viglink.com

Friday, January 17, 2014

Veckomeddelande från Hilarion Via Marlene Swetlishoff 12-19 januari 2014


Mina Kära!
Det här är tiden innan ni fylls med energier av en ny början och detta skapar en känsla av förväntan, medan det samtidigt finns ett behov av att avsluta alla kvarstående problem. Det är som att vänta i ett tomrum mellan två världar. Det är en märklig tid för dem av er som enträget har arbetat för att anpassa er till de högre aspekterna av er själva, för ni vet att arbetet är i sin slutfas och ändå känns det som att vägen framför er är diffus och osäker. Det beror på att ni skapar er nya värld varje dag och ni är inte vana vid att skapa medvetet. Denna känsla kommer att försvinna och är av tillfällig natur, allt som krävs är en vilja att vara närvarande i varje ögonblick och integrera denna nya tanke om er själva. Medvetet skapande är nästa steg i er andliga utveckling och kräver mer uppmärksamhet av er.
Gör upp en plan för vad ni vill skapa och uppleva i er personliga värld. Gör en lista över hur det skulle kunna se ut för er och känn känslan av att ha allt ni önskar. Se er själva ha den upplevelsen med en känsla av upprymdhet och välbefinnande. Visualisera varje detalj så mycket ni kan och så ofta ni kan. Då, när ni känner att det är fullbordat, släpp det till Universum och vet att det manifesteras för er. Denna metod är bäst att utföra vid nymåne. Ni blir då medvetna skapare i ert dagliga liv. En del av er kanske behöver vänta med denna övning tills det blir lättare för er. Var medvetna om att det inte händer något omedelbart, men med träning kommer ni att bli skickliga.
De av er som har dragit sig tillbaka under det senaste året, är nu redo att gå vidare igen. Ni gå in i andra andningen, som ni säger, och kommer att börja arbeta med att bemästra ert jag med förnyad entusiasm. Den här gången kommer vägen framåt att bli mycket lättare än någonsin tidigare. Ni kommer att fyllas med en känsla av ett högre syfte och många av er kommer att komma till en medveten insikt om er del i den Gudomliga Planen. Ni kommer också att börja förstå hur perfekt varje upplevelse ni har uthärdat under er resa fram till denna punkt, har bidragit till att ge er självförtroende och en personlig känsla för er egen kraft. Varje upplevelse hade sin egen gåva att ge er, och nu kan ni använda det ni har lärt er med mer förståelse och skicklighet, till nytta för er själva och andra omkring er. Ni har berikats med en större känsla av er egen storhet och kapacitet.
Det är viktigt att ni behandlar er själva med större vänlighet och förståelse i era tankeprocesser, och kom ihåg att allt ni har upplevt i era liv är vad er själ önskade att delta i för att ge er en större känsla av självförtroende. Det är här ni nu står på er resa. Fira denna bedrift genom att belöna er själva med lite nöje eller något annat som roar er. Låt det bli något som ger er stor glädje och hjälper er att komma ihåg hur långt ni har kommit på er väg till högre medvetande och förståelse. Och vi ber er att fira de ögonblicken allt eftersom de utvecklas för er, eftersom det hjälper er att hålla er frekvensnivå i samklang med de ständigt ökande energierna som utan uppehåll flödar genom atmosfären till Jorden.
Anslut er varje dag till Jorden och grunda er. Ät mat som ger högre frekvenser i varje cell i era ständigt transformerande kroppar. Affirmera varje dag att ni är en kraftfull varelse som kan stoppa åldringsprocessen och förnya er själva på varje nivå. Tankar och intentioner är de saker som skapar verklighet i era upplevelser. Skriv ner era avsikter och upprepa dem varje dag, helst på morgonen, men det som är viktigast är er konsekventa envishet. Ni skapar er nya verklighet med dessa övningar och varje dag är en ny fräsch start. Fyll den med de mest positiva och välmenande avsikter för er själva, era nära och kära, ert samhälle och hela er planet. Kärlek är svaret i alla situationer och det blir allt mer märkbart i er personliga värld.
Tills nästa vecka...
JAG ÄR Hilarion
Översättning Ulla Krogh – www.st-gemain.se
©2013-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. www.therainbowscribe.com www.movingintoluminosity.com Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments: