viglink.com

Tuesday, April 16, 2013

Aisha North, 14 april 2013 Ett vackert budskap till oss alla


http://aishanorth.wordpress.com/

Kära vänner! Jag bara måste dela detta med er, det är ett meddelande min syster kanaliserade i morse. Som jag har berättat innan så sa hon nyligen att hon kommit till slutsatsen att det var tid för henne att ”återöppna sin kanal”, och jag lovade att jag skulle dela hennes meddelanden med er närhelst jag blev vägledd att göra det. Jag tror att ni alla kommer att känna den vackra energin i det, och jag var tvungen att läsa om det flera gånger själv, för det innehåller så många nivåer av information.

Min syster ville att jag skulle berätta för er att trots att hon själv inte är ”synlig” i denna rymd, känner hon sig väldigt ansluten till alla som delar sitt ljus och energi här, och hon skickar er all sin kärlek. Här är det kanaliserade budskapet:

Dna-sekvenseringen avslöjar den antika avkodningen. Människan är i grunden ingenting annat än stjärnstoft. Återväxten av detta kommer att uppgradera människans dna till var det en gång var. Ni förstår, ursprungligen var ni inte från denna galaxen. De stora avstånden var er störning och därför behövdes människan för detta jordiska experiment för att utvecklas och lösa den urgamla gåtan. Vad händer med den fria viljan? Återskapandet av ert upplyfta dna kommer att sätta en käpp i de ändlösa cyklerna av farhågor och vedermödor. Hörnstenen i allt detta är den intergalaktiska flottan som hovrar vid horisonten. Vi, besättningen, ser er storhet som ni inte kan se den. Ert besläktade dna flyter i era mänskliga ådror, och börjar elda upp motorn på nytt.

Den Blå planeten känner ingen ånger, hyser inget agg. Hon kommer att öppna sina armar för er, förlåta alla missgrepp och korrigera alla fel. Som en moder som förlåter sin felande son. Hennes ännu okända överflöd kommer att blomstra liksom alla ovan, under och inom sig kommer att pånyttfödas.

Arbetet ni utför för mänskligheten påverkar också varenda levande varelse på er vackra Blå planet. Hon känner förändringarna som våren anländer till den norra horisonten. Ni kan känna jorden sträcka ut sig och gäspa medan de jordiska molekylerna reagerar på de förlängda antalet soltimmar. Magnetfältet kommer också att sträcka ut sig och gäspa, och skaka av sig vinterns blekhet medan stjärnorna glimmar svagt på morgonhimlen.

Den nya våren är en händelse som utspelar sig i hela universum, medan de fjärran stjärnorna glimmar mindre blekt än vad ni är vana att se. Magnituden av denna händelse sträcker sig så långt bort som till kanten och kärnan av Allt som är. Märk väl, inte en enda varelse på denna Blå planet är opåverkad. Till och med stenarna och de djupaste bottnarna i haven är med i detta.

Varelserna i haven darrar av förväntan medan deras böljande sånger över de magnetiska haven skulle kunna berätta för er, om ni bara kunde höra det. Genom att lägga örat mot marken kan ni känna den skaka, de stilla böljorna från sida till sida, medan Jorden samlar ihop sina kjolar och förbereder sig att skaka bort vinterns blekhet från sömmarna av sina ytterplagg. Skakandet, rullandet och den vilda ritten blir ibland långsammare, och ibland i fullt skenande galopp. Men allt är som det ska vara.

Den ankommande våren dröjer lite än, därav den trista känslan av saknad, fruktan, tristess, apati och trött irritation. Men misströsta inte, eftersom dagarna blir längre, för nu ökar också storleken på denna efterlängtade händelse. Det energetiska frisläppandet kommer att skaka om er ända in i märgen. Fåglarna är oroliga eftersom de känner vad som kommer. Så också träden. Denna vår kommer inte att vara tyst utan fylld av övningar inför den nya gryningen. Bland er finns en känsla av rädsla, avsaknad av mening. Men tillsammans har ni redan satt i rörelse kedjan av händelser som raserar korthuset och tankar motorn med djup andlighet.

Mästarens förklädnad är att inte vara förklädd. Därav luras de som förgäves försöker stoppa detta nya spel. Därför kan koderna gå synliga igen medan de släpper sitt nya credo. Manifestet av manuskripten från förra året. Den alfabetiska dekrypteringen kommer att ske inuti er hjärna medan det hormoniella företaget undermedvetet stör era sömnmönster för att öka uttaget av ert mänskliga dna. På cellulär nivå kommer detta att öka er livslängd, och djupandning är nödvändig för att få era gamla strukturer att implodera. Försök att inte hålla tillbaka medan ni löser de gamla mönstren eftersom detta skulle hindra utrullningen av de långa DNA-strängarna som är genetiskt kodade.

Djupsömnens mönster återställer koderna och avkodar de nya frekvenserna som laddats ner i er hjärnas flöde, och förbättrar därigenom processen att gå längre och snabbare. Den otympliga fysiska kroppen kommer att behöva sin tid att vänja sig men kommer först att framstå som våt och blundande som en nyfödd. Vid det första andetaget kommer detta att släppa, och omstarta processen av den interna separationen från allt som var till allt som är. Så ni håller på att bli pånyttfödda i denna nya idé om ett himmelskt liv på planeten Jorden. För evigt anslutna till era högre jag, och de lägre frekvenserna är hittills endast synliga för dem som nu lever i de djupa haven.

Såsom ovan, så nedan. Inget mer införlivande enbart för ert eget nöje, utan även för hela universum. Så säger vi. Glöm inte ert ursprung såsom vi inte glömmer det. Synergierna expanderar exponentiellt medan vi skriver dessa budskap, inte bara på era datorer utan på själva arternas original. Massdistinktionen av evigt liv är vad som skrivits ut som kedjan av händelser och därefter kedjan av brev på en webbsajt. Därför har den mänskliga rasen uppnått förmågan att överge 3D till de odödliga mångfacetterade världarna av himmelska stjärngator och tillskansat sig lager på lager av verkligheten.

Som förutsagt, detta är som att ta bort slöjan från människornas ögon. Att för första gången se vilka de verkligen är kommer att skrämma skiten ur dem – om uttrycket ursäktas. Och skiten kommer verkligen att träffa fläkten. Vi överanvänder ett uttryck i folkmun som är väl känt för er, blink, blink. Ja, den mänskliga kroppen utsöndrar inte bara förbrända matrester utan också slutkörda gamla trosmönster. Misstron är en intrikat del av denna förändring från Människa till en ny individ, till himmelska varelser på planeten Jorden som är medvetna om sitt arv och respektfulla mot sin värd.

Det mesta ni kan hoppas på denna dag är att hjälpa er pånyttfödelse. Allt eftersom ni frigör er, befruktar ni vårens fält och väldigt snart kommer de första groddarna att synas. De sätter redan starka rötter, och sätter fart för att bryta igenom jordytan. Och väldigt snart kommer de spröda löven att bli synliga för det nakna ögat, som bevisar styrkan hos rötterna som förankrar denna nya verklighet i kärnan av Moder Jord. Hon själv är väldigt noga med att inte störa denna process, rötterna måste hitta sina egna vägar att försäkra sig om en magnifik tillväxt. Hon omger dem ömsint med sin kärlek och tacksamhet, som en mor som håller sin hand på sin långsamt svällande mage, om sin än så länge osynliga baby som ständigt växer inombords.

Snart kommer hon att känna rörelserna av ett nytt liv och hon kan inte längre behålla hemligheten för nyfikna ögon. Den stolta modern tackar er alla för vad ni gjort för detta vårmirakel. Vårt omdöme om detta är; ni kommer att bli för alltid välsignade med vår tacksamhet då ni har hållit de svåraste positionerna av alla. Som oxen som drar plogen, som bonden som markbereder, har ni utfört en svår uppgift med liten belöning utan hoppet och tron att detta kommer att ske. Och det kommer det att göra.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se 

No comments: