kommer vi att föra Ljuset till denna galax, tillsammans med ett högst sagolikt meddelande. Våra förbindelser kommer att sprida detta till varje hörn av denna galax!
Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer bärande på goda nyheter! Våra associerade har börjat processen för att förbereda välståndsfonderna för distribution. Dessa fonder kommer att backas upp av ädla metaller och representerar Himlens stora frikostighet. De följer efter en global omvärdering av valutor, som sätter scenen för ert permanenta välstånd. Förutom detta frisläppande av fonder så införs en enorm ommöblering av världens bankväsen och finansiella tjänstesekter. De gamla sätten under de sista årtiondena kommer till ett slut. Bankstadgar kommer att göras om och nya regleringar kommer att strikt införas. Många som har godkänt högst korrupta och illegala sätta kommer att arresteras. Dessa händelser följs snabbt av nya regeringsskick hängivna åt att etablera ett gudomligt förhållande med folket i denna värld. Den mörka kabalens sätt att skapa skulder kommer inte längre att tolereras. Tiden är här för Ljuset att ta befäl över denna verklighet!
Det nya regeringsskicket kommer att avskaffa nationella skulder och frigöra er från skulderna som skapats illegalt av bankerna och deras olika associerade. I denna skuldfri miljö kommer ni att ges er heliga nationella suveränitet. Dessutom kommer vi inom gudomlig tid att starta en serie av gudomliga lektioner. Dessa kommer att handla om de många olika religiösa filosoferna som fläckar denna ytverklighet. På det ena eller andra sättet så har vi alla upplevt detta. Vi ämnar att avslöja för denna värld precis hur mycket de liknar varandra, och ge er direkta versioner från de vars ord kvoteras alltigenom de många texterna som utgör de fundamentala lärdomarna av dessa religiösa filosofier. Det är kritiskt att dessa och andra sanningar ges till er. Separationen och påståendena som har gjorts av många behövs sättas åt sidan.
Vi ämnar också att lära er om “uppstigningen” och hur ni alla kastades in i begränsat medvetande. Dessa gudomliga lärdomar är bara första början på vad vi behöver säga till er. Det finns en helig historia om varför ni är här och hur ni skall bli återuppståndna av Himlen. Denna kommande uppstigning kommer att ske på grund av ett stort antal skäl. Ni behöver känna till dem, och likväl en detaljerad historia om detta uppdrag och varför Himlen tillfälligt lät det gå på avvägar. Vi är här för att etablera riktlinjer och förklara varför de gäller nu. Vi är här för att lugna och hjälpa er. Vi är här för att övervaka en stor överföring, som kommer att transformera detta rike och sätta scenen för er återförening med era fränder från Spirit, Inre Jorden och från galaxen. Senare kommer ni att möta många som är av Ljuset men med annorlunda former och storlekar!
Idag har vi genom vårt meddelande uttryckt vår glädje över vad som nu händer runt omkring denna glob. Tiden är kommen för oss att föra oss framåt och på allvar börja transformera detta evigt föränderliga rike. Det är dags för välstånd, nytt regeringsskick och avslöjanden! Så låt manifestationen av dessa ting börja! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln i sanning är Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)
Sheldan Nidle – www.paoweb.com
Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se








No comments: