viglink.com

Friday, May 24, 2013

Ärkeängeln Uriel, 20 maj 2013 Allt stöder er resa Av Jennifer Hoffman


Allt på er livsväg stöder er resa från lidande till glädje, från rädsla till kärlek, från kraftlöshet till kraft och från begränsning till gränslöshet. Det finns inga utmaningar i någon aspekt av er verklighet som inte stöder er utveckling. Varje motgång och sorg har en gnista av er Gudomliga Sanning inbyggd i sig, vilket ni kan se och förstå om ni söker den högsta utkomsten.

Detta är anledningen till att den ljusaste vägen oftast är den mest utmanande för den representerar er själs rop på helande. Det är inte vägen med den högsta vibrationen, mesta klarheten eller den mest glädjefulla och fridfulla för er. Ofta är det den som är mest utmanande och som ni tycker är minst lockande. Er själ lyser upp er väg så att ni kan följa den och när ni gör det, skapar den helande och transformation. Detta är er väg mot Uppstigning och utveckling.

Ju mer ni står emot denna ljusa väg, desto ljusare blir den. Er själs överenskommelse är grundad i att helas och ni är både den som helar och helandet självt. Allt sker genom er och eftersom ni har förmågan att uppleva lidande, har ni också förmågan att ta resan genom lidandet för att skapa glädje. Om ni tillåter lidandet att bli er resa har ni förlorat er själs helande överenskommelse ur sikte. Den överenskommelse ni har med Källan är att förflytta er från helande till utveckling, från täthet till Ljus, från rädsla till Kärlek. Allt er verklighet stöder är denna resa. Detta är Uppstigning och det är ert uppdrag.

Ni är Ljusets Krigare, av ljuset och för Ljuset, och många av er slutför denna väldigt långa resa, vars början ni inte minns eftersom den började vid er första inkarnation. Slöjan mellan dimensioner, frekvenser och vibrationer har lyfts upp, men det är en av flera slöjor som nu rensas bort. När den slöjan lyfts upp, avslöjas allt som var dold under den och det inkluderar också slöjorna i era egna liv.

Er kraft och sanna Ljus doldes för er så att ni till fullo kunde uppleva tätheten dit ni kom för att helas. Och detta är det som har blivit er mest strålande väg så ni kan använda er av er kraft till dess avgörande. Tidpunkten som ni så länge har väntat på är här nu, att röra er framåt för att föra fram Ljuset av sanning, frid och kärlek till de platser som ni vet behöver det mest, med början hos er själva och er helande resa. Ni kommer att hela världen genom att hela er själva.

Om ni står emot lidandet, står ni emot expansionen av ert eget Ljus. Ni skapade den här vägen för er själva så att ni kunde föra fram Ljuset till världen. Stå emot frestelsen att döma, eftersom det begränsar er förmåga att förstå den sanna naturen av era upplevelser. Allt existerar för att stödja er transformation, utveckling och Uppstigning.

De svåraste utmaningarna kan inspirera er att göra de bästa handlingarna och eftersom rädsla kan skapa kraftig tröghet, använd rädsla som ett fordon att ta er från det ni är mest rädda för mot glädje. Hur mycket enklare skulle er resa kunna vara om ni kände igen att rädslan och dess känslosvängningar indikerade närvaron av kraftfulla möjligheter till helande?

Ha modet att kliv ut på den mest strålande belysta vägen, den ni räds mest. Ge er själva styrka och uppmuntran med Ljuset, vägledning och hjälp som kommer att hjälpa er att omvandla den rädslan till ett större uttryck och expansion av ert eget Ljus. Var villiga att titta inåt och hitta gnistan av Gudomligt Ljus som finns inuti allt och ert mod och djärvhet kommer att belönas med den vägledning ni behöver för att ta nästa steg, och varje steg efter det.

Fråga alltid efter att bli visade den högsta utkomsten, den mest underbara lösningen och den största frid, glädje och kärlek i varje situation. Sök helande och helhet, att föras tillbaka till ert Gudomliga centrum av obegränsad glädje, frid och kärlek, förvänta er att bli vägledda och hjälpta på varje steg av denna resa och så kommer det att bli.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

Copyright (c) 2013 by Jennifer Hoffman. All rights reserved. You may quote, link to or translate this article in its entirety on free, non-commercial sites only, as long as you include the author name and a working link back to this website.

No comments: