viglink.com

Thursday, January 23, 2014

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen 7 Cib, 19 Chen, 10 Caban 21 januari, 2014








Selamat Jalwa! (Var i evig glädje) Vi kommer åter med underbara nyheter. Våra många jordiska associerade är för närvarande i färd med att arrestera de som länge varit hinder i vägen mot globalt välstånd. Dessa händelser är enbart början på andra händelser som kommer att ge er ett högst välbehövligt nytt regeringsskick. Detta nya regeringsskick kommer inom kort att utannonseras. Först behöver fonderna frisläppas, en global valutaomvärdering ske och en formell deklaration av nya regleringar för den globala bankindustrin. Dessa ting, då de kombineras med leverans av era välståndsfonder, kommer att signalera ett nytt system för att tryggt hantera era pengar. Den nya övervakaren, naturligtvis, kommer att bli ert nya regeringsskick. Vi har satt upp en speciell serie av händelser som snart kommer att leda till bortgången av ert nuvarande finansiella system som styrs av ett fåtal stora banker. Dessa stora banker i sin tur är i själva verket maktinstrument för ett fåtal mycket mäktiga familjer. Våra förbindelser är i kontakt med olika individer som har tillgång till finansiella resurser och legala metoder som nu störtar denna mörka kabal.

Vad detta innebär för er att en global kamp från mycket mäktiga män och kvinnor ändrar karaktären av hur era många samhällen har styrts under bokstavligen tusentals år. I dessa allianser har vi medlen för att överföra makt. Det sista slaget för denna mörka kabal äger rum innanför lyckta dörrar till styrelserum och hemliga möten som sker över hela världen. Den sista resten av denna kamp är ett agerande i form av icke-agerande från den mörka kabalen. Deras embargo söker att på något sätt förhindra en sann global valutaomvärdering, nära förknippat med en återgång till en ny guldstandard. Detta nya finansiella system sätter stopp på strypgreppet som sattes upp när det U.N. sponsrade Dumbarton Oaks avtalet som utfärdades vid slutet av det Andra Världskriget. Ett nytt finansiellt system som tar i beaktning de nya finansiella och monetära behoven i er värld behövs desperat. Detta är vad en stor koalition av Ljus nu manifesterar.
Detta nya system sätter scenen för ett nytt regeringsskick som kommer att göra en mängd uttalanden som inkluderar ett fullt avslöjande av vår existens och det galaktiska samhället Agarta. Vi ämnar att använda dessa uttalanden för att etablera den kommande första kontakten och öppna upp kommunikationer med Agarta och era Uppstigna Mästare. Detta är en tid för Spirit; en tid för nya sätt. De sedan länge hållna hemligheterna, förvridna till deras gillande av de mörka, behöver komma ut i fullt dagsljus!
Era Uppstigna Mästare har gladeligen tagit på sig uppgiften att öppet avslöja dessa hemligheter. Ni kommer att få lektioner som låter er förstå vad som sägs. Just nu förbereds oändliga datamaskinsidor för er massgenomgång. Dessa websidor kommer att vara bundna till servrar som vi övervakar och ni kommer att få mycket information. Ta in detta och absorbera det. Tillsammans med detta kommer ett enormt välståndsprogram som kommer att göra slut på fattigdom, hemlöshet och svält.
Ni behöver ha ett sätt för att utbilda er själva om vad detta i sanning betyder. Vi skall förse er med handledare för att låta er starta dialoger som kan transformera era uppfattningar om denna verklighet och vart den är på väg. De flesta av er har inte spenderat tid med att lära er detaljer om ert sanna ursprung och vad ert upphöjande av medvetande handlar om. Vi ämnar ge er ett mycket behövligt bollplank. Var och en av våra handledare har den inledande uppgiften att ge en stor mängd information och sedan hjälpa er att processa den. Vi har teknologier som kan låta er se och uppleva ert förgångna, och det kommer att göra er redo för en återgång till fullt medvetande. Vi ger er tillfällen att besöka våra skepp och upptäcka på egenhand vad som är förväntat av er. Er värld genomgår en övergång och ni har färdigheterna som ni behöver för att snabbt utvecklas. Både våra associerade och era Uppstigna Mästare önskar hjälpa er att ta emot detta stora under som till slut kommer att ske.
Hosianna! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer med glädjefyllda och välsignade nyheter! Händelser formar sig nu för att tvinga de som länge har styrt er att “ge upp anden”. Deras makt har bestått av arrogant styre och orättmätigt erhållen rikedom de åtnjöt under årtusenden. Under denna tid led vi alla under deras brutala och mörka styre. Denna tid har tagit slut. De fortsätter att äta från hon som har satts upp för att fånga dem, då deras girighet inte har några gränser. Våra gudomliga associerade har satt de flesta av dem i en mycket kompromisslös position. Resten är i konspiratoriska partnerships. Hela denna oheliga bunt har gått över gränserna och har gjort sig själva disponerade till arresteringar, konfiskering av deras rikedomar och allmänt avslöjande av deras högst hemska brott mot mänskligheten. I denna position så är dessa mörka ansvariga och vi kan lätt svepa dem utan elegans till historiens skräphög! De kommande rättegångarna är bara konsekvenserna av ett stort antal fula detaljer.
Den främsta anledningen för denna långa försening har varit vad vi just har beskrivit. Dessa hinder tas snabbt ned. Den globala valutaomvärderingen, de nya ädla metallerna och de nya bankregleringarna kan nu manifesteras. De kommer att bara vara föregångarna till det nya regeringssystemet och leveransen av de nya välståndsprogrammen. Dessa ting kommer att tillåta oss att börja lära er om de otaliga heliga ämnena som länge har förvridits eller hemlighållits från er. Sanningen kan då fullt avslöjas. Vi ämnar att visa era en uppsättning av heliga sanningar som kommer att ändra era nuvarande uppfattningar om ert förgångna, ert ursprung och era heliga filosofier. Uppfattningarna som ni för närvarande har behövs revideras. Dessa förändringar är bara de första stegen på er väg mot ett sant galaktiskt medvetande. Med dessa sanningar i era händer kan ni låta era galaktiska kamrater att göra tillägg till dessa avslöjanden.
Ni har sedan länge känt er olustiga då det gäller döden, åldrandet, fattigdom och lidande. Det finns ett skäl för ert inre tvivel. Galaktiska människor lever inte som ni gör. De stiger upp efter ett i sanning glädjefyllt liv som kan vara från århundraden till årtusenden. Vi har nu stigit upp och när vi så gör har vi upptäkt varför. Vi ämnar använda dessa lektioner för att besvara frågor som sedan länge har förbryllat er. Varje samhälle har förkroppsligat traditioner som målar en mörk bild för mänskligheten. Det spirituella livet kommer inte att separeras från er vid döden. Det kommer i stället att bli integrerat i er genom fullt medvetande. Er långa resa under generationer genom de farliga verkligheterna av begränsat medvetande kommer att transformeras. Den nuvarande revolutionen är av en spirituell karaktär och kommer att föra er tillbaka till vilka ni en gång var. Det är för att återförena er med andra fysiska änglar och gå vidare med den Gudomliga Planen!
Idag fortsatte vi med huvudändamålet för detta nyhetsbrev. Vi ger er en glimt in i vad som händer med er. Vi har dessutom uppgiften att förbereda er för första kontakt och uppståndelsen i er av fullt medvetande. Framsteg har gjorts på alla fronter och manifestationen av vårt uppdrag sker nu! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln i sanning är Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)
Sheldan Nidle – www.paoweb.com
Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

No comments: