viglink.com

Thursday, January 23, 2014

Veckomeddelande från Hilarion Via Marlene Swetlishoff 19-26 januari 2014


Mina Kära!
När ni rör er genom nästa cykel, kom då ihåg att ofta berömma och belöna er själva för att ni utför er uppgift och för att ni bor på denna Jord. Var och en av er har en mycket viktig roll i utvecklingen av den Gudomliga Planen och er närvaro är nödvändig. Ni är alla älskade och ni är omgivna av fler guider och änglar än någonsin tidigare. Vi talar till er och blir överförtjusta när ni hör oss och reagerar. Det här kommer att bli en allt vanligare företeelse under detta år. Ni kommer också att ha en tydlig och klar kommunikation med flera av era högre aspekter och det kommer definitivt att bli en tillgång för er, era närmaste och världen omkring er. Den vägledning ni får kommer att hjälpa er och dem som är i er intressesfär med näst steg framåt, när de är redo för det. Var inte förtegna om det ni får höra från oss om det kan hjälpa dem i er närhet. Det kan vara just de ord de behöver höra för att hjälpa dem längs vägen till Uppstigningen.
När ni gör det, gör det då på ett opartiskt sätt, så att ni inte känner er emotionellt bundna till resultatet av de råd ni ger. Kom ihåg att ni bara är budbärare, och när ni vidarebefordrar orden från oss är er del i det uppdraget slutfört. Om mottagaren av era ord inte verkar förstå eller höra vad ni säger, lita på att de tar emot vad de behöver och låt det räcka med det. Det högre medvetandet vill kommunicera på ett mer direkt och djupgående sätt med dem de vägleder, och det gör de genom någon som ni. Säg de ord som kommer till er med kärlek och vänlighet, och låt mottagaren avgöra om de sätter tilltro till det ni säger. Det här är en viktig och kärleksfull handling ni gör för dem omkring er, en handling som för det mesta tas emot med tacksamhet.
Alla själar på Jorden söker för närvarande svar på frågor som de aldrig visste att de hade, fram tills nu. Plötsligt har de blivit medvetna om ett helt nytt perspektiv och det finns mycket för dem att sortera och införliva. Er hjälp kommer att bli mycket uppskattad, även om ni aldrig får någon direkt feedback från dem. De ord ni talar till dem kommer att bli balsam för deras själ. När vi har kallat er vår ambassadör i tidigare meddelanden, var det precis det här vi menade. Världen behöver er kärlek, vänlighet, goda vilja och tålamod nu mer än någonsin, och ni har alla utbildats för att bli skickliga i att ge service på detta sätt. Vi skulle kunna säga att ni aldrig kan bli anklagade för att sova på jobbet, eftersom ni är på jobbet även när ni sover.

De flerdimensionella aspekterna av er varelse har alltid arbetat, eftersom det inte finns något behov av vila såsom det finns för människorna på Jorden. På grund av det kan ni när som helst, dygnet runt, be om den hjälp ni behöver i er uppstigningsprocess. Era högre aspekter och gudasända guider kommer omedelbart att börja ge er ledning och svar, men ni måste vara öppna för att ta emot svaren på vilket sätt de än kommer till er och agera därefter. Det kanske krävs mer tålamod och uthållighet från er sida för att bli mer observanta på tidsförskjutningen mellan er frågor och svaren, men om ni är flitiga kommer ni att bli allt mer medvetna om och tacksamma för insikten om att ni faktiskt aldrig är ensamma.

Vi, er Ljusfamilj, vill hjälpa er att frigöra alla blockeringar som håller er tillbaka från att avancera till en högre medvetandenivå, och vi kan arbeta med er dag som natt för att hjälpa er att förstå vad ni behöver för att gå framåt. Energierna som kommer in från Kosmos blir allt intensivare i sin utstrålning, och när de kommer så påskyndar det alltid frigörandet av väl etablerade tanke- och beteendemönster, som är redo att omvandlas till en högre varseblivning och ett återställande av er gudomlighet. De flesta av er har förstått att ni faktiskt är ett gudomligt väsen, var och en av er. När ni återtar det tillståndet av att vara, hjälper ni också till med att öppna vägen för dem som nu vaknar upp till sin egen själsresa, och som kommer att söka och finna svaren på den väg som ni har trampat upp. Så har det alltid varit – de som har upptäckt hur man ”hoppar av” hjulet av födelse och död, har sträckt ut en hand för att hjälpa sina systrar och bröder att frigöra sig så att de alla kan bli fria.
Tills nästa vecka...
JAG ÄR Hilarion
Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

 

No comments: