viglink.com

Sunday, April 21, 2013

Hatonn och Altros, 17 april, 2013 Kanalisering: Nancy Tate




 


Jag är här idag för att prata om något som håller på att hända i er värld. Det finns en hel del energi som har lagts in i en handling som håller på att avslutas, och som är av intresse för många av Jordens samhällen. När de finansiella, sociala och pedagogiska faktorerna i era samhällen kommer till en punkt där folk kan göra sin röst hörd, finns det en ökad självständighet och ett ökat oberoende som folket kräver tillbaka. Det kanske inte verkar så för många av er, men om ni tittar bakom reportagen hos många mediakällor och företrädare för nyhetsrapporter, då kommer ni att få se sanningen om vad som egentligen händer träda fram.

Jag är Hatonn och jag har kommit idag för att tona in er till den kraft som ni håller på att återfå. Ja, när ni alla vidtar era åtgärder på det sätt som ni gör, vilket det är fysiskt, över Internet eller andra kommunikationskällor, eller genom era inre intentioner så fungerar det. Vi har fått signaler från er alla att göra vad vi kan för vår del, för att se till att er fria vilja har högsta prioritet.

Ja, varenda gång någon av er ser chemtrails till exempel, och ber eller kräver av oss att hjälpa till att rensa dem, så gör vi det. Varje gång ni ber om något som fysiskt är bortom er förmåga att utföra, är allt ni behöver göra att uttrycka en önskan om att vi ska hjälpa er med detta. Det är den överenskommelse vi alla har tillsammans i denna resa genom tiden in till nolltid. Vi är alla med om detta tillsammans, och ju mer medvetna ni blir, desto friare blir ni.

Jag arbetar nu med Altros på moderskeppet Nexus, och vi ser resultatet av vad ni vaknar upp till. Vi ser att himlen klarnar mycket fortare. Vi ser att finanssystemet rasar ihop i en enda röra ur vilken det nya finanssystemet kommer att uppstå, och återspegla er nyfunna frihet. Vi ser utbildningssystemet spegla de förändringar som representerar den verklighet, som inte bara de nya studenterna på Jorden kan lära sig, vilket syftar på det nya sättet att vara, men också vad de kan bidra med i utbyte mot dagens undervisning.

Vi ser också att det kommer att bli mycket mer samverkan mellan människor och regeringar, som redan nu håller på att utvecklas till ett jämlikt styre. Dessa är inte bara företrädare för folket, men är nu överens med alla som representerar friheten, som är en rättmätig del av det liv som mänskligheten kommer att åtnjuta.

Vi ser en sådan underbar förändring och vi inser också att många av er ännu inte ser dessa förändringar, eftersom de för det mesta döljs bakom stängda dörrar just nu. Vi ser också att det är nödvändigt att göra så för tillfället i syfte att hålla dem borta, som skulle försöka omintetgöra alltihop, från att blanda sig i. Vad som har tagit kabalen årtusenden att bygga upp och få på plats fram tills nyligen, tar bara ett par år, förmodligen snabbare, att rasera och ersättas med den frihet, själrespekt, glädje och frid som finns nedärvt inom er alla.

Ni är spegelbilden av det ni vill med ert liv och när ni ser på er själva och ser era ögon utstråla sanningen, kommer ni att veta att det jag talar om, är ert eget arbete. Detta nya sätt att uttryck det på kommer mycket snart att vara i rampljuset på Jorden, och är er skapelse i samarbete med era familjer i Universum. Detta är den kraft ni ska nyttja, och den är nu på väg att komma in i den livsstil som ni är avsedda att ha.

Jag lämnar nu detta meddelande och vidarebefordrar lite info från Altros.

Jag är Altros, kära ni, och när ni tittar upp mot natthimlen och ser en ljuspyramid, vet då att det är vi på Nexus. Vi observerar och kommunicerar med er alla och vi ser att the Galactic Command Centers nyheter som har framförts är en av de framställningar som Hatonn har talat om. Nog om detta. Vi arbetar med de centren som ska komma på plats när vibrationerna på Jorden och allt liv på och i Henne motsvarar våra. Det kommer att bli en storslagen återförening. Till dess uppmanar vi er att inte bli besvikna att dessa centra inte visar sig omedelbart. De kommer när tiden är inne. Lev i nuet och vet att allt är bra, allt är perfekt. Vi är med er till 100 % i Ljus och Kärlek.

Tack kära Hatonn och Altros,

Med kärlek, Nancy Tate

Svensk översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

www.treeofthegoldenlight.com

No comments: